Хубава е акцията,все я заглеждам ама не мога да се пречупя да започна да правя пакет на тези цени.Успех Ви желая!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекакво ще правим с паричките???
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепак акции, какво друго???Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е нали е Император, а и е приятел на Чичо
Защо казвате на г-н Донев: "чичо" - той да не ви е някакъв нигър?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекакво ще правим с паричките???
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеВерно има дивидент. Императора винаги го получава 1 ден преди мен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
И при мен няма още. Сигурен ли си че е от Софарма трейдинг?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХе-хе: какъв 17-ий - при мене вече пъкна дивидентът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЗначи че можем вече и да харчим ...- с кеф
http://www.x3news.com/?page=news¤t=1&language=bg
така де , от днес сътълмента си е във вторник 17,07,18г.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар