IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    Това важи само за извънредното писане което бях предвидил извън форума.

Но принципно и да пиша и да не пиша в форума те като, че акционерите не ги знаят неща вече.

Тотална излагация тук, ко да ти кажа.
    Симо, пиши си ако ти е приятно...няма лошо...лошото е, че и да пишеш и да не пишеш, все в г*з, така или иначе нищо не зависи от теб (или от когото и да било от нас)...

Аз лично смятам, че предстои разтеж на БФБ, но това не включва по никакъв начин Холдинга...там нещата са като че ли решени (не е препоръка..)

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Най-после,слава тебе,Господи..но от друга страна,не го казваш за първи път..
      Това важи само за извънредното писане което бях предвидил извън форума.

Но принципно и да пиша и да не пиша в форума те като, че акционерите не ги знаят неща вече.

Тотална излагация тук, ко да ти кажа.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
        Вече няма нужда да пиша на никого от акционерите да ги уведомявам за каквото и да било
        Най-после,слава тебе,Господи..но от друга страна,не го казваш за първи път..

Коментар

• Вече няма нужда да пиша на никого от акционерите да ги уведомявам за каквото и да било ако случайно цената се закотвеше на левче.

След петъчната новина и без да им се пише на всички ще им е ясно.

Ама ми е кеф, че се обяви петъчната новина просто ми спести доста писане.

Коментар

• Не може да се обяви такава новина като петъчната и Холдинг Пътища Ад да почне да се качва с много в рамките на месеца.

АЛО ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ С ГЛАВИТЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Олееееее Симов ти придоби Паткина зависимост. Само да не фалира и да изпаднеш в
              абстиненция
              За такава новина най-рано след месец може да започнем да говорим са Холдинга пише тъй основателните си възражения.

Коментар

• Олееееее Симов ти придоби Паткина зависимост. Само да не фалира и да изпаднеш в
                абстиненция

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Попълних в амкетата , че Патките ще се удвоят
                  Ако мислиш, че ми пука дали ще се удвоят па на. Дали са на 5ст или на 50ст ще ги стискам. И да се качат на 50ст и да паднат ще ми е неприятно но ще ги стискам.

Но благодаря все пак за подкрепата.

Видя, че те подкрепих за Меком Ад. Но до 5ст това покачване до 6-7ст го свършиха основните акционери иначе нямаше да го има.

Коментар

• Попълних в амкетата , че Патките ще се удвоят

Коментар

• ДА УДАРИМ ЕДНО РАМО НА ПАТКИТЕ , А СИМОВ

Коментар

• Игра с открити карти и от двете страни. Това е в момента.

Както казах на 10ст и при несъстоятелност няма да продаде масата от миноритарните акционери. НА 20ст кога цъфнат налъмите. Ако пък се качи на 30ст и повече през този месец следва тотално закучване щото на всички ще им е ясно, че ги правят на маймуни и ги водят за носа след петъчната новина. И от тук следва едно пълно закучване до 1 лев.

И на смешния лев пък ще се направят 101 анализа. Но и без 101 анализа заради петъчната новина ще има обратен ефект много по силен от който и да било анализ.

Да видиме сега какво имаме тук:

1. Едно падане на позицията от 1.50лв в следствие на обявяване, че Холдинга си намалява дяловете в три дъщерни в полза на Синистро и Молесто. От което разбира се докато не се качи цената там една голяма част няма да продаде просто от инат.

2.Един куп новини. Запорирани сметки заради не знам си кой си на когото станал гарант Холдинга. Отписване на вземания. Феноменално увеличаване на разходите в графа други с над 20 милиона там където през годините разход като цяло не е вписван. Е няма как вместо на печалба да не свършим на загуба. И тва ако някой си мисли, че не се вижда от публичния подробен баланс пък иди им обяснявай на миноритарните, че не е така.

3. Искане на несъстоятелност на Холдинга и баш в този момент едно покачване примерно.

Това са публични новини и това го вижда цяла България.

Поне аз имам смелостта да го напиша. Пък и можем да бъдем сигурни, че наистина ако някой ме нападне ще има много по сериозни разкрития и то не за Холдинг пътища а за други публични дружества и за всичко ще обвиня ей тоя тука големия умник. Нека после им се обяснява на приятелчетата си как им е съсипал работите.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Симов, днес патката е 40% нагоре (засега де), за разлика от ракетите на junk-a, kaто мечком, които вече си изгоряха горивото
                          Живота е низ от възходи и падения
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Симов, днес патката е 40% нагоре (засега де), за разлика от ракетите на junk-a, kaто мечком, които вече си изгоряха горивото
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...hta-ad,138436/

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
                                симов в инвестора,има побликуван идивидуален финансов отчет на холдинга за парвите 6 месеца,последните 7-8 страници са много интересни има подробности отностно казуса с инфраком 2007 оод,холдинга чрез дъштерните си притазява над 20 друзества.
                                Хубаво Лалугере чети. Колкото повече четеш толкова повече ще ти се изясняват нещата.

Запорираните сметки няма да се отзапорират поне до средата на октомври такива са моите оценки.

И запомни едно Лалугере когато аз тръгна да се притеснявам за тук тогава вече е лошо.

Ми, че аз още дори не съм си написал доводите защо Холдинга ще се качи. Тепърва имам да правя анализи тук.

Коментар

Working...
                                X