Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Знам че са големи акционери в Илевън и в Импулс имат и другаде - просто допускане
https://www.kbc.be/retail/en/legal-i...t.html#horizon
Търсете го на 1421 страница в годишния репорт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
ИмПулс растеж АД
Друга нерегулирана информация
18:29
Обзор на дейността за трето тримесечие на 2024 г. Прикачени файлове: Обзор на дейността за трето тримесечие на 2024 г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Имаш предвид, че в момента върви това преобразуване на фондовете им ли и се чистят от определени акции в портфейлите ?
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Някой определено разпродава портфейл ! Тонка кажи към кой са ти подозренията ?Last edited by tony1975; 22.11.2024, 18:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАз имам усещането, че има голям продавач по няколко позиции - Импулс, Илевън и някои други - да видим намалява или ликвидира, защото ако са тези които си мисля имат доста акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАз имам усещането, че има голям продавач по няколко позиции - Импулс, Илевън и някои други - да видим намалява или ликвидира, защото ако са тези които си мисля имат доста акции.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Работят си хората вярно е това,но за да работят по-добре им трябват средства,а се оказа че при упражняването на варантите до момента не получиха достатъчно.Имаше и много спекулативни очаквания които не се получиха и сега спекулантите напускат.Акцията има още много път нагоре но за мен ще е "по бавен кон" от Шели.Интересно ако слезе още надолу Импулса и задържи какво правим с варантите
Според мен много надцениха цената на упражняване на варанта. По ниска би била доста по успешна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Май и с Бианор доста се асоциира Шели, но да и аз подходих доста подобно. Продадох Шели и добавих варантите, плюс акции и сега следя мача от близо. Просто ми стана интересно, защото хората са много адекватни работят си, не е имало някакви лоши нови новини, а напоследък си коригира стабилно цената. Като че ли имаше прекалено спекулативни очаквания тук и когато не се оправдаха и това много бързо свали цената. Може и да бъркам де. Малко преди първия кръг с варантите беше около 1,67, а днес някой купуваха и под 1,50. Та затова ми стана интересно какво и как мислят останалите тук (с риск да бъда охулен, че не гледам техническата част итн тн )Last edited by спекуланта; 21.11.2024, 22:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнениеАз съм доволен от цената, добавих си акции на тия нива като имам и варанти. Главният фактор освен Шели за мен са Сториед Дата, Кикимората и Хидрогенера, въпреки че делът на последните две позиции не е особено голям в Импулса.
За Шелито мисля, че както сега пада, след Черния петък ще се възстанови, а до май 2025 има доста време и съм оптимист. Без препоръки
Коментар
Коментар