If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това беше акцията, която купих първа зимата/пролетта на бфб на 1.07-1.10лв за брой... 2009-та (пардон) ... гледам и не вярвам на ушите си, че за никакво време е стигнала близо до тези нива.
нещата са на мазало, но навсякъде е така.
И аз, беше 30 Януари според ексела ми. От тогава минахме и покрай 6-те лв., не мисля, че е невъзможно да се повтори Дай Боже !
Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
това беше акцията, която купих първа зимата/пролетта на бфб на 1.07-1.10лв за брой... 2009-та (пардон) ... гледам и не вярвам на ушите си, че за никакво време е стигнала близо до тези нива.
нещата са на мазало, но навсякъде е така.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ето това е за всички любители на тезата, че в България не трябва да има български банки. Всички трябва да са собственост на чуждестранни финансови групи. Та ето ви фундаменталната разлика. Местните банки могат да вземат бързи решения спрямо ситуацията. Чуждестранните трябва да питат първо майката и да чакат някой да им отговори. При положение, че те са просто една част от всичките им финансови разчети и прогнози, то по-лесно е дакажат НЕ, от колкото да смятат на ново, а и сме твърде малки и нищожни за тях, за да ни правят реверанси.
Предложението ще важи за всички клиенти на Fibank – физически и юридически лица, които изпитват временни финансови затруднения да посрещат задълженията си
Аз пък смятам че на бай цеко му е напълно ясно че това е последния му шанс да се измъкне …….. не оправи ли капитала на банката ????? жална му майка и господ не може да го спаси
Аз пък смятам че на бай цеко му е напълно ясно че това е последния му шанс да се измъкне …….. не оправи ли капитала на банката ????? жална му майка и господ не може да го спаси
смятам, че и юли месец ще се отложи влизането ни в чакалнята за еврозоната защото ПИБ няма да увеличат капитала ...... а според правилата на ЕЦБ срока за набиране на капитал е до 9 месеца след стрес-тестста
Смятам, че ще променят или няма да се спазват доста от правилата заради вируса
Странното при тази мярка и това при Монбат, е че отделни компании вземат мерки за себе си, а би трябвало такава кредитна ваканция да е за цялата банкова система, спирането на търговия на всички акции, и някакви държавни фондове за подкрепа, като например да обезпечат такава ваканция.
Коментар