If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разбрах ,направил си сделка чрез заявка директно по тел. към посредника .а не през платформа,щото през нея няма как да въведеш поръчка без да имаш налични средствата.
На мен ми се е случвало с много малка сума да съм на минус, когато не прецених добре една сделка през платформата. Левчета бяха. Става дума за Карол. Може би после нямаше да мине сетълмента, не знам....но е възможно, предполагам до някакъв лимит
Факт беше, че направих сделка чрез посредника, без да имам нужната сума пари. Това ме поласка, че явно имат доверие в клиентите си!!!
Разбрах ,направил си сделка чрез заявка директно по тел. към посредника .а не през платформа,щото през нея няма как да въведеш поръчка без да имаш налични средствата.
Чудя се какъв ли е този мениджмънт, щом "мечтата на инвеститорите" е компанията да излезе на печалба от основна дейност. Поне за едно тримесечие, пък било то и 1лв. Инче откъм презентации, ръст на оборота, и големи приказки го докарваме.
За първите шест месеца на 2024 г. оборотът на БФБ възлиза на 442 млн. лв. и нараства със 72.33% спрямо същия период на миналата година, а броят сделки нараства с 32.52%.
Интересно ми е, дали е възможно да излезе на 0/нула/ от основната дейност ;-)
Чудя се какъв ли е този мениджмънт, щом "мечтата на инвеститорите" е компанията да излезе на печалба от основна дейност. Поне за едно тримесечие, пък било то и 1лв. Инче откъм презентации, ръст на оборота, и големи приказки го докарваме.
В петък питах и аз брокера, каза до 1-2 седмици. Факт е, че ЦД обработва процедурата скандално бавно.
Отделно ситуацията е толкова непопулярна, че хората в социалките мислят, че има 50%-ов срив, че даже го и тълкуват - причини, анализи, а-у...
Да, и мен ме питаха приятели и познати какво е станало ,че има 50% срив. Даже някои по рефлекс се клеха,че нямало да пипнат тази нещастна българска борса. Това само показва, че акции се купуват ей така на килограм, не се разбира структурата и смисъла на събитията, не се следят елементарни новини. От тук едно приятно следствие за нас, които малко от малко сме в час - всъщност да се правят пари на БФБ е много много по-лесно от който и да е друг пазар
Коментар