Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение

Не знам за Форти, но аз категорично не мисля, че щом някой има повече пари от друг, то той е и по-умен. Примерно Меси, Ескобар и безброй други контрастни примери на хора са много по-богати от всички хора, които развиват науката да кажем. Тук става въпрос за експертиза. Ако искам да развивам аптеки, няма да питам Ескобар как да го правя и т.н.
Относно доверието ми в Донев - истината е, че леко преекспонирам нещата в съседната тема и го правя умишлено защото наистина не разбирам какво толкова дразни хората, че някой техен непознат има доверие в друг човек. Също така не ми се вижда нормално акционерите в която и да било акция на света да бъдат обиждани и рогани. Просто принудително заставам на страната на онеправданите в моите очи. Имам само 1 акция от на Донев палитрата и на тези цени не мисля да проимвам на повече. За сравнение - до миналата седмица имах 10-тина в портфейла, към днешна дата са 6-7. Да, с най-голямо тегло ми е и да, намирам действията на Донев за логични. За всяко нещо, което не ми е харесвало в действията му съм чувал абсолютно логичен и онеправдаващ аргумент. С 2 думи - наистина му имам доверие, което обаче преувеличавам за форума.
Коментар