Тук слязох на 6,2, добре, че нямах кеш при изсипването на 5,50, защото пак щях да се набутам. Оставам все още в доверие не защото вярвам на чичо, а защото мисля, че засега интересите му съвпадат с тези на миноритарите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Мдаа, после защо все повече хора се местят на други борси, нашето започва да прилича на мазохизъм
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Така е, прав си, всеки си носи рисковете ! Този тотално загуби доверието ми и днес доизчиствам всичко негово !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Които застават под Флага на въпросната личност;- която първоначално си е фИНАНСОВА-СПЕКУЛАНТСКА, си бере медъ и жилото по условието!
Аз не правя изключение, едното ми око е вече затворено от времето на Севтопулиса, което за сега помага ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Точно така Професоре, прецакванията и лъжите станаха много ! Помня и преди листването на Софарма в Полша преди време как обещаваха дивидент и после се отметнаха ! Както каза колега по долу милиционерските им номера край нямат ! Аз не бях съгласен и Софарма да кредитира покупката на банка в Молдова ! Вместо да инвестира в развитие на бизнеса се занимават с глупости и несвойствени дейности ! Работа на фармацевтична компания ли е да кредитира покупка на банка, пълна простотия !
Които застават под Флага на въпросната личност;- която първоначално си е фИНАНСОВА-СПЕКУЛАНТСКА, си бере медъ и жилото по условието!
Аз не правя изключение, едното ми око е вече затворено от времето на Севтопулиса, което за сега помага ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеЗа съжаление г-н Огнян Донев е свикнал да дели на 1,009 , а не да има дял за цялата акционерна общност. Спомнете си как взе акциите от увеличението на Софарма през (мисля) 2001 и там някъде, имаше охрана пред дружеството, която не позволи на чакащи хора да влезат и запишат акции. Ами пре.. еваването на акционерите при търговото на Севтополис, ами Медика - Сандански, ... да продължавам ли. Имам акции, бях фен на Фармите (без Софарма), силно съм разочарован!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
За съжаление г-н Огнян Донев е свикнал да дели на 1,009 , а не да има дял за цялата акционерна общност. Спомнете си как взе акциите от увеличението на Софарма през (мисля) 2001 и там някъде, имаше охрана пред дружеството, която не позволи на чакащи хора да влезат и запишат акции. Ами пре.. еваването на акционерите при търговото на Севтополис, ами Медика - Сандански, ... да продължавам ли. Имам акции, бях фен на Фармите (без Софарма), силно съм разочарован!!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГ-н Донев, силно ви препоръчвам да вземете пример от Алтерко АД за публичност и маниер на комуникация с инвестиционната общност!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Братко Кубрате, нещо си се объркал ! И в темата за Доверие пиша и предупреждавам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Или други пречки, например да не издава намеренията си, било то за някаква инвестиция или покупка...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Ама се радвате на "Доверие", нали, голяма ракета докато не му се изпари доверието, нещо си се объркал ! И в темата за Доверие пиша и предупреждавам !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Ама се радвате на "Доверие", нали, голяма ракета докато не му се изпари доверието
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНамалих ги с по над 50% днес Софарма и Трейдинга, с тенденция да ги разкарам всичките ! Грам доверие не заслужава Донев, маймунските/милиционерските/ му номера край нямат ! Обещавам си там където контролира той компания повече да не влизам !
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар