Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ааа, не! Юнга съм си, бях за паламуд с лодката... в Карол - по въпроса, аз други сметки нямам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Връзкар си ти, Андрешко... През кой ИП това?
Ааа, не! Юнга съм си, бях за паламуд с лодката... в Карол - по въпроса, аз други сметки нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Връзкар си ти, Андрешко... През кой ИП това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПреждевременно наличен е даже
Коментар
-
Така, - късно влязах на второто "пришествие" тк. да каже =13,60ли беше(а добрата парса се случи след първото "пришествие"), но поизпелих успешно (както почти всеки мой избор, по правилата да ми се отчита до 15% - не е достигната все още). В момента чакам прилична над 6,25% див. дох-ст, което живо ме интересува развитието движено от можоритар+ И. Житиянов. Давам им хоризонт, който беше инпровизиран от ИПто им на форс, мисля да не греша в случая, но съм си платил билета!
То по време на първото имаше къде, къде по по най ...
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Емитент: Телелинк Бизнес Сървисис Груп АД-София (TBS)
На проведено на 21.09.2022 г. ОСА на Телелинк Бизнес Сървисис Груп АД-София (TBS) е взето решение за разпределяне на дивидент за 2022 г., както следва:
- Брутен дивидент на една акция: 0.81 лв.;
- Начална дата за изплащане на дивидента: не по-късно от 60 дни от решението на ОСА;
- Начин на изплащане на дивидента: чрез Централен депозитар АД и УниКредит Булбанк АД.
Правото да получат дивидент имат лицата, вписани в централния регистър на ценни книжа, като такива с право на дивидент на 14-ия ден след деня на ОСА, или към 05.10.2022 г.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 03.10.2022 г.
Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Покана за ОСА за края на септември в ТР
Предложение за решение: Общото събрание на акционерите приема решение за разпределяне на 6-месечен дивидент в размер на 10 125 000 (десет милиона сто двадесет и пет хиляди) лева общо или 0.81 (осемдесет и една стотинки) лева на акция от печалбата, реализирана от Дружеството, като 2 429 535.15 лева са от печалбата на Дружеството за 2021 г. и 7 695 464.85 лева от печалбата на Дружеството, реализирана съгласно изготвения 6-месечен финансов отчет за първото полугодие на 2022 г. и въз основа на изготвения от Управителния съвет Доклад относно спазване на изискванията по чл. 115в ЗППЦК
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Покана за ОСА за края на септември в ТР
Предложение за решение: Общото събрание на акционерите приема решение за разпределяне на 6-месечен дивидент в размер на 10 125 000 (десет милиона сто двадесет и пет хиляди) лева общо или 0.81 (осемдесет и една стотинки) лева на акция от печалбата, реализирана от Дружеството, като 2 429 535.15 лева са от печалбата на Дружеството за 2021 г. и 7 695 464.85 лева от печалбата на Дружеството, реализирана съгласно изготвения 6-месечен финансов отчет за първото полугодие на 2022 г. и въз основа на изготвения от Управителния съвет Доклад относно спазване на изискванията по чл. 115в ЗППЦК
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
Откъде е информацията?
Предложение за решение: Общото събрание на акционерите приема решение за разпределяне на 6-месечен дивидент в размер на 10 125 000 (десет милиона сто двадесет и пет хиляди) лева общо или 0.81 (осемдесет и една стотинки) лева на акция от печалбата, реализирана от Дружеството, като 2 429 535.15 лева са от печалбата на Дружеството за 2021 г. и 7 695 464.85 лева от печалбата на Дружеството, реализирана съгласно изготвения 6-месечен финансов отчет за първото полугодие на 2022 г. и въз основа на изготвения от Управителния съвет Доклад относно спазване на изискванията по чл. 115в ЗППЦКLast edited by Yori; 15.08.2022, 14:13.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение0.81 лв дивидент предлагат бруто
Коментар
Коментар