IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Msimov, имаш ли още Петрол?
    Нямам но имам поне -20% загуба като, че ми беше недостатъчно падането от 5 пъти в Холдинга. В Холдинга имам големи покупки на 15-20ст които доста ми намалиха средната, но пак съм си 5 пъти загуба надолу.

Петролеца ясно показа, че стига да има големи балами веднага ще им ги набута на 3.25лв.

Можеше да продам на 3.40лв но не го направих. Можеше да продам на 3.31лв и пак не го направих та накрая взех умрелото 3.20лв

След консолидирания баланс може малко да мръдне цената може би до 3.30лв или 3.40лв максимум това е за сега там.

В пари съм и изчаквам щото ми омръзна да ме клатят но ако купя ще си кажа.

И още нещо АЗ НЕ СЕ СТРАХУВАМ ДА СИ ПРИЗНАЯ ЗАГУБИТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОВЕЧЕТО ТУК КОИТО ВСЕ СА НА ПЕЧАЛБА.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Управата на Холдинг пътища Ад съм убеден, че си взима заплатките редовно но пари да обяви баланса или да плати таксата за търговия на БФБ ще кажат сигурно, че нямат!

Бъдете сигурно, че ще им потърся всякаква съдебно наказателна отговорност и на тези и на Нове Холдинг за всичките им престъпления но това ще стане след като съда обяви решението си и се направи разследване за цялото им управление какво са крили и не обявявали и какви са ги вършили и това, че им се гласува освобождаване от отговорност изобщо няма да ги спаси.

Управите ще бъдат съдени както от Комисията за Финансов надзор където ще се подадат сигналите така и от мен персонално. Може да закъснеят нещата с някоя друга година но паричките дето сега ги получават после ще ги дават по съдилищата.

Изобщо не ме интересува какви проблеми ще си навлека с тези субекти.

На управата на Нафтекс Петрол ЕООД също ще и бъде потърсена съдебно наказателна отговорност и ще ми платят всички обезщетения които ми се полагат за престъпленията си.

На 18-ти февруари 2014-та е насрочено делото за несъстоятелност на Холдинг Пътища Ад. За сега вече има вещо лице и вече има изготвена някаква съдебно счетоводна експертиза за дружеството но не знам колко е пълна. С две думи всичко може да се обяви след тази дата.

Нищо не мога да ви посъветвам, защото причини да се качи Холдинга засега има като една от тях е някой с повече акции да го качи до някъде та да залъже после да му купуват акциите като пада цената.

Вариантите за цената до 18-ти февруари са само два. Или ще седи от 4ст до 6ст или ще се качи от 8ст до 12ст поне аз така ги виждам нещата.

През този месец не очаквам проблеми със спиране на търговията. Този проблем ще е за началото на следващия месец така поне ги виждам аз нещата.

А такива като Васил Божков надали никога ще се върнат да живеят в България за постоянно при толкова много фалирали негови дружества и ощетени хора особено милиардери и мултимилионери.
      Msimov, имаш ли още Петрол?

Коментар

• Тук няма да има никаква смърт.Напротив идва видов ден ,да не се окаже
        накрая ,че вложилите при тия нива да изкарат по един чувал пари.За всеки
        случай подготвям известна сума ,ако битката се развие до последния киртик.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Засега не сме умрели но има още време.
          Винаги е така, но важното е настроението да е добро. Не му бери ядове.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Симов, как е братче, мърдаш ли? Върви ли хартията?
            Засега не сме умрели но има още време.

Коментар

• Симов, как е братче, мърдаш ли? Върви ли хартията?
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Абе мсимов, не им ли дадохте достатъчно пари, та и още да им събирате?
                Все пак трябва да бъдем и милосърдни!

Аз като видя клошар или просяк в последно време давам по 2 лева та на управата на Холдинг пътища Ад няма да дам поне 5.

Коментар

• Абе мсимов, не им ли дадохте достатъчно пари, та и още да им събирате?

Коментар

• Колко струва публикуването на едно съобщение в Инвестор.БГ?

Предлагам да съберем по 5 лева и да им пратим на управата на Холдинг пътища Ад, че да могат да публикуват консолидирания баланс за 9-месечието поне.

Не знам дали има но на БФБ определено трябва да има закон при който ако се докаже, че една управа умишлено е извършила явни сделки с цел ощетяване на акционерите да следва затвор. Подобни сделки са отписване на вземания и продажба на дълготрайни материални активи водени за милиони а взети от тях няколко хиляди лева.

Трябва да се задължат публичните дружества точно като държавните да продават активите които не са акции само със търгове.

Страшно много закони трябва да се въведат но много мажоритари много ще се възпротивят да ги има.

Но поне при тези управи тук има достатъчно неща с балансите и укриване на информация и машинации та да бъдат осъдени едно добре стига да се стигне до върховния съд!

Коментар

• Имайте предвид, че в разговора ми от петък с БФБ-София по отношение на таксата си личеше ясно, че не са толкова на зор целта им е да се плати но не моменталически. В края на месеца ще се обсъди отново този въпрос като дотогава невярвам да посегнат на търговията с Холдинг пътища Ад.

Сега на 18-ти февруари 2014-та е насрочено делото за несъстоятелност на Холдинг пътища ад като решението на съда същия ден е малко вероятно да излезе. Има три варианта: първия е да се отложи отново делото. Втория да се произнесът в някакъв срок след това което може да е и месец и третия да се обяви решение на следващия ден.

Ако решението е негативно то се обявява веднага във търговския регистър в профила на дружеството. И след като минат три дни го вписват официално на съответните места в профила но си седи видно през тези изчаквателни три дни. Мисля, че няма да посмеят от Холдинга да обявят решение на съда преди да е вписано официално в търговския регистър но от тук всичко може да се очаква.

Аз може да нямам акции в момента но хара с които имам връзки имат и повече от колкото аз имах и изобщо не съм безпристрастен. С две думи изключително неприятно ще е но редом с мен може да се намерят и други да дадат по нещо за да се плати таксата за търговия ако няма решение на съда до края на месеца!

И си признавам, че имам мераци за 4ст тъй, че спокойно няма да остане позицията без оферти купува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Мсимов, ама каква отговорност ше им търсиш, ти там нямаш акции, там си никой?
                        Не че тия дет' имат акции са някой де,
                        Когато вършеха деянията си аз акции имах.

Не съм бил акционер по времето на Хаджиянков и неговите престъпления но ще проверя и там дали е имало дело и ако е нямало ще има.

С две думи вас може да ви лъжат, мамят и да се гаврят с вас както си искат ама при мен тия работи никога няма да останат без съдебни последствия.

Акционерите на Холдинг пътища Ад трябваше да напуснат още когато дъщерните дружества се преместиха в дъщерно дружество и повече никога да не се занимават с дружеството.

И твоите прогнози Факушке излезнаха за пореден път верни. Поздравления за което.

Коментар

• Симов, яко си ги наплашил тия патоци , напишеш два/три реда и туко се разхвърчат сделки и перушини . Така че, бъди по редовен с пушилката

Коментар

• Мсимов, ама каква отговорност ше им търсиш, ти там нямаш акции, там си никой?
                            Не че тия дет' имат акции са някой де,

Коментар

• Управата на Холдинг пътища Ад съм убеден, че си взима заплатките редовно но пари да обяви баланса или да плати таксата за търговия на БФБ ще кажат сигурно, че нямат!

Бъдете сигурно, че ще им потърся всякаква съдебно наказателна отговорност и на тези и на Нове Холдинг за всичките им престъпления но това ще стане след като съда обяви решението си и се направи разследване за цялото им управление какво са крили и не обявявали и какви са ги вършили и това, че им се гласува освобождаване от отговорност изобщо няма да ги спаси.

Управите ще бъдат съдени както от Комисията за Финансов надзор където ще се подадат сигналите така и от мен персонално. Може да закъснеят нещата с някоя друга година но паричките дето сега ги получават после ще ги дават по съдилищата.

Изобщо не ме интересува какви проблеми ще си навлека с тези субекти.

На управата на Нафтекс Петрол ЕООД също ще и бъде потърсена съдебно наказателна отговорност и ще ми платят всички обезщетения които ми се полагат за престъпленията си.

На 18-ти февруари 2014-та е насрочено делото за несъстоятелност на Холдинг Пътища Ад. За сега вече има вещо лице и вече има изготвена някаква съдебно счетоводна експертиза за дружеството но не знам колко е пълна. С две думи всичко може да се обяви след тази дата.

Нищо не мога да ви посъветвам, защото причини да се качи Холдинга засега има като една от тях е някой с повече акции да го качи до някъде та да залъже после да му купуват акциите като пада цената.

Вариантите за цената до 18-ти февруари са само два. Или ще седи от 4ст до 6ст или ще се качи от 8ст до 12ст поне аз така ги виждам нещата.

През този месец не очаквам проблеми със спиране на търговията. Този проблем ще е за началото на следващия месец така поне ги виждам аз нещата.

А такива като Васил Божков надали никога ще се върнат да живеят в България за постоянно при толкова много фалирали негови дружества и ощетени хора особено милиардери и мултимилионери.

Коментар

• Винаги съм смятал,че поведението на Мажо е най-важно за дадена позиция.
                                Доверието като се загуби един път , трудно се възтановява дори да се
                                казва и ПИБ.Тук има оформено дъно , върху което може да се гради,
                                но го няма основното доверието.

Коментар

Working...
                                X