IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• симов

симов в инвестора,има побликуван идивидуален финансов отчет на холдинга за парвите 6 месеца,последните 7-8 страници са много интересни има подробности отностно казуса с инфраком 2007 оод,холдинга чрез дъштерните си притазява над 20 друзества.

Коментар

• Също така е ясно на 1000%, че ще бъде прекалено прекалено смешно ако Холдинг пътища Ад почне да се качва с много през този месец.

Ако на някой не му е ясно това просто е тъп нищо повече.

това повтарям от петък насам едно и също едно и също щото тук се нагледах на глупости затова повтарям едно и също нещо по 5 пъти.

Слабоумие.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
        симов искам да те помоля фактологически да ми раязясниш какво следва,сега тези смешници искат несъстоятелност,в едномесечен срок холдинга трябва да дава някякви доводи за пред съда ,и после какво следва съда ли решава дали несъстоятелност или не,а не мозе ли да се оправят извънсъдебно сумата сигурно не е голяма,или мозе би се притеснияват штото после оште много сулувци така ште си поискат парите.и ми е много чудно зашто не им подхвърлят 100-200 бона да си траят оште малко,и да оттеглят иска си или вече не е възмозно.
        Ма ти все още верваш, че всичко вече не е решено. Тц Тц ТЦ

Както и да е ще ти отговоря. Ми сигурно тоя едномесечен срок е не само за възражения но и да оправят нещата вероятно с пари ако става дума за нещо което им държат. След това съда в едномесечен срок се произнася.

Нещата които аз ги пиша ги виждат всички.

Аз ги пиша просто защото ми стана вече прекалено смешно.

Коментар

• симов въпрос

симов искам да те помоля фактологически да ми раязясниш какво следва,сега тези смешници искат несъстоятелност,в едномесечен срок холдинга трябва да дава някякви доводи за пред съда ,и после какво следва съда ли решава дали несъстоятелност или не,а не мозе ли да се оправят извънсъдебно сумата сигурно не е голяма,или мозе би се притеснияват штото после оште много сулувци така ште си поискат парите.и ми е много чудно зашто не им подхвърлят 100-200 бона да си траят оште малко,и да оттеглят иска си или вече не е възмозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktorio Разгледай мнение
            Eй, тука вече има тотално изтрещяване.
            Че как да няма тотално изтрещяване все пак какво друго се очаква от един акционер на пътища освен да изтрещи.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
              Щом се предложи 1.50лв справедливата цена и цената при която Холдинга намали участията си в 3 свои основни дъщерни дружества поне аз веднага ще продам. Ще се анализират нещата подробно но за мен това е справедливата цена и веднага я приемам.

Всякакви цени тук до 1 лев за мен не отговарят на действителността и ще се правят анализи както и са напълно несправедливи спрямо миноритарните акционери и на фона на петъчната новина вече са още по неприемливи за акционерите. Абсолютно се получава обратен ефект след петъчната новина.

Аз давам пример какво ще се случи в случай, че Холдинга тръгне да се качва. Пък който ще да ми обръща внимание.
              Eй, тука вече има тотално изтрещяване....забравете го вече тоя ХДПАТ! Евала нс мутрата Божко, който успя да източи всичко което е възможно и си би камшика...да не говорим за Пепи, ама него много от сега пишещите може и да не го знаят,какви оди пишеше той за ХОЛДИНГА преди време...и като си помисля, че по едно време това дружество минаваше 200 млн. капитализация хахахахаха

Коментар

• Щом се предложи 1.50лв справедливата цена и цената при която Холдинга намали участията си в 3 свои основни дъщерни дружества поне аз веднага ще продам. Ще се анализират нещата подробно но за мен това е справедливата цена и веднага я приемам.

Всякакви цени тук до 1 лев за мен не отговарят на действителността и ще се правят анализи както и са напълно несправедливи спрямо миноритарните акционери и на фона на петъчната новина вече са още по неприемливи за акционерите. Абсолютно се получава обратен ефект след петъчната новина.

Аз давам пример какво ще се случи в случай, че Холдинга тръгне да се качва. Пък който ще да ми обръща внимание.

Коментар

• Тоя месец Холдинга ще пише там доводите си. После съдо, че се произнася в едномесечен срок.

И така миноритарните акционери ша са притеснени и тоя и другия месец какво ще стане. Леле ще се обяви ли в несъстоятелност ЛЕЛЕ.

Ще се появи ли някой да ни спапи. ЛЕЛЕ

ЛЕЛЕ МАЛЕ АМА СТАНАХМЕ НА 1000% зарезил това стана.

Коментар

• Ето да видите за пореден път какво е отношението на управата на Холдинг Пътища Ад към миноритарните акционери.

Нито дума за какво става дума.

Ето това е отношението на цялата управа на Холдинг пътища Ад в лицето на: НОВЕ-АД-ХОЛДИНГ АД, МАКСИМ ЖЕКОВ ДИМОВ, ЙОАНА ХРИСТОВА ЧОЛАКОВА към миноритарните акционери.

Старата управа в лицето на Орлин Хаджиянков укриваше информация още не е обявил Холдинг Пътища Ад официално, че чрез договори може да си върне дяловете в 3-те дружества с намалените дялове.

Коментар

• Бюлетин инвестор.

2012-08-06
                      13:40 Холдинг Пътища АД
                      HDPAT

Вътрешна информация по чл.4 от Закона срещу финансови злоупотреби с Финансови инструменти
                      „Холдинг Пътища” АД уведомява своите акционери и всички заинтересовани лица, че на 03.08.2012г. в дружеството е получено съобщение за внесена в Софийски градски съд молба от фирма „Групстрой” ООД за образуване на производство по несъстоятелност. „Холдинг Пътища” АД има основателни аргументи за възражения по внесената молба, които ще бъдат представени в предоставения ни едномесечен срок.

Коментар

• Най-хубавото е, че след петъчната новина при едно значително покачване тук тоя месец ама всички и Български и чуждестранни миноритарни акционери ще си мислят точно това каквото го пиша аз.

Ама ми е кеф ама ми е кеф. Ама станахме 1000% зарезил ама ще е 99%-тов провал просто кеф.

Е тва. Хиляда пъти казах, че със слабоумие на борсата не може да се прогресира и 1000 пъти никой не ме чу.

Коментар

• Аз пък не можах да си купя. Очаквам оферта продава за 5000 броя да се въведе на 10ст продава и да седи там поне един ден. Проблема е, че не мога да реагирам мигновенно трябва да взема парите от едно място и да ги внеса в сметката ми в инвестиционния.

Като ша са правиме на големи мъже с тия бешешки новини 5000 броя не са нещо много искам си ги.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            В интерес на истината днес и моята поръчка купува е изпълнена на 0.093

На пак ви казвам момчета .....несъстоятелностат ще пием по една студена вода.
                            Само си представете как синдика на холдинга продава дъщерните дружества ...на каква цен и икакви условия.......в тази криза.
                            Бедна ви е фантазията
                            Я го гледай ти защо лаело срещу мен то купувало. Засрами се. И не, спрямо това дето си го взел на 9ст по вероятно е най-малко да шитнеш на 10ст в някой момент дори и при несъстоятелност.

пак ти казвам за от 5 до 10ст проблеми в холдинга няма. проблеми при по-високи цени вече може да има.

Коментар

Както виждам при теб има предимно БЛЯ БЛЯ БЛЯ основаващо се на частичен поглед върху нещата. И докато за едно си прав то за друго и Хабер си нямаш.

Холдинг Пътища Ад не е толкова прост като изброените случай. Тук говорим не само за активи но и за договори. За работещи дъщерни предприятия със договори за 100-ци милиони.

Кремиковци не става за пример защото там задълженията многократно бяха повече от активите. Химко също не става за пример по същата причина.

Множество оценки на всяко едно от дъщерните трябва да се направят за да се каже кое колко струва. Договорите с които могат да си върнат дяловете в 3-те дружества с намалените дружества също трябва да се оповестят за точните условия.

Вярно е има много неизвестни в Холдинг Пътища Ад но аз казвам, че към настоящия момент мажоритарните акционери няма да спечелят от несъстоятелност а ще изгубят гигантски суми пари и пропуснати ползи.

Това, че примерно Холдинга ще е в процедура по несътоятленост по никакъв начин няма да спре работата на дъщерните. Той и в момента Холдинга не работи директно по договорите а чрез дъщерните си.

Ако направиш една справка ще видиш дори умрелото Химко на каква цена се е търгувало в несъстоятелност и на каква с приета оздравителна програма. Тъй, че като казвам, че акционерите спрямо тая цена от 5-10ст няма да изгубят и при несъстоятелност в близката година то не се шегувам.
                              Кат те гледам как си се набълбукал тук на левче поне чак се чудя къв " цялостен поглед на нещата имаш " в холдинга...
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ето сами виждате до какво доведе новината от петък вечерта. Акционери за 4000 броя до момента си продадоха акциите.

С две думи новина от петък доведе до притеснение от което акционери за 4000 броя си продадоха акциите.
                                В интерес на истината днес и моята поръчка купува е изпълнена на 0.093

На пак ви казвам момчета .....несъстоятелностат ще пием по една студена вода.
                                Само си представете как синдика на холдинга продава дъщерните дружества ...на каква цена и при какви условия.......в тази криза и скъп кеш.
                                Бедна ви е фантазията
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X