If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук ми се чини че важната новина която може да мръдне спекулативно цената е че Божков е загубил контрола. Това може да стане само чрез оздравителен план от несвързано с черепа лице или от назначаване на синдик пак несвързан с черепа. И в двата случая ще си проличи по действията , които и да е ще трябва да започне с развалянето на сделките за прехвърляне на работещите дружества на офшорки. Ако не се случат горните неща цената е само на доле....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Покачване при Холдинг Пътища Ад може и да има може и да няма така ги виждам нещата вече. Ако бях акционер щеше да сложа оферта продава на 5.5ст до 18-ти февруари включително и това е. Вероятността съда накрая да се произнесе да няма несъстоятелност е повече от незначителна.
Освен това ясно се вижда отношението на управата на Холдинга тя 5 пари не дава за миноритарните акционерите и никога не е давала и мога много лесно да го докажа какви са престъпленията и измамите им и на тази управа и на Нове Холдинг също но то към момента то надали никой им вярва и без още доказателства да се дават.
С две думи приключих с прогнозите по отношение на Холдинг пътища Ад и обявих продажба и край. Миналия път когато го направих на 5ст никой не ми обърна внимание сега на 5.5ст сигурно ще е същото но факта е, че ще го има черно на бяло, че съм го написал а това, че никой не ми е обърнал внимание вече не е моя грижа.
Остава факта, че ще дам заместител имам загуби които трябва да се възстановяват но не и от Холдинг пътища Ад.
И за край ще кажа, че обяви ли се несъстоятелност тук то цената само ще върви надолу като при Мостстрой горе долу ще се развият нещата с времето! Една процедура по несъстоятелност ще тече с години през което време заемите на Холдинга няма да останат без начисляване на лихва тъй, че нищо няма да се вземе при ликвидация от акционерите. Основните дружества са извлечени, договорите с които могат да си ги върнат и те ще изтекат щото са за 5 години считано от 2010-та ако не ги разтрогнат преди това. А приемането на оздравителен план няма да стане щото ПИБ е банката с много давани заеми тук а тя сложи ръка върху извлечените дружества до колкото се обяви. С две думи нямат изгода от оздравителен план. Да не говорим, че дори търговията може да бъде спряна през другия месец.
С две думи и да се напише мсимов беше много прав за обявяването тук на несъстоятелност вече полза няма да има за тези които са останали да стискат. Ако се обяви несъстоятелност цената може да падне и на 2ст до 3ст ами това е. Всеки сам да си преценява ще има ли покачване няма ли да има. Ще има ли несъстоятелност няма ли да има но аз казвам край точна финито и преценявайте си.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Дано проблема да е бил в мен, щото ако е в измамните престъпни крадливи мажоритари тогава опраия няма да има.
Не е в тебе Симов, не е.
Откак всички значими активи бяха прехвърлени от мажоритаря на някакви офшорни дружества, тази акция се присъедини към клуба на проф. Каро. Ама някои не искат да го признаят.
И май всички срокове за обжалване на законността на процедурата са изтекли. А пък и нещата бяха изпипани от хората на Черепа така, че да не може да се хванеш за нищо.
Това наистина не е препоръка. Нямам интереси тук. Следя акцията само защото навремето направих някакви парички от нея.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Симич,мойте са купувани на 9ст и на 5 ст.Ще загубя ако ги продам,но същевре-
менно направих консулт с някой хора,които наистина разбират от тая работа,а
и аз се поразходих ипроверих на място.Скоро мъглата тук ще се разсее.
Нека да изкарат отчета да се види кой е прав и кой седнал.
преди 2017 тука забравете нещо смислено.10 години е времето за което и умрелия хвърля фалиралото а то баш тогава се възродило. много време има за възтановяване тука но първо трябва да се приберат акциите а те са бая разхвърлени.очаквам а то и става скоро поръчки купува да изчезнат и да останат на ниво 1-2 стинки.по отношение на петрола гледам и чета симов продал------значи отиваме на 6 лева
Нямам но имам поне -20% загуба като, че ми беше недостатъчно падането от 5 пъти в Холдинга. В Холдинга имам големи покупки на 15-20ст които доста ми намалиха средната, но пак съм си 5 пъти загуба надолу.
Петролеца ясно показа, че стига да има големи балами веднага ще им ги набута на 3.25лв.
Можеше да продам на 3.40лв но не го направих. Можеше да продам на 3.31лв и пак не го направих та накрая взех умрелото 3.20лв
След консолидирания баланс може малко да мръдне цената може би до 3.30лв или 3.40лв максимум това е за сега там.
В пари съм и изчаквам щото ми омръзна да ме клатят но ако купя ще си кажа.
И още нещо АЗ НЕ СЕ СТРАХУВАМ ДА СИ ПРИЗНАЯ ЗАГУБИТЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОВЕЧЕТО ТУК КОИТО ВСЕ СА НА ПЕЧАЛБА.
СИМО ЗА БОГА НЕ КУПВАИ НИЩО , НЕ КУПУВАИ.......
ДЕТО КУПИШ И РАБОТАТА СЕ ПРЕЦАКВА ЯКО
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Симич,мойте са купувани на 9ст и на 5 ст.Ще загубя ако ги продам,но същевре-
менно направих консулт с някой хора,които наистина разбират от тая работа,а
и аз се поразходих ипроверих на място.Скоро мъглата тук ще се разсее.
Нека да изкарат отчета да се види кой е прав и кой седнал.
Коментар