IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    еееееееееееее днеска много слаб оборот - моля вЪ, дивидент чакам тук поне 10ст.!
    Звънни на Импето - ще дигне оборота на сергията

Коментар

• еееееееееееее днеска много слаб оборот - моля вЪ, дивидент чакам тук поне 10ст.!

Коментар

да това го добавих от себе си.
        Важното е че някой купува без да афишира много,много това /главно с договорени сделки/ и цената се качва..
        това се наблюдава последните няколко месеци...
        Продавачите може да кажат кой посредник е ако искат...
        Ако има новина за продажбата ...следващия скок ще е на 3,5...
        Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Къде видя, че пише, че си заслужават?
          да това го добавих от себе си.

Коментар

Ето как виждат БФБ от ПФБК и топ 5 на компаниите които си заслужават!
            http://dox.bg/files/dw?a=7d9c1c33e4
            Къде видя, че пише, че си заслужават?

Коментар

• Ето как виждат БФБ от ПФБК и топ 5 на компаниите които си заслужават!
              http://dox.bg/files/dw?a=7d9c1c33e4

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Не се заяждам ,но бъди по точен ...за това с голямата кошница или спамиш...
                И аз не се заяждам, но ако ще се почувстваш по-добре, може да го приемеш и като спам

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                  То и при ХИМА борсата е с високи очаквания ......,но виждаш засега какво е,но дано не съм прав и нещата с приватизацията да потръгнат,пък тогава ще видим!
                  Високите очаквания при ХИМ са при спекулантите и то при час от тях...
                  Забравяш че акциите на БСО са основно в Държавата , Банки и ИП...
                  Продават само в краен случай...
                  Не е препоръка..

Коментар

Аз също смятах така ,но борсата е с високи очаквания за всички акции а тук най много...
                    За два месеца едва купих 1000 със средна 2,77 ...а бях първи и някой непрекъснато ме надцакваше...
                    Но ти си чакай...
                    То и при ХИМА борсата е с високи очаквания ......,но виждаш засега какво е,но дано не съм прав и нещата с приватизацията да потръгнат,пък тогава ще видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Аз гледам всичко
                      Не се заяждам ,но бъди по точен ...за това с голямата кошница или спамиш...

Коментар

Според мен няма смисъл да се бърза да се затварят пари тук- поне докато не сме пред прага на сделка със сериозен купувач,тогава ще стане интересно1:
                        Аз също смятах така ,но борсата е с високи очаквания за всички акции а тук най много...
                        За два месеца едва купих 1000 със средна 2,77 ...а бях първи и някой непрекъснато ме надцакваше...
                        Но ти си чакай...

Коментар

Според мен няма смисъл да се бърза да се затварят пари тук- поне докато не сме пред прага на сделка със сериозен купувач,тогава ще стане интересно1:
                          когато сме на прага, тогава и цената ще е на прага на 5-та

Коментар

Що не си гледаш Хима и смукача...
                            Аз гледам всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Нещо с голямата кошница си тръгнал...
                              както казах - Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Честно - и мен ме е яд, че не си взех преди година и .... ще чакам по-ниски нива. Не , че е сигурно , че ще ги видя ...но не ми харесва да пазарувам по време на всеобща еуфория

Коментар

Working...
                                X