Да не забравяме, че и тук предстоят варанти на 6.75 + 0.60 = 7.35лв. Дали ще се реализират е друг въпрос.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Работи в сектор, който е много напред с материала в моменти на криза, а и без тях расте стремглаво и няма как да пада.
Скоро ще са номер 1 в сегмента, ако вече не са изпреварили Ярешки.
Консолидацията вече не изяжда чак толкова много от печалбата - ето ти 3 причини.
Разбирам, че чичикака е обещал 12 на онези, дето са му седели на коленцето и съответно нещо трябва да бъде засрано, за да се вдигне друго, щото парите на чичикака са крайна величина, но това не отменя мнението ми, че това му е най-читавата компания. За банките и сам знаеш, че утре излиза едно решение на молдовското бнб за пране на пари и са чао за 3 минути - тук това няма как да стане!
Истината за теб е друга, за сетен път доказваш че нищо не разбираш На Време!!!
Юли и август купуваше БРЕФ като луд, а виж че можело и друго да си купиш и сега да си със второто си Спиди, други хвърляха Сотрейда пак за Агрия и ДУХ, а ти какво духаш сега,- не да не си го преживявал, явно така си устроен,- подир да тичаш и кусур да дириш!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ако беше друга акция - с голямо удоволствие, но с чичикака карти играя само веднъж. При положение че хем държи банката, хем всички карти са белязани, е чисто самоубийство, ако не съм му седял на коленцето, да влизам в негова позиция.
Просто ми беше странно що така се получава точно с тази акция
Поздрави и успех!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Що си недоволен само не разбирам, ами използвай момента
А ако намериш някой дето да ти обясни, може да обясниш после и на нас във форума
Просто ми беше странно що така се получава точно с тази акцияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТук що тъй с тази акция? От всички акции на чичикака, тази е най-добрата (според мен), въпреки идиотиите в Сърбия. И при такъв пазар, при таква пандемия, цената на акцията да ти падне двойно - ми не го разбирам особено? Обяснете и защо чичикака си записа сам увеличението на 7 кинта, а сега продава на 4,80? Голям "играч" е - качи софарма, балонира на макса недоверие и си заби единстената читава акция в земята
А ако намериш някой дето да ти обясни, може да обясниш после и на нас във форума
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Груйче, кое е читавото на тази папира? Какви плюсове виждаш спрямо другите ?
Скоро ще са номер 1 в сегмента, ако вече не са изпреварили Ярешки.
Консолидацията вече не изяжда чак толкова много от печалбата - ето ти 3 причини.
Разбирам, че чичикака е обещал 12 на онези, дето са му седели на коленцето и съответно нещо трябва да бъде засрано, за да се вдигне друго, щото парите на чичикака са крайна величина, но това не отменя мнението ми, че това му е най-читавата компания. За банките и сам знаеш, че утре излиза едно решение на молдовското бнб за пране на пари и са чао за 3 минути - тук това няма как да стане!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТук що тъй с тази акция? От всички акции на чичикака, тази е най-добрата (според мен), въпреки идиотиите в Сърбия. И при такъв пазар, при таква пандемия, цената на акцията да ти падне двойно - ми не го разбирам особено? Обяснете и защо чичикака си записа сам увеличението на 7 кинта, а сега продава на 4,80? Голям "играч" е - качи софарма, балонира на макса недоверие и си заби единстената читава акция в земята
Софикс, нещо си постнал, но не мога да го видя на айфоня?
Коментар
-
Тук що тъй с тази акция? От всички акции на чичикака, тази е най-добрата (според мен), въпреки идиотиите в Сърбия. И при такъв пазар, при таква пандемия, цената на акцията да ти падне двойно - ми не го разбирам особено? Обяснете и защо чичикака си записа сам увеличението на 7 кинта, а сега продава на 4,80? Голям "играч" е - качи софарма, балонира на макса недоверие и си заби единстената читава акция в земята
Софикс, нещо си постнал, но не мога да го видя на айфоня?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
А до варанти ли се стигна и тука.... вай вай вай....
финансов инженеринг, а мерси, няма нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТочно........,консолидацията расте прилично ,а това доскоро бяха основните забележки на инвеститорите.Само че и тук има малко на брой ,но пък големи мечки ......не зная кога ще ни пуснат напред.Защо не тръгват правата и варантите тук?Ще трябва да почакаме чиче да реши,а до тогава........................това е положението.
финансов инженеринг, а мерси, няма нужда
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТочно........,консолидацията расте прилично ,а това доскоро бяха основните забележки на инвеститорите.Само че и тук има малко на брой ,но пък големи мечки ......не зная кога ще ни пуснат напред.Защо не тръгват правата и варантите тук?Ще трябва да почакаме чиче да реши,а до тогава........................това е положението.
Основното е дали ще има нишан, че дружеството има намерение да продължи да е дивидентно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Мдааа, стана доста мразена акция, а и според мен никой не иска да купува, тъй като се чакат на Чичо самосвалите в неговите периоди! Иначе по спомен май от 2-3 тримесечия консолидираната печалба расте повече от неконсолидираната, та е възможно най-лошото вече да е зад гърба ни! Задлъжнялоста също се подобрява. Ха дано, ама .....Last edited by спекуланта; 29.11.2021, 21:43.
Коментар
Коментар