IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E дъщерните показват печалба, а патките са на загуба. Какво по-нормално нещо от това?
    Не ви разбирам...

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Холдинг Пътища Ад си обяви отчета да не поверваш.

Без лъгането ако нещата бяха нормални сега Холдинг пътища Ад вместо загуба от 800 хиляди както показва консолидирания за полугодието щеше да показва 4 милиона печалба.

Дъщерните с намалените дялове показват 2 милиона и 400 хиляди печалба.

А Холдинг пътища Ад отписа вземания за 2 милиона и 300 хиляди още предишното тримесечие.

Или с две думи без лъженето Холдинга показва печалба 8 милиона годишна много повече от Трейсето.

Казал съм 1.50лв

Собствения капитал се качва от 18 милиона на 22 милиона като 18 милиона остана в дъщерните с намалените дялове.
      Горския май неможе да изцоца дивидента, ако е на загуба. Това е добра новина
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Аз може да съм казал ма това тук е холдинг пътища Ад където властват мизерията и простотията та положението си остава напълно неясто.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Холдинг Пътища Ад си обяви отчета да не поверваш.

Без лъгането ако нещата бяха нормални сега Холдинг пътища Ад вместо загуба от 800 хиляди както показва консолидирания за полугодието щеше да показва 4 милиона печалба.

Дъщерните с намалените дялове показват 2 милиона и 400 хиляди печалба.

А Холдинг пътища Ад отписа вземания за 2 милиона и 300 хиляди още предишното тримесечие.

Или с две думи без лъженето Холдинга показва печалба 8 милиона годишна много повече от Трейсето.

Казал съм 1.50лв

Собствения капитал се качва от 18 милиона на 22 милиона като 18 милиона остана в дъщерните с намалените дялове.

Коментар

• Днес ще заседават за индексите.

Определено трябва да има промени в БГ30 има дружества като Адванс Екуити Холдинг АД-София които са по-зле от Холдинг пътища като оборот сигурно два пъти.

Ако Холдинг Пътища Ад го върнат в БГ30 това само ще покаже докъде я е закъсала борсата ни.

Коментар

Не съм. Този ник е от 2006-та а имам и още един.

Ние тук сме на принципа като се омажеме с един ник и почваме да пишем с друг. Отдавна отдавна да съм Заслужил Инвеститор ако пишех само с един ник.

В общи линии основните пишещи тук още преди да пропиша сериозно с този ник си ги знам що за стока са почти всичките.

За съжаление през годините забелязах как бавно оптимистичните никове престанаха да пишат един по един.
              За да станеш заслужил инвеститор трябва постоянство и упорство.
              Вземи пример от бикомечов- за година и половина само постигна мечтата. По сто поста на ден, няма делник, няма празник.

ПС
              Има и по-светли примери - тук, в тази тема - Грахам за има-няма половин година се придвижи от 5000 до над 16000 поста!
              Last edited by Факушкa; 03.09.2012, 06:30.

Коментар

• Малии, верно е от 2006.
                А оптимистите дето ги споменаваш са си обикновени ъперчета, алчни хора без грам представа в какво са се забъркали.

Та кой каза че ти е другия ник?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Хихииихх: )
                  Песента е страшно добра, а и Лепа Брена е много лепа.
                  Ся кат' се замисля е изпълнена с много верни неща, за времето, за тъгата...

ПС
                  Бе ти не си ли регистриран след мен, та да ме знаеш от малко пале?
                  Не съм. Този ник е от 2006-та а имам и още един.

Ние тук сме на принципа като се омажеме с един ник и почваме да пишем с друг. Отдавна отдавна да съм Заслужил Инвеститор ако пишех само с един ник.

В общи линии основните пишещи тук още преди да пропиша сериозно с този ник си ги знам що за стока са почти всичките.

За съжаление през годините забелязах как бавно оптимистичните никове престанаха да пишат един по един.

Коментар

• Хихииихх: )
                    Песента е страшно добра, а и Лепа Брена е много лепа.
                    Ся кат' се замисля е изпълнена с много верни неща, за времето, за тъгата...

ПС
                    Бе ти не си ли регистриран след мен, та да ме знаеш от малко пале?

Коментар

Мсимов, поздрав за теб, от бай ти Факи.

Лепа Брена
                      Факи теб си те знам още от малко пале когато прописа във форума и истината е, че до ден днешен никого не си подвел като цяло. И тук в Холдинга си напълно прав аз просто се надявам на нещо което може и да стане може и да не стане.

Акционер до края.

Благодаря за поздрава.

Коментар

• Мсимов, поздрав за теб, от бай ти Факи.

Лепа Брена

Коментар

Мерси.
                          Между другото да те питам, защо не се запишеш в партията на императора - той също иска да събаря правителството?
                          Аз с глупости не се занимавам Факушке. Последната грижа ми е да отварям очите на хората за Борисов. Видял съм го народа колко е прост. В общи линии пиша само за да изпускам парата.

И в тази тема нямаше да си правя труда изобщо да пиша ако не беше това пусто един и пеесе. Аз щях да го дам. Така и аз доволен и другите доволни ма са ко да се прави това тук е Холдинг пътища Ад тук доволни как да има все проблеми все излагация то не може друго ячие да е явно.

Ако някой е забелязал аз избухвам тук само в определени моменти. Като се обяви някоя голяма простотия. Като падна под 10ст наистина се надявах да не се стига до там.

Ясно е на всички, че това тук ще е голяма излагация както ще да се развият нещата за в бъдеще.

Големия бос за мен се провали напълно до момента и показа само как може да губи пари и рейтинг нищо повече. Собствениците на банките сигурно не могат да го понасят тъй, че изобщо не му завиждам. И той ще се крие от банкерите цял живот като шушумига голем играч нема що.

Коментар

Ако не съм аз да крепя положението това тук с простотията си да е заразило цялата борса. Дано го оцените.
                            Мерси.
                            Между другото да те питам, защо не се запишеш в партията на императора - той също иска да събаря правителството?

Коментар

• Ако не съм аз да крепя положението това тук с простотията си да е заразило цялата борса. Дано го оцените.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Симов може Черепа да се отпусне и да ти даде дивидентец
                                Кощунство! Светотатство! Дивидент е зловеща и злонамерена дума при патките.
                                не те е срам Кире!
                                Плюни три пъти през рамо както и аз направих.

Коментар

Working...
                                X