Ей тази картинка не ми харесва на мен.Нали уж ще се пестят пари за придобивания а бонусчета текат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)
Collapse
X
-
Имам предвид, Инта, как така изведнъж в рамките на под седмица се появиха 3 новини от съществено значение?
Можеш да си представиш и евентуална последователност на появяване, преди да станат публични, нали?
И различните интерпретации до които водят.
Нормална реакция е да разкараш позицията.
Естествено, в мътна вода - най-големите риби се хващат.
А отчета може наистина да е добър, но това не променя калпавата комуникационна стратегия
- 5 Харесвания
Коментар
-
Yori
Mоже и да греша, като им се доверявам,-
https://www.tbs.tech/wp-content/uplo...r-16022023.pdf
FY REVENUE BY SECTOR (PRELIMINARY)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Защо мислиш, че не може да падне под 13,60
конюнктурата вече е друга, инвеститорите търсят други оценки
парите са по-кът
нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
И все пак, става въпрос за Едро влизане! От над 65% до запазване на маж. дял са си 10-15%
Едвали оценката ще падне под последното предлагане от мажоритаря(13,60), а до там са си над 35%!
Последните подплашени камилчета от намаляването (никой не е казал с колко при досегашните 90%) на дивидента, изсипали на пазар за последния месец ,- справка инфосток;- https://www.infostock.bg/infostock/c...pricestats/TBSобщо 18 023бр.акц. от които 9 647акц. последната седмица, едвали ще са в зоната на печелившите!02/2023 11.100 9.420 11.400 10.150 0.950
8.56 %
18 023 188 74
Лично мнение, без препоръка за покупки или продажби!
От "Импулс" споделиха нещо клонящо в тази насока...
конюнктурата вече е друга, инвеститорите търсят други оценки
парите са по-кът
нямам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеСлед леко дебилните съобщения, сега сякаш се омотват още повече
И все пак, става въпрос за Едро влизане! От над 65% до запазване на маж. дял са си 10-15%
Едвали оценката ще падне под последното предлагане от мажоритаря(13,60), а до там са си над 35%!
Последните подплашени камилчета от намаляването (никой не е казал с колко при досегашните 90%) на дивидента, изсипали на пазар за последния месец ,- справка инфосток;- https://www.infostock.bg/infostock/c...pricestats/TBSобщо 18 023бр.акц. от които 9 647акц. последната седмица, едвали ще са в зоната на печелившите!02/2023 11.100 9.420 11.400 10.150 0.950
8.56 %
18 023 188 74
Лично мнение, без препоръка за покупки или продажби!
От "Импулс" споделиха нещо клонящо в тази насока...
Коментар
-
Сега разбирам защо не ми изпратиха въобще линк за сесията на 16.02.2023 г., за която чинно си пратих регистрация.Просто са гузни и видите ли колко удобно само на Eng ще бъде! Абе аланкоулу батя Ви COBOS и на патагонски ще Ви разбере като извадитя на Житянката графиките, докато гледа виновно с наведена глава!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Каква оценка бе Инта. Знам, че тук ти е слабост /помня твой възхвалителен пост при цена от 15 лева, когато имаше шанс РЕАЛЕН инвеститор да влезне. Сега някой крадец от Люксембург я дал оферта, я не, и пак надежди! Нищо чудно да е оферта от приближени, за да заобиколят известие за имената им. Пълен цирк! Тези Люксембургските ги знаем с много компании
! Крадци, криещи самоличността си!!!
Е как каква§- вкарал съм -два квартални гаража, като чакам да ги обединя в приземен с градинка с барбекю, но дане съм си сложил отрано задника на на скаратасамо!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Да видим, да видим и оценкатааа....понавикнахме векеее
. Знам, че тук ти е слабост /помня твой възхвалителен пост при цена от 15 лева, когато имаше шанс РЕАЛЕН инвеститор да влезне. Сега някой крадец от Люксембург я дал оферта, я не, и пак надежди! Нищо чудно да е оферта от приближени, за да заобиколят известие за имената им. Пълен цирк! Тези Люксембургските ги знаем с много компании
! Крадци, криещи самоличността си!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСега изведнъж кандидат инвеститор.... Мноооого плоско.Много.
Да видим, да видим и оценкатааа....понавикнахме векеее
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Здравко, абсолютно си прав, че тези излезнаха големи калпазани! Обаче не е редно покрай сухото да гори и мокрото, според мен. Трябва да вярваме, че има и читави хора/ компании.
Една от малкото позиции, при която извадих някакъв късмет. Не че съм спечелил нещо, но тамън мислех да влизам на около 11 лева. Като стартирам платформата тези дни, първата ми работа ще е да ги махна и да нямам представа какво се случва с тях. Пожелавам им в животите им всички техни партньори/ близки/ роднини и приятели да постъпват с тях, както те направиха е нас. Наистина се чудя как е възможно такива хора да нямат капка срам. Обещаваш гръмко пред цяла държава куп неща, взимаш пари, а после се отмяташ. Как е възможно това?
От миналата пролет до сега вече над 30% от портфейла ми е в чужди акции и като гледам май ще им увеличавам още теглото. Тези тук в Телелинка на Чичо номерата и мурафетите взеха да прилагат !Last edited by Zdravko74; 21.02.2023, 13:01.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Тя искреността им е само от възпитание ! Заканил съм се повече и един лев да не вкарвам в българска компания ! Аз пък за сметка на тях съм абсолютно искрен !
Една от малкото позиции, при която извадих някакъв късмет. Не че съм спечелил нещо, но тамън мислех да влизам на около 11 лева. Като стартирам платформата тези дни, първата ми работа ще е да ги махна и да нямам представа какво се случва с тях. Пожелавам им в животите им всички техни партньори/ близки/ роднини и приятели да постъпват с тях, както те направиха е нас. Наистина се чудя как е възможно такива хора да нямат капка срам. Обещаваш гръмко пред цяла държава куп неща, взимаш пари, а после се отмяташ. Как е възможно това?
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар