IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На 7 години чакане ще изчакаме още някой месец.след това бобева и цекича ще играят валс

Коментар

• До акционерите

Днес разговарях с БФБ-София ами от Холдинг пътища Ад не са платили таксата за търговия за момента която трябваше да се плати до 31 януари 2014-та. За Мостстрой Ад също не е платено но там не ме интересува изобщо дали ще се плаща.

Въпреки това от БФБ-София ми казаха, че се интересуват по въпроса или по точно опипват почвата какво ще стане ако не си платят.

Имайте предвид, че в началото на март 2014-та съвета на директорите на БФБ-София ще се събере за да обсъди кое дружество остава в индексите и кое излиза.

Моето мнение е, че тъй като Холдинг Пътища Ад е в индекса бг40 до края на февруари няма да го закачат и ще има търговия. Обаче вече от началото на март след като съвета на директорите на БФБ-София се събере и определи новите индекси може и да извадят Холдинг пътища Ад от индекса и редом с това да го спрат от търговия заради неплатена такса.

Ами това е за момента.

Всеки да си преценява сам какво да прави. Или по-точно то има само два варианта или продажба и седене в пари или стоене и чакане в Холдинга. За момента не мога да ви предложа заместител който е на добра цена за влизане аз самия изчаквам. Ако ситуацията се промени ще пиша.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Днес 3 дни преди крайния срок попитахме Българска фондова борса дали Енергони, чийто книжа се търгуват по 1 ст., и Холдинг Пътища (търгуващи се около 5 ст. за лот) са заплатили таксите си. Оттам отговориха, че към настоящия момент има заплатена такса от Енергони, но три дни преди крайния срок такава не е постъпвала от Холдинг Пътища.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Platiha-li-god...id-118360.html

Коментар

• Ако не се решат проблемите както при ХД Пътища така и при Петрол по
          най-бързит начин ще видим Софка на 700 през крив макарон.Тези две
          дружества държат ключа от бараката,а не приказките на политиците.

Коментар

• Няма да посмеят Симич.Поне не на тоз етап,в противен случай ще се
            получи зрив на недоверие към БФБ като цяло.

Коментар

• Коментар

• Ако се стигне до пълната цигания да не се плати таксата от Холдинга която надали е голяма. И от БФБ-София направят пълната цигания да спрат търговията преди март 2014-та когато се променят дружествата в индексите. Аз поне нямам циганско държание и въпреки, че не съм акционер в Холдинга ще платя част от таксата за търгивия давам дума.

БФБ-София си има сметка по-която се превеждат парите като преведат няколко души и парите за таксата се съберат търговията ще бъде възстановена.

Но принципно дори да не се плати таксата от управата на Холдинга, от БФБ-София надали ще посмеят да извадят дружеството от индекса БГ40 само, защото не си е платило таксата и да му спрат търговията.

Аз парите които дам за такса ще ги търся от настоящата управа, защото има достатъчно неща за които да ги съда и неплатената такса изобщо не е едно от тях. А големия играч ще го видим дали ще им се притече на помощ или ще се отрече от тях точно като Борисов и Фидосова!

Коментар

• Някой взеха да се усещат,че ако влязат тук на 5ст,крайният резултат може
                  да се окаже в пъти по-висок.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                    Спокойно, тури си ордер купува и надали ще останеш незадоволен засега.
                    С уважение, Симов - "питай патИло"

Коментар

• До акционерите на Холдинг Пътища Ад

Както знаете до края на януари всяка година се заплаща годишната такса за търговия на дружествата. Към вчера Холдинг Пътища Ад не я беше платил.

Днес аз разговарях с Българска Фондова Борса Ад-София от където обсъдихме как точно стоят нещата ако не бъде платено.От там ми обясниха, че нещатна са индивидуални към всяко едно дружество и не са автоматика което значи не се прекратява търговията моментално. Освен това Холдинг пътища Ад бил в индекс 40 и само с решение на съвета на директорите могат да го спрат и извадят от там и ще е много смешно да го извадят от там щото не си е платил таксата.

До колкото разбрах за през другата седмица търговия ще има дори таксата да не е платена като пак ще обсъдиме въпроса с Българска Фондова Борса Ад и ще ви уведомя.

Иначе очаквам всичко от управата на Холдинг пътища Ад включително и да не платят таксата, ма и те да очакват, че в един момент могат да бъдат съдени за действията си и бездействията си и да влязат в затвора за дълъг период от време и изобщо не се шегувам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                        Тъкмо се бях засилил да ги взимам тия 10-те хиляди и някой ми ги взе под носа, да му го туря!
                        Спокойно, тури си ордер купува и надали ще останеш незадоволен засега.

Коментар

• Тъкмо се бях засилил да ги взимам тия 10-те хиляди и някой ми ги взе под носа, да му го туря!

Коментар

• Как е положението!
                            Кво прайм!
                            Ще излитаме ли?
                            Милата Факи да каже.

Коментар

• Петсотин милиона лева Марков,барабар с дълговете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                На патките Марков.
                                Я даи малко инфо , това прехвърляне съм го пропуснал ......някои е наддал моето предложение 20 хил дето им предлагах за мажо пакета
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X