If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен в групата има още един скрит фаворит - и това е имотаджийското дружество.
Вярно, че основният приход на АДСИЦ-ът за миналата година е еднократен, но пък и редовата печалба расте, а задълженията към бамки кредитори намаляват с бръз темп. Към моментът се очертава процентовата дивидентна доходност на Имотите и Трейдингът догодина да е приблизително еднаква спрямо настоящите цени... а и офиси от висок клас в такива сексапилни и красиви кули на хубаво място винаги ще си намерят наематели... още повече, че наематели са и останалите компании от групата.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Да - в Тауърсът - който принципно гледаме основно в новият Български сериал - а на вторият търговски етаж има всевъзможни яденета от всякакви кухни - Българска, српска, китайска, японска и т.н. и т.н.
запазвам си квота за 17 акции на ниска цена, ако искате се запишете след мен
импе, жалко че излезе от тук, няма да се видим значи вече
Ха-ха-ха-ха - не си ме разбрал, драги приятелю, излязох само с 1/3 от акциите си - просто защото съотношението цена-дивидент ми е по-сгодно в Атерката. Патето излезе напълно днес, него няма да го видиш на сборището. Аз трудно бих се навил да продам над 50%, а да изляза напълно от Трейдингът - в никакъв случай. Вчера пък избягах отчасти от Любовното послание, щото пък то се изстреля могъщо зарад новината за 40-те стинки дивидент - защото - убеден съм - след дивидентът там ще мога да си зема обратно акциите на 1 кинт по-ниско, или поне на 80 стинки. За да не стоят тия няколко Ревлювци безработни, реших да ги превъртя през Трейдингът - с идеята да си възстановя първоначаният пакет туканка, после пък от Атерата да дръпна парички за Любовното послание - щото Атерата след 15-ий може сосно да се изстреля - до 2.8-3 кинта.
На тая цена вече ми е скъпичко, ако падне поне до 2.15, ще си зема, ако не - след дивидентът, макар че не споделям оптимизъмът на Мажоритаров - под 1.88 трудно ще падне. И аз като Пъпешов ного се разсърдих днес като надуха пущиняците, ама до сборището може да има някоя лека корекциика.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Аз, въпреки, че имам акции тук не се кефя много на вдигането на цената, защото ми се искаше да си взема още. Ще дебна наесен или зимата ако има спад...
Е споко де... Те тука си балонират... След 6 месеца ще се надцакваме около 1.60-1.70
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар