If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спрямо отчет за Q1 паричните средства на акция са около 16ст. Сега кредит ли ще теглят за да платят дивидента... Или очакват огромен паричен поток през Q2 за който за да знаеш трябва да си вътрещар...
То и Банев си беше гласувал 11,50 лева дивидент в Полимери... при 6000 лева кеш .
Спрямо отчет за Q1 паричните средства на акция са около 16ст. Сега кредит ли ще теглят за да платят дивидента... Или очакват огромен паричен поток през Q2 за който за да знаеш трябва да си вътрещар...
То и Банев си беше гласувал 11,50 лева дивидент в Полимери... при 6000 лева кеш .
Нямат кинти за дивидента ли !? Споко, ако се оппре до там решението е намерено - Виж как се прави в имотаджийската позиция (както я нарича импето) - увеличавa се капитала и хакционера сам си плаща дивидента. Почти като барон фон мунхаузен Не е препоръка
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
+1
Императорът изказва мнението си !!!!
Защо когато влакът тръгва от гарата аз да слизам ???
Живот и здраве ще се видим на ОС !!!
успееееееееееееееееееееех
мда или ако трябва да перефразирам богатия дядо - Удачния момент да продадеш една добра акция е........НИКОГА !
Иначе аз малко подцених потенциалът на компанията - и излязох прекалено рано - но с по-малка част от бройката си - какво да се прави - ще компенсирам с мегасосният дивидент на другото място.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
+1
Императорът изказва мнението си !!!!
Защо когато влакът тръгва от гарата аз да слизам ???
Живот и здраве ще се видим на ОС !!!
успееееееееееееееееееееех
Коментар