IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Тонка, те тези ако продават жална ни майка ! До сега се ровех да намеря портфейла им. Има го на страницата на KBC и е за 2023г.

https://www.kbc.be/retail/en/legal-i...t.html#horizon

Търсете го на 1421 страница в годишния репорт.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Знам че са големи акционери в Илевън и в Импулс имат и другаде - просто допускане
      Тонка, те тези ако продават жална ни майка ! До сега се ровех да намеря портфейла им. Има го на страницата на KBC и е за 2023г.

https://www.kbc.be/retail/en/legal-i...t.html#horizon

Търсете го на 1421 страница в годишния репорт.

Коментар

• ИмПулс растеж АД
        Друга нерегулирана информация
        18:29
        Обзор на дейността за трето тримесечие на 2024 г. Прикачени файлове: Обзор на дейността за трето тримесечие на 2024 г.

Коментар

Имаш предвид, че в момента върви това преобразуване на фондовете им ли и се чистят от определени акции в портфейлите ?
          Знам че са големи акционери в Илевън и в Импулс имат и другаде - просто допускане

Коментар

Днес При Телематик мина нещо доста голямо. Напълно е възможно да е нещо такова, което да подтиска целия пазар поради ниските обороти.

Коментар

Имаш предвид, че в момента върви това преобразуване на фондовете им ли и се чистят от определени акции в портфейлите ?

Коментар

Някой определено разпродава портфейл ! Тонка кажи към кой са ти подозренията ?
                Horizon platinum portfolio - Belgium
                Last edited by tony1975; 22.11.2024, 18:12.

Коментар

Аз имам усещането, че има голям продавач по няколко позиции - Импулс, Илевън и някои други - да видим намалява или ликвидира, защото ако са тези които си мисля имат доста акции.
                  Някой определено разпродава портфейл ! Тонка кажи към кой са ти подозренията ?

Коментар

• Според мен е и грешка, че стоят на пазар Бийм въпреки довода им за ниски разходи, защото така пък се губи възможността в увеличенията на капитала да се включат и по големи институционални играчи. Вижда се, че да се разчита само на нас дребните май не се получава.

Коментар

Аз имам усещането, че има голям продавач по няколко позиции - Импулс, Илевън и някои други - да видим намалява или ликвидира, защото ако са тези които си мисля имат доста акции.
                      Преди няколко дни имаше увеличение на Фф при Илевън. Имаше и намаление при Импулс.

Коментар

Не е невъзможно, за Илевън също ми направи впечатление, че минават доста акции, но като цяло сентимента е надолу. Малко напомня ситуацията с Неохим от миналата година. Те си бяха казали, че на първите два рунда не очакват да има огромен интерес. Това на една срещите ми направи впечатление, като че ли имат идея за следващите два рунда и нещата са що-годе договорени, защото надали всичките варанти с в някакви малки играчи, а по-скоро в няколко доста големи.

Коментар

• Аз имам усещането, че има голям продавач по няколко позиции - Импулс, Илевън и някои други - да видим намалява или ликвидира, защото ако са тези които си мисля имат доста акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Работят си хората вярно е това,но за да работят по-добре им трябват средства,а се оказа че при упражняването на варантите до момента не получиха достатъчно.Имаше и много спекулативни очаквания които не се получиха и сега спекулантите напускат.Акцията има още много път нагоре но за мен ще е "по бавен кон" от Шели.Интересно ако слезе още надолу Импулса и задържи какво правим с варантите
                            Аз пия една студена вода. То и към момента не е рентабилно да се упражняват, ако не става въпрос за стотици хиляди бройки. Както се вижда от пазар можеш да си вземеш.
                            Според мен много надцениха цената на упражняване на варанта. По ниска би била доста по успешна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Май и с Бианор доста се асоциира Шели, но да и аз подходих доста подобно. Продадох Шели и добавих варантите, плюс акции и сега следя мача от близо. Просто ми стана интересно, защото хората са много адекватни работят си, не е имало някакви лоши нови новини, а напоследък си коригира стабилно цената. Като че ли имаше прекалено спекулативни очаквания тук и когато не се оправдаха и това много бързо свали цената. Може и да бъркам де. Малко преди първия кръг с варантите беше около 1,67, а днес някой купуваха и под 1,50. Та затова ми стана интересно какво и как мислят останалите тук (с риск да бъда охулен, че не гледам техническата част итн тн )
                              Работят си хората вярно е това,но за да работят по-добре им трябват средства,а се оказа че при упражняването на варантите до момента не получиха достатъчно.Имаше и много спекулативни очаквания които не се получиха и сега спекулантите напускат.Акцията има още много път нагоре но за мен ще е "по бавен кон" от Шели.Интересно ако слезе още надолу Импулса и задържи какво правим с варантите Мартинов имаше намерение доколкото си спомням да пуска варанти и на по висока цена.......
                              Last edited by спекуланта; 21.11.2024, 22:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение
                                Аз съм доволен от цената, добавих си акции на тия нива като имам и варанти. Главният фактор освен Шели за мен са Сториед Дата, Кикимората и Хидрогенера, въпреки че делът на последните две позиции не е особено голям в Импулса.
                                За Шелито мисля, че както сега пада, след Черния петък ще се възстанови, а до май 2025 има доста време и съм оптимист. Без препоръки
                                А от чисто любопитство - през кой посредник минаха? И аз днес купих малко. При мен бяха през Карол.

Коментар

Working...
                                X