Първоначално изпратено от Snail5930
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
https://www.infostock.bg/infostock/c...i-da-ne-znaete
май няма много нова информация, но все пак ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЯвно някой цесекар не дава цената да мине 50 лева
Изобщо интересни са ми сплитските акции. Имам хартишки от тях, пък и от ранни години хазартът ми е интересен от аналитична гледна точка, а не от игрална.Е чат пат слагам по някой скромен залог като на Хърватска ей така с експериментална цел, колкото да тествам монте-карлото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
... големият ви показа че ще изкупи всичко до 50ллв... цената няма да пада определено... а вие зор да. Му продавате!
Коментар
-
Първоначално изпратено от martin2121 Разгледай мнениеТук ще има един паричен и един непаричен дивидент. Непаричният дивидент трябва да бъде в размер на 2 нови акции за 1 стара. Това би трябвало да означава, че цената ще падне с размера на непаричния дивидент нали т.е това би трябвало да е сплит?
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от martin2121 Разгледай мнениеТук ще има един паричен и един непаричен дивидент. Непаричният дивидент трябва да бъде в размер на 2 нови акции за 1 стара. Това би трябвало да означава, че цената ще падне с размера на непаричния дивидент нали т.е това би трябвало да е сплит?
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеЕ сега представяте ли си: цесекар акционер в Телематик !?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Точно така - това им е стратегията и на тях. И засега работи
Скоти, ще трябва да дойда някой път до Плевен да полафим
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе ми дреме, че са спонсори на Левски и ги спасиха от фалит.Те и Мъри Стоилов.Важното е да ми донесат пари. Левски е марка в БГ и половината комарджии фенове на Левски да изберат Палмс а не Ефбет например ще е добре за акционерите. Аз хазарт не играя.
Скоти, ще трябва да дойда някой път до Плевен да полафимNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Нашият футбол е точно толкова селски, корумпиран и с уредени мачове, колкото БФБ е селска, с търговия с вътрешно инфо и осрани мажоритари. Нищо лично
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Дълбоко ти се извинявам.... прав си... селски футбоhttps://topsport.bg/levski/generalni....html?amp=trueл нито следя нито гледам... извинявам се за немърливото ми инвеститорско поведение!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар