+1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
ами какво да Ви кажа, братлета
Има компании и компании, ако имаше повече като СФАРМ, СФТРД, СФИ, СПИДИ и М+С щях да съм супер оптимист за БГ.
Общо взето, каквото е захванал чичо Оги след 2005-2006 става супер, евала! Има хора които го могат, за съжаление аз не съм от тях, ето защо искам да притежавам дялове от техния бизнес!
СОФАРМА вече е кукла, няма друг БГ фармацевт с такива заводи - въпрос на време е да дръпне мощно!
СФИ - станаха нещата! Сградата е супер и бе оценена подобаващо. Сигурен дивидент дълги години напред!
СФТРД - е това е перлата!!! Добрата идея на чичо Оги + умът и способностите на Митко Димитров(от Стара Загора, ама там целия екип са млади и много добри), ей това е!!! Номер 1 в БГ, стъпват в Сърбия, а сега и франчайз на аптекимного са добри!!!
В Стара Загора срещу нас имаше аптека Марешки и като се разболееше малката принцеса - отивах там. Е много е важно и чия е аптеката, макар да имаха продукти на СОФАРМА, тия лели там все ми препоръчваха нещо друго(доставвено от Фармнет предполагам). Стъпката е отлична и ще доведе до резултат! Утре отивам в пловдивската аптека да видя хавата!
Поздрави!!!Last edited by tony1975; 05.06.2015, 21:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМен така ме кефи повече.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение...ама още по-добре щеше да е ако обектите са собственост на СФИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКой ще идва на общото събрание???
По-добре е "КОЙ" да не идва ....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМного добре изглежда, а дали успя да добиеш представа за цените? От това основно ще зависи успеха
ама още по-добре щеше да е ако обектите са собственост на СФИ[/QUOTE]
Ще разкаваш след 2 седмици
Коментар
-
Първоначално изпратено от psa Разгледай мнениеНа центъра на Пловдив[/QUOTE]
ами ставам клиент и ще придобия
ама още по-добре щеше да е ако обектите са собственост на СФИ
Коментар
Коментар