If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За удължаване на срока за гласуване на Съвета на Инвеститорите на WIN с 24 часа
Към 9:30 часа на 25 юни 2022 все още не е достигнат необходимия кворум за вземане на валидно решение. Предвид този факт и правилата за работа на Съвета на Инвеститорите,
ОБЯВЯВАМЕ,
че периодът на гласуване се удължава до 9:30 ч. на 26.06.2022 г.
Всеки инвеститор, който се е регистрирал и не е упражнил правото си на глас, може да го направи на адрес: https://webit.capital/glasuvane.php
София, 25.06.2022 г.,
Петър Димитров Нейчев –
Председател на Съвета на инвеститорите,
„Уебит Инвестмънт Нетуърк“ EАД
Нямах предвид конкретно името хисторито или миналото на собственика
идеята ми беше, че като ще вдигат тавана на максималната сума от 6 до 8 млн в Бийм-пазара от БФБ могат поне малко да позатегнат критериите за контрол, за да не се изненадаме в един момент. Не че и Мадоф не е бил име или други игралци, но идеята е да не се разчита само на име, а и на някаква отговорност и реализируемост на идеята заради която се набира капитала. Не помня дори дали имаше на този пазар задължение да се публикува тримесечен отчет....
За мен е грешка да се влиза в дружество на бийм заради име! Определящо ми е идеята, за която се набира капитал, дали е жизнена, работеща, полезна, иновативна ... и в каква степен
Това е по-скоро задължение на посредника по емисията. Две негови издънки и за него IPO пазара е свършен.
Ако си в Матрицата, и гледаш всичко през призмата на Парите, живота изглежда брутално циничен...
Например един обикновен Предприемач, с големи мечти, може да ти изглежда като хитрец или въжеиграч...
Иска да създаде нещо голямо, но не може да притежава повече от 5% от него. Как да го задържи? Как да го управлява? Всеки, който има повече пари, може да поиска да му вземе играчката...
Добре е Човека да има своя Шанс, да попадне на Профи. Който да му даде съвети - Клас А, Клас Б...
От там нататък... Пазара решава. Няма по-голям от Пазара!
Ако човек може да събере 14 милиона само с името си... значи си е заслужил Шанса Разбира се... ще си носи и Риска да не го харесват
Нямах предвид конкретно името хисторито или миналото на собственика
идеята ми беше, че като ще вдигат тавана на максималната сума от 6 до 8 млн в Бийм-пазара от БФБ могат поне малко да позатегнат критериите за контрол, за да не се изненадаме в един момент. Не че и Мадоф не е бил име или други игралци, но идеята е да не се разчита само на име, а и на някаква отговорност и реализируемост на идеята заради която се набира капитала. Не помня дори дали имаше на този пазар задължение да се публикува тримесечен отчет....
За мен е грешка да се влиза в дружество на бийм заради име! Определящо ми е идеята, за която се набира капитал, дали е жизнена, работеща, полезна, иновативна ... и в каква степен
Коментар