If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Важното е че някой купува без да афишира много,много това /главно с договорени сделки/ и цената се качва..
това се наблюдава последните няколко месеци...
Продавачите може да кажат кой посредник е ако искат...
Ако има новина за продажбата ...следващия скок ще е на 3,5...
Не е препоръка...
То и при ХИМА борсата е с високи очаквания ......,но виждаш засега какво е,но дано не съм прав и нещата с приватизацията да потръгнат,пък тогава ще видим!
Високите очаквания при ХИМ са при спекулантите и то при час от тях...
Забравяш че акциите на БСО са основно в Държавата , Банки и ИП...
Продават само в краен случай...
Не е препоръка..
Аз също смятах така ,но борсата е с високи очаквания за всички акции а тук най много...
За два месеца едва купих 1000 със средна 2,77 ...а бях първи и някой непрекъснато ме надцакваше...
Но ти си чакай...
То и при ХИМА борсата е с високи очаквания ......,но виждаш засега какво е,но дано не съм прав и нещата с приватизацията да потръгнат,пък тогава ще видим!
Според мен няма смисъл да се бърза да се затварят пари тук- поне докато не сме пред прага на сделка със сериозен купувач,тогава ще стане интересно1:
Аз също смятах така ,но борсата е с високи очаквания за всички акции а тук най много...
За два месеца едва купих 1000 със средна 2,77 ...а бях първи и някой непрекъснато ме надцакваше...
Но ти си чакай...
Честно - и мен ме е яд, че не си взех преди година и .... ще чакам по-ниски нива. Не , че е сигурно , че ще ги видя ...но не ми харесва да пазарувам по време на всеобща еуфория
Според мен няма смисъл да се бърза да се затварят пари тук- поне докато не сме пред прага на сделка със сериозен купувач,тогава ще стане интересно1:
Коментар