Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВажното е дъщерята да дава
п.п. майтапа на страна оса-то на трейдинга си заслужава!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене знам - това си решава домакина
Аз бих ви почерпил всички, ама софарма и монбат ме изненадаха неприятно с дивидентаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКафето за всички акционери ли е ли за елитен клуб от форумджии?
Аз бих ви почерпил всички, ама софарма и монбат ме изненадаха неприятно с дивидента
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеако имаш СФТРД ТРЯБВА да дойдеш!
ОСА-то им няма нищо общо с тези на които съм бил, да не говорим за черешката на тортата, кафе с чичо Оги!!!
Миналата година бяхме с един готин съфорумец от Пловдив и след оса-то на СФТРД ми вика, "...е ти миналата година след такова оса що не купи още бе???"и беше прав човека!!!!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе съм сигурен, че ще дойда на ОСА-та.Навиват ме ама не съм голям фен на такива събития.
ОСА-то им няма нищо общо с тези на които съм бил, да не говорим за черешката на тортата, кафе с чичо Оги!!!
Миналата година бяхме с един готин съфорумец от Пловдив и след оса-то на СФТРД ми вика, "...е ти миналата година след такова оса що не купи още бе???"и беше прав човека!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедоста е голям, ама ти не се притеснявай. На теб съм ти обещал аз да те черпя в кафетоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ колко е голям кабинета на чичо ви?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТрадиционното кафе пак ще се състои в кабинета на г-н Донев. Трета поредна година !!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТрадиционното кафе пак ще се състои в кабинета на г-н Донев. Трета поредна година !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕдната дъщеря (севтополис) я потурчиха (погълнаха под собствен капитал), сега са наред някои други...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАз бих казал само едно БРАВО на чичо Оги, други път и през тепетата да мине
Не виждам защо е този сарказъм, може би просто завист че например "Вашите" мажоритари не комуникират така с акционерите си!
п.п. прецаканото тебе ще те чакам на чешмичката, ок?
Отношенията с моите приятели са най-важни!!!!!!!! Нищо не може да ги замени - нито акции, нито земя, нищо.....
отивам на панаир с жената ...........
една бира и заради Тони
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДнес г-н Донев ме уважи и посети в моя град, за което съм му много благодарен !!!!!
Коментар
Коментар