Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Отново добри резултати на компанията !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Софарма Трейдинг” АД реализира през месец август 2013 г. продажби на стока в размер на 40.4 млн. лева, достигайки 7.0 % ръст на продажбите за текущия месец спрямо същия период на 2012 г. Печалбата преди данъци на компанията е в размер на 810 хил. лв. за осмия месец на 2013 г., което представлява 35% ръст спрямо август 2012 г.
Компанията реализира през 2013 г. продажби от 328.1 млн лева и печалба преди данъци в размер на 6 992 хил лева. Реализираният нетен финансов резултат преди данъци представлява ръст от 54.7 % спрямо реализираната печалба за същия период на предходната година.
Пазарният дял в стойност на „Софарма Трейдинг” АД за фармацевтичния пазар по данни на IMS за 2012 г. е 21.8 %. През месец юли 2013 г. компанията отново заема лидерска позиция с 22.13% пазарен дял.
Коментар
-
ще гледам утре Огнян Донев при Сашо Диков по Нова
мисля, че ще е интересно
http://kmeta.bg/news/17964/Azis-Ogny...f-po-Nova.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТова си мисля, че си го хванал за дръжката. Колко е макса бе импе ?
Фортиссов - стараем се да не бръкаме - всички ний.
А и средната ми цена на пазаруване туканка е около 2.2 кинта според платформата ми.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТова си мисля, че си го хванал за дръжката. Колко е макса бе импе ?
и тук бъдещето ще покаже.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМаксът: дръжки.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМай и той ще ти благодари, задето се буташ из максаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМай и той ще ти благодари, задето се буташ из макса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБлагодаря на който ми помогна да си допълня тук нужната бройка.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеАз не си измислям ,а цитирам прес съобщението на дружеството за дивидента.
Коментар
Коментар