Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Мали-и-и-и-и - Фортиссов 30 Б ли дивидент чака ???
Яко нагувичил с акции он - сигур е един от 18-те най-големи инвеститори в компанията - аферим !!!
Аз мисля - още няма: на сборището рекоха ли кога ще снесат - че не помня? Тони - ти помниш ли? Фортиссов - ти помниш ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТук дали няма дивидент, я проверете сметките си, че съм на море и не мога да видя!!!- твоя нали толкова беше горе долу?
Коментар
-
Е - аз туканка поувеличих пакетът - доволен - догодина с този ръст на печалбата очаквам да си делнем едно дивидентченце от порядъкът на 25-30 стинки.
Като се има предвид съотношението цена-дивидент на Баш-Софармата - Търговската е ужасяващо подценена дори на тези нива.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГенералисимус инвеститорИли дуче инвеститор
Просто "Дуче" е съвсем достатъчно.
Фортиссов - фюрерът е бил само ефрейтор.Аз си останах само редник, щото бях напипал една приятна, макар и физически натоварваща служба, която щях да изгубя, ако ме бяха повишили - а имах достатъчно време да стана мл. сержант. Накрая ме убеждаваха да остана в армията - ама аз казах, че бих останал само като виолетов генерал.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение.... току-виж стигнал 20 000 поста преди мене...
Впрочем - като стана на 20 00 - няма ли да ме повишат в чин? Какво има след Заслужил инвеститор? - Прочут инвеститор или бъбрив инвеститор? А може би - динозавърски инвеститор?Или дуче инвеститор
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение.... току-виж стигнал 20 000 поста преди мене...
Впрочем - като стана на 20 00 - няма ли да ме повишат в чин? Какво има след Заслужил инвеститор? - Прочут инвеститор или бъбрив инвеститор? А може би - динозавърски инвеститор?
Мисля, че ще ти признаят чина от казармата - ако си капитан от запаса, такъв ставаш и тук, обаче засега заплата или пенсия от форума няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТоя Noker koga направи над 1000 писаници за 1-2 месеца
Впрочем - като стана на 20 00 - няма ли да ме повишат в чин? Какво има след Заслужил инвеститор? - Прочут инвеститор или бъбрив инвеститор? А може би - динозавърски инвеститор?Last edited by Императорът; 27.07.2013, 23:35.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТоя Noker koga направи над 1000 писаници за 1-2 месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеКомпанията както винаги е №1 !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТройчицата е въпрос на часовеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар