бате Митко - дивидент?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИ при мен няма , само от майката доидеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеПри мен нямаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАз съм на Бенч - нямам и от майката все още!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеДнес дойде от майката, утре чакам и от ... щерката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдрасти, това не съм го чул - пак съм мечтал някъде!!!просто седнахме по-далечко и явно затова .... Като цяло аз си мисля,че до петък ще дойде
Коментар
-
Konsultant
Днес дойде от майката, утре чакам и от ... щерката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеЗдравейте банда ....Честито за отчета,първо....
Импе аз доколкото чух напрактика е невъзможно да се преведе до 1 месец след ОСА,но ДВИ гарантира,че ще се опитат да го преведат по-най бързия начин,защото на акционерите им се ходи на море
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМали-и-и-и-и - Фортиссов 30 Б ли дивидент чака ???
Яко нагувичил с акции он - сигур е един от 18-те най-големи инвеститори в компанията - аферим !!!
Аз мисля - още няма: на сборището рекоха ли кога ще снесат - че не помня? Тони - ти помниш ли? Фортиссов - ти помниш ли?
Коментар
Коментар