Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Вся власт дъгетам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеСпецялен поздрав за всички дъгета!
https://m.youtube.com/watch?v=uoa778rs47c
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТук човека от Плевен ако се включи в търговията ще стане интересно
https://m.youtube.com/watch?v=uoa778rs47c
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМного фърка този DRON бре
Дано само да е развъртял перката - в противен случай следва приводняване
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениетова май е пирамида..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеУтре, 23 декември, стартира търговията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
къде ще ходим?
Не чиста хартия, а чиста машинария
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Явно грешката в конкретния случай е в депозитаря, но мога да те уверя че аз не съм единственния случай със сетълмент. Проверете си във вашия посредник дали не са ви преведени парите за вашите сделки. А относно въпроса за това кой посредник ползвам ще се въздържа от отговор в момента.В съобщението за продажба МТ 543 задължително се посочва паричната сметка на „Централен депозитар“ АД.
Съветвам те да не харчиш парите, а да обърнеш внимание на посредника си върху горното, защото накрая може ти да имаш главоболия - например ако ги похарчиш, а на по сетнешен етап посредника и ЦД осъзнаят какво се е случило, и върнат парите на теб ще ти се наложи в спешен порядък да покриваш липсата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Явно грешката в конкретния случай е в депозитаря, но мога да те уверя че аз не съм единственния случай със сетълмент. Проверете си във вашия посредник дали не са ви преведени парите за вашите сделки. А относно въпроса за това кой посредник ползвам ще се въздържа от отговор в момента.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар