If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Холдинг пътища Ад не си подаде консолидирания баланс в законово установения срок който беше до 29-ти август но айде поне до края на месеца ама уви нема такова нещо.
Поредното безаконие тук но това не е новост. То кой ли баланс през последните години е подаден в срок все е с един два или повече дни след срока. Поредните игрички и машинации на управата на Холдинг пътища Ад щото за мен всичко тук винаги се случва напълно умишлено от най-дребните неща до най-едрите.
Не може да ми се отрече, че съм си избрал едно от най-добрите дружества на пазара.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Симов, симов, В окаяно положение си май. Жив да те оплачем тука във форума. Вземи поне едно овехтяло бомбе и пoмоли горския да ти пусне по няков левче в него... Ако е жалостив ще се смили
Лев не ща. Лев и пеесе.
Ами купи тогава много Мост щом толкова вярваш на Черепа- те вече са в несъстоятелност
Холдинг пътища има вземане даване и е под закрилата и на други супер богати субекти не по-малко богати от великия бос и той добре ги знае и се познава с тях. Защо мислите Групстой отегли молбата си. Колкото до Мостстрой той не е под закрила тъй, че най-вероятно чао чао.
Едва 3 дружества на цялата борса са под закрила на босовете които нямат намерение да е окради и бягай. Холдинг пътища Ад е едно от 3-те защитени останалото на борсата може да върви под ножа. И все пак това тук е Холдинг пътища Ад може и да им извърти някой номер най-накрая великия бос на другите босове и това може да стане в неговите възможности ама хич не се и съмнявам.
И не ми обръщайте внимание аз съм си луд са кой знае какви измислици и небивалици пища само и само да спася кожата и да се самозалъгвам тук .
Да ме видя да трепнах като първата поиска несъстоятелност тук. Разбира се, че ще купувам без значение ако ще Холдинга да си поиска несъстоятелност. Хванал съм се на хорцето и ще го играя до края.
Симов, симов, В окаяно положение си май. Жив да те оплачем тука във форума. Вземи поне едно овехтяло бомбе и пoмоли горския да ти пусне по няков левче в него... Ако е жалостив ще се смили
Коментар