IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Наричай го талант....
    Даа, бил съм в ШЗО-то, знам

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Вся власт дъгетам
      Наричай го талант.... а и Кирчо е от Пловдив мисля!

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
        Спецялен поздрав за всички дъгета!
        https://m.youtube.com/watch?v=uoa778rs47c
        Вся власт дъгетам

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
          Тук човека от Плевен ако се включи в търговията ще стане интересно
          Спецялен поздрав за всички дъгета!
          https://m.youtube.com/watch?v=uoa778rs47c

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Много фърка този DRON бре
            Отдели се и от сянката си и от фундамента.
            Дано само да е развъртял перката - в противен случай следва приводняване

Коментар

• Много фърка този DRON бре
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Тук човека от Плевен ако се включи в търговията ще стане интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
                  това май е пирамида..
                  Не е. Балон е, само дето не лети

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                    Утре, 23 декември, стартира търговията.
                    Да, и ЦД освободи кеша от продажбите на временната емисия. Тъкмо навреме да си платя варантите на Софарма

Коментар

• това май е пирамида..

Коментар

• Утре, 23 декември, стартира търговията.

Коментар

• какво мислите за лилиум, джоби и еханг?

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

къде ще ходим?
                            Дронът пак скъса връзка с дистанционното {и с цената} и тръгна в неизвестна посока
                            Не чиста хартия, а чиста машинария

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Явно грешката в конкретния случай е в депозитаря, но мога да те уверя че аз не съм единственния случай със сетълмент. Проверете си във вашия посредник дали не са ви преведени парите за вашите сделки. А относно въпроса за това кой посредник ползвам ще се въздържа от отговор в момента.
                              По мое мнение грешката не е в депозитаря, а в посредника. Системата на депозитаря е автоматична и извършва това което са заявили посредниците. Те подават текстови съобщения със съответните атрибути и системата на ЦД изпълнява. Ако са изпратили грешно съобщение за приключване на сделката може да са прибрали парите при тях. Конкретно ако не са спазили:
                              В съобщението за продажба МТ 543 задължително се посочва паричната сметка на „Централен депозитар“ АД.
                              , а са посочили обичайната си тяхна сметка за сетълмент и става сакътлъка.
                              Съветвам те да не харчиш парите, а да обърнеш внимание на посредника си върху горното, защото накрая може ти да имаш главоболия - например ако ги похарчиш, а на по сетнешен етап посредника и ЦД осъзнаят какво се е случило, и върнат парите на теб ще ти се наложи в спешен порядък да покриваш липсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Явно грешката в конкретния случай е в депозитаря, но мога да те уверя че аз не съм единственния случай със сетълмент. Проверете си във вашия посредник дали не са ви преведени парите за вашите сделки. А относно въпроса за това кой посредник ползвам ще се въздържа от отговор в момента.
                                Определено не е ОК, клиентите на някои ИП да имат достъп до парите си, а други да нямат. Но ми се струва, че проблемът не е в тези ИП-та дето няма достъп.

Коментар

Working...
                                X