Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениев тримесечните доклади е записано, че продават и оборудване и тази дейност се развива все повече
а след продажбата на оборудването има поддържка и др
от там съдя
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеееееее, сега пък далечМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНикой коега не мина това лято през офиса ми да пием по едан биричка !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеВътрешна информация ли имаш?
а след продажбата на оборудването има поддържка и др
от там съдя
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДо няколко години ще се види, че Софарма трейдинг не е само превозвач на лекарства и печалбата от дистрибуция на едро на лекарства ще остане сравнително малък дял от печалбата генерирана от други дейности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker Разгледай мнениеЕ кажи какво друго е де? За мен си е превозвач и такъв ще си остане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДо няколко години ще се види, че Софарма трейдинг не е само превозвач на лекарства и печалбата от дистрибуция на едро на лекарства ще остане сравнително малък дял от печалбата генерирана от други дейности.
Коментар
Коментар