IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Това ли е КРАЯ на КРИЗАТА???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За мен борсовата криза свърши през март, от там нататък са вторичните трусове които ще продължат година две.
    "Умрялата котка" беше между март и юни. Сега ни чака "Танго" - две напред , една назад и после три напред и две назад... При всеки вторичен катаклизъм ще имаме спад, но понеже няма репа и кредитиране на сделките, спадовете няма да са с голям обем а ще са просто от презастраховане и алчност. След това цените пак ще се покачват защото дългите ще купуват и ще държат и екранната ликвидност ще намалява...
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Погледнато философски, криза никога не е имало - всичко е плод на несъвършените ни сетива...

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
        Един глас като номер 9ти за Твърдо НЕ.
        Ebi mu mecha

Коментар

• Re: Това ли е КРАЯ на КРИЗАТА???

Първоначално изпратено от Shemata
          Здравейте Колеги,

може ли да се твърди, че това е края на кризата и от тук нататък почва бавен възходящ-бичи тренд, който ще продължи няколко години???
          бичи тренд на кое...за колко време и с каква цел

Коментар

• Твърдо "Не".

Коментар

• края беше преди месеци

Коментар

• Що да не е? Всяка криза си има край, само нашата си има 5 или повече (Форекс Мастъра знае точната бройка)! :-)

Колкото до котето - то или е умряло, или не е - работата е там, че ако отворим кутията то ще е умряло със сигурност, според чичо Шрьоди! Тъй че ще поживеем, ще видим!

(аз съм за умряла котка, все пак)
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Един глас като номер 9ти за Твърдо НЕ.
                  Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

According to my analysis it is the right time to make a big deal="the next SHEMA" as well.

Първоначално изпратено от CIA
                    Здравейте Колеги,

може ли да се твърди, че това е края на кризата и от тук нататък почва бавен възходящ-бичи тренд, който ще продължи няколко години???
                    According to our sources this is it. I mean the next SHEMA.
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Nikodim,

тоя "подскок на умрялата котка"="dead cat bounce" е учебнически ефект... не е интересен за коментиране при текущата ситуация - подобряване не глобалните пазари, ликвидност, пазари на суровини, лихвени % и т.н.

Първоначално изпратено от Nikodim
                      Това е т.нар. "подскок на умрялата котка".
                      Т.е. дори умрялата котка отскача, ако я хвърлиш от високо (т.е СОФИКС от 2000)...

Коментар

Здравейте Колеги,

According to our sources this is it. I mean the next SHEMA.

Коментар

• Не.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Това е т.нар. "подскок на умрялата котка".
                            Т.е. дори умрялата котка отскача, ако я хвърлиш от високо (т.е СОФИКС от 2000)...
                            Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Това ли е КРАЯ на КРИЗАТА???

Здравейте Колеги,

0
                              Твърдо ДА!!! (От кога го чакам този момент)
                              0%
                              0
                              По-скоро ДА. (Но ще има лека корекция пак надолу)
                              0%
                              0
                              По-скоро НЕ. (Но може да има лека корекция нагоре)
                              0%
                              0
                              Твърдо НЕ!!! (Най-лошото още не е минало)
                              0%
                              0
                              Не мога да преценя!
                              0%
                              0
                            X