Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Last edited by Fackelmann17; 06.03.2025, 16:22.
- 1 like
-
Имам петнайсетина хиляди варанта и се чудя какво да ги правя. Склонен съм да ги продам на загуба, защото в противен случай ще трябва да ги запиша и да затворя пари, които ще са замразени поне 2 години преди да даде някаква доходност или да ги отпиша.
Колкото и да не ми се иска смятам, че в май също няма да съберат същаствена сума, ако не излязат новини, които да привлекат държатели на варанти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеТова увеличение на части се оказа пълен провал !
Коментар
-
Това увеличение на части се оказа пълен провал !
В срока на подписката (проведена през периода 17.02.2025 г. – 28.02.2025 г.) са записани 21 380 (двадесет и една хиляди триста и осемдесет) от предложените акции по емисионна стойност 1.50 лева (един лев и петдесет стотинки) на акция чрез упражняване на 21 380 (двадесет и една хиляди триста и осемдесет) варанта, и е заплатена емисионната им стойност. Постъпленията от емисията са в размер 32 070.00 лева (тридесет и две хиляди и седемдесет лева).
ИмПулс растеж АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
12:48
Уведомление относно приключване на подписката и резултатите от първично публично предлагане на акции от увеличението на капитала под условие на Импулс Растеж АД (трети прозорец)
Прикачени файлове:Уведомление относно приключване на подписката и резултатите от първично публично предлагане на акции от увеличението на капитала под условие на Импулс Растеж АД (трети прозорец)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнение
Предвид Никнейма Ви ви разбирам.
Истината е че в момента акцията се търгуват около 10% под счетоводната стойност, което си е "Easy money" за мен.
Относно увеличението, ако търсят 50мил. на един рунд съм съгласен, но се съмнявам, че са подготвени с това къде да ги налеят.
А варианта с варантите е идеален за дребните инвеститорите като мен.
Колкото до IPO-то на Хидрогенера съм убеден, че ще бъде презаписано(но ще видим каква е реалността като му дойде времето).
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Няма да съберат много от варантите ако се задържат така нещата и май без институционалните няма да стане.Ритейла сам няма да може да се справи и ще забави много ръста на фонда.Пенсиите пък искат гарантиран дивидент.На фонда им трябва обем инвестиции и време те да се развият и да го дадат.Хидрогенера изглежда много надута и за сега аз май няма да учавствам там.Иначе момчетата както каза са много готини .......но им трябва капитал за да разгърнат потенциала си.
Истината е че в момента акцията се търгуват около 10% под счетоводната стойност, което си е "Easy money" за мен.
Относно увеличението, ако търсят 50мил. на един рунд съм съгласен, но се съмнявам, че са подготвени с това къде да ги налеят.
А варианта с варантите е идеален за дребните инвеститорите като мен.
Колкото до IPO-то на Хидрогенера съм убеден, че ще бъде презаписано(но ще видим каква е реалността като му дойде времето).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнениеИзключително съм доволен от уебинара и отговорите на момчетата и представителя на Хидрогенера. Радвам се че разглеждат и други варианти за варантите и бъдещото увлечение. Единствено варианта за увеличение на този етап с институционални инвеститори не ми харесва...
Смятам, че по голяма част от варантите ще бъдат записани Май месец(особено ако IPO-то на Хидрогенера се състои преди това).
Аз лично ще запиша мойте.
Коментар
-
Изключително съм доволен от уебинара и отговорите на момчетата и представителя на Хидрогенера. Радвам се че разглеждат и други варианти за варантите и бъдещото увлечение. Единствено варианта за увеличение на този етап с институционални инвеститори не ми харесва...
Смятам, че по голяма част от варантите ще бъдат записани Май месец(особено ако IPO-то на Хидрогенера се състои преди това).
Аз лично ще запиша мойте.
Коментар
-
Българо-американски AI стартъп на финал в конкурс на Харвард
https://www-bloombergtv-bg.cdn.amppr...na-harvard/amp
- 1 like
Коментар
-
Здравейте, колеги!
Вчера разглеждах профила на Storied data в Linkedin. Много интересни публикации имат. Тъй като в Интернет всичко се измерва, дадох едно рамо, като ги последвах и харесах постовете им. Мисля, че ако всички направим това, ще помогнем за популяризирането на фирмата и приложението което са разработили.
- 2 Харесвания
Коментар
-
"ИмПулс Растеж" отчита над 1,2 млн. лева печалба за 2024 г.
https://www.investor.bg/a/538-pazari...alba-za-2024-gПредварителните данни на дружеството показват, че към края на декември 2024 г. общата стойност на активите му възлиза на 9,588 млн. лева
- 2 Харесвания
Коментар
-
Смятам, че Шелли ще измъкне цената на хартията от блатото.
Но със сигурност трябва да се мисли в посока да се стимулират компаниите от портфолиото да излизат на борсата.
Колкото до варантите смятам, че би било добра идея:
1.Да се удължи срока за записване...
2. А за следващите емисии да се раздели и увеличава цената на записване в различните етапи.
Примерно: На първият етап да имаш право да запишеш на 1.5
На вторият 1.55
Третия 1.6
Четвъртият 1.65
3. Или да се увеличи цената за първоначално закупуване на варантите, което би обвързало повече инвеститорите.
- 1 like
Коментар
Коментар