Аз, въпреки, че имам акции тук не се кефя много на вдигането на цената, защото ми се искаше да си взема още. Ще дебна наесен или зимата ако има спад...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Нещата не се повтарят 1:1 ;Алчността почва да се изравнява със страха.Все повече хора /институции /виждат по-голяма възможност за доходност ,спрямо рискаПървоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХем заложих най-високото цена за последната година... баси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКато възвръщаемост в %. Като стойност съм сигурен, че ти си напред.
Все ще се намери някой да ти даде 200 акции и да си решиш проблема.
Ще си зема след дивидентът - туканка смятам да си инвестирам дългосрочно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПред мен - какво пред мен?
Още ли надувате, пущиняци?
Като възвръщаемост в %. Като стойност съм сигурен, че ти си напред.
Все ще се намери някой да ти даде 200 акции и да си решиш проблема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмпе, и без твоите велики врътки май съм пред теб
Още ли надувате, пущиняци?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеДо края на юни няма кой да ти пусне гювечМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаха видях 21.06.2013г, дано да са заедно!!!
Явно ще си взимам болничен
дано чичо Оги да е решил СФАРМ в 10:00 или в 11:00, после хапваме на бързо в Тауърса(да налеем малко задочно и в Софарма имоти) и после СФТРД от 13:00часа, дано е така - еееее ще бъде готин петък!!! Значи и с Кимру ще се запознаем
Вече съм предупредил жената че може да ме няма на 21.06Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
До края на юни няма кой да ти пусне гювечПървоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩо товарите бе, безобразници, тъкмо реших да понапълня още малко...Баси !!!
Коментар
-
аха видях 21.06.2013г, дано да са заедно!!!
Явно ще си взимам болничен
дано чичо Оги да е решил СФАРМ в 10:00 или в 11:00, после хапваме на бързо в Тауърса(да налеем малко задочно и в Софарма имоти) и после СФТРД от 13:00часа, дано е така - еееее ще бъде готин петък!!! Значи и с Кимру ще се запознаем
Вече съм предупредил жената че може да ме няма на 21.06Last edited by tony1975; 01.05.2013, 13:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеОС ще е от 13,30ч. Предполагам, че от 10ч на същото място ще е ОС на Софарма !!!!
Както казва императорът ще имам за море тази година, и не само.......
Коментар
Коментар