IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
    Днес ходих до новата аптека в квартала Sopharmacy в София.
    Впечатлен съм много приятно! Цените са определено по-ниски от останалите изключвам разбира се Марешки.
    Обслужването е на супер високо ниво без значение дали е за лекарства или козметики или хранителни добавки, или хомеопатия. Има и кът за евентуален преглед с диван и диспенсър за топла и студен вода, който има нужда от здравна консултация. Мисля че вдигнаха много нивото с тази аптека и дано се появяват още много такива!
    Който е наблизо, може да се увери.

[ATTACH]5905[/ATTACH]
    +1

Коментар

• Sopharmacy

Днес ходих до новата аптека в квартала Sopharmacy в София.
      Впечатлен съм много приятно! Цените са определено по-ниски от останалите изключвам разбира се Марешки.
      Обслужването е на супер високо ниво без значение дали е за лекарства или козметики или хранителни добавки, или хомеопатия. Има и кът за евентуален преглед с диван и диспенсър за топла и студен вода, който има нужда от здравна консултация. Мисля че вдигнаха много нивото с тази аптека и дано се появяват още много такива!
      Който е наблизо, може да се увери.

Click image for larger version

Name:	IMG_2370.jpg
Views:	1
Size:	93.3 КБ
ID:	3040647

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
        Извинявайте, ама не ви ли се повръща вече от тази акция

Последното с тези нови аптеки, които искат да ги направят да изглеждат като дрогерии, с нам какви си подредби? Да направим пазаруването в аптека като пазаруване в Лидл или Мол - смешно е много - да стимулираме един вид хората да купуват лекарства от начина по-който са подредени ампулите

Много смешно и жалко

Там не се продават само лекарства и ампули. Хич не е смешно, на запад от години има такива дрогерии, а тук от съвсем скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          Точно така Форти, подгрявай с музика за настроение
          Bulls on BSE

Коментар

Не искам да ходя - после няма да ми се прибира...

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=IbRc...=RDngE01auIrPk

Коментар

• Предлагам да се съберем още от Събранието на Софарма - който ще идва там.
                Тони, Maddy, аз и един мой приятел ще ви чакаме - да се запознаем - с тези, които не се познаваме.
                След това на събранието на трейдинга.

Коментар

нашата групичка сме трима + тони
                  И аз ще дойда
                  такъв купон не се изпуска

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
                    Ще се видим ли на ОСА-то на 19 ти? кой ще ходи?
                    нашата групичка сме трима + тони

Коментар

• Има логика в трансфера и дано Трейдинга да е на плюс от това.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
                        Ще се видим ли на ОСА-то на 19 ти? кой ще ходи?
                        Живот и здраве, аз ще отида!

Коментар

• Ще се видим ли на ОСА-то на 19 ти? кой ще ходи?

Коментар

• няма да се отразят тези неща
                            въобще няма да се забележи

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                              Аз това не го намирам за някаква положителна новина. От единия джоб в другия. Все едно е дали хората ще се водят към фирма А или фирма Б. Само че в случая заплатите ще ги плаща втората фирма (СФТРД), което ще доведе до увеличаване на разходите. От своя страна, СФАРМ оптимизира разходите си за заплата като ще плаща за 14 човека по-малко.

Консолидирано погледнато от гледна точка на СФАРМ е все едно. От гледна точка на СФТРД не е все едно и според мен е по-добре такива еквилибристики с хората да не се правят.
                              +1 пък какви маркетингови разходи (без резултат) ще правят бедна ти е фантазията

Коментар

Аз това не го намирам за някаква положителна новина. От единия джоб в другия. Все едно е дали хората ще се водят към фирма А или фирма Б. Само че в случая заплатите ще ги плаща втората фирма (СФТРД), което ще доведе до увеличаване на разходите. От своя страна, СФАРМ оптимизира разходите си за заплата като ще плаща за 14 човека по-малко.

Консолидирано погледнато от гледна точка на СФАРМ е все едно. От гледна точка на СФТРД не е все едно и според мен е по-добре такива еквилибристики с хората да не се правят.

Коментар

Working...
                                X