Първоначално изпратено от econo_miss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа 2014 данъци няма ли да плащаме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМай ще започнеш да слушаш съветите на Тони относно инвестициите, защото той е точен в преценките.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"Когато се събудих тази сутрин, погледнах борсовите индекси и котировките на компаниите, които ме интересуват в Лондон, на моя компютър. Те падаха и това е нещо хубаво", коментира Бъфет.
"Акции на тези компании купувахме в петък, а днес те станали по-евтини и това е добре", посочва инвеститорът и потвърждава, че ще продължи с покупките. - Бъфет)))) Дано си цитирал нещо старо казано преди години ...
Last edited by precakanoto; 13.02.2015, 08:07.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеО Боже, има звезди и те .. светят !))
пс, попитах Тони не за друго, а защото знам че когато има кеш му се иска ... на корекция
Коментар
-
"Когато се събудих тази сутрин, погледнах борсовите индекси и котировките на компаниите, които ме интересуват в Лондон, на моя компютър. Те падаха и това е нещо хубаво", коментира Бъфет.
"Акции на тези компании купувахме в петък, а днес те станали по-евтини и това е добре", посочва инвеститорът и потвърждава, че ще продължи с покупките. - Бъфет
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДокато е още тъмно - погледни звездите на терасата ииииии - каквото ти покажат !!!!!))
пс, попитах Тони не за друго, а защото знам че когато има кеш му се иска ... на корекцияНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобро утро Тони, чати ми се рано днес, а те знам че рано ставаш и не те свърта да погледнеш папирките - какво мислиш за купуване ли е или да чакаме да го сгъне корекция
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСофарма Трейдинг АД регистрира търговското дружество Софармаси ЕООД.
На 19 януари фармацевтичният лидер Софарма Трейдинг АД регистрира търговското дружество Софармаси ЕООД. Новоучреденото дружество ще оперира под шапката на компанията и ще се занимава с франчайзинг и консултантски дейности.
Софармаси ЕООД стартира дейността си с капитал от 5000 лева, като едноличен собственик на капитала е Софарма Трейдинг АД. Седалището на дружеството се намира на адрес гр. София, ж.к. Изток, ул. Лъчезар Станчев №5, Софарма Бизнес Тауърс, сграда „А“, ет.12.
Да очакваме ли, че ще го листва след една година и това софармаси? В категорията "перпето..."Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Софарма Трейдинг АД регистрира търговското дружество Софармаси ЕООД.
На 19 януари фармацевтичният лидер Софарма Трейдинг АД регистрира търговското дружество Софармаси ЕООД. Новоучреденото дружество ще оперира под шапката на компанията и ще се занимава с франчайзинг и консултантски дейности.
Софармаси ЕООД стартира дейността си с капитал от 5000 лева, като едноличен собственик на капитала е Софарма Трейдинг АД. Седалището на дружеството се намира на адрес гр. София, ж.к. Изток, ул. Лъчезар Станчев №5, Софарма Бизнес Тауърс, сграда „А“, ет.12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеТова правя от две години, но продължавам също така и от лятото насам въпреки високата цена според някои експерти във форума. Съпорт на мощния мениджмънт докато е все още едноцифрена цената!
А ти не забравяй и имотите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПшът: пазарувай и си мълчи.
А ти не забравяй и имотите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеНяма ли кой да помогне с тия айсберги да мръднем нагоре?
Голямо ослушване от почти половин годинаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар