IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Ааа, не! Юнга съм си, бях за паламуд с лодката... в Карол - по въпроса, аз други сметки нямам
    И при мен се появи дивидента, ма паламуд няма

Коментар

Ааа, не! Юнга съм си, бях за паламуд с лодката... в Карол - по въпроса, аз други сметки нямам
      Знаеш ти кога да излизаш за паламуд !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Връзкар си ти, Андрешко... През кой ИП това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

При мен е кацнал в Карол.

Коментар

Преждевременно наличен е даже

Коментар

• Преждевременно наличен е даже

Коментар

• Бях си го записал, като вероятна дата и ето;-

• Начална дата за изплащане на дивидент: 14.10.2022 г.;

Коментар

• Така, - късно влязах на второто "пришествие" тк. да каже =13,60ли беше(а добрата парса се случи след първото "пришествие"), но поизпелих успешно (както почти всеки мой избор, по правилата да ми се отчита до 15% - не е достигната все още). В момента чакам прилична над 6,25% див. дох-ст, което живо ме интересува развитието движено от можоритар+ И. Житиянов. Давам им хоризонт, който беше инпровизиран от ИПто им на форс, мисля да не греша в случая, но съм си платил билета!
                  То по време на първото имаше къде, къде по по най ...

Коментар

Ами това си е за тук!

https://www.capital.bg/biznes/tehnol...ee7CEeQfUVh98E
                    Браво на Телелинк,отдавна го очакваха това!

Коментар

• Ами това си е за тук!

https://www.capital.bg/biznes/tehnol...ee7CEeQfUVh98E

Коментар

• Емитент: Телелинк Бизнес Сървисис Груп АД-София (TBS)
                        На проведено на 21.09.2022 г. ОСА на Телелинк Бизнес Сървисис Груп АД-София (TBS) е взето решение за разпределяне на дивидент за 2022 г., както следва:
                        - Брутен дивидент на една акция: 0.81 лв.;
                        - Начална дата за изплащане на дивидента: не по-късно от 60 дни от решението на ОСА;
                        - Начин на изплащане на дивидента: чрез Централен депозитар АД и УниКредит Булбанк АД.
                        Правото да получат дивидент имат лицата, вписани в централния регистър на ценни книжа, като такива с право на дивидент на 14-ия ден след деня на ОСА, или към 05.10.2022 г.
                        Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 03.10.2022 г.
                        Пълният текст на новината можете да намерите публикуван на финансовата електронна

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Покана за ОСА за края на септември в ТР

Предложение за решение: Общото събрание на акционерите приема решение за разпределяне на 6-месечен дивидент в размер на 10 125 000 (десет милиона сто двадесет и пет хиляди) лева общо или 0.81 (осемдесет и една стотинки) лева на акция от печалбата, реализирана от Дружеството, като 2 429 535.15 лева са от печалбата на Дружеството за 2021 г. и 7 695 464.85 лева от печалбата на Дружеството, реализирана съгласно изготвения 6-месечен финансов отчет за първото полугодие на 2022 г. и въз основа на изготвения от Управителния съвет Доклад относно спазване на изискванията по чл. 115в ЗППЦК
                          Доста прилично и най-вече стабилно предсатвяне

Коментар

Предложение за решение: Общото събрание на акционерите приема решение за разпределяне на 6-месечен дивидент в размер на 10 125 000 (десет милиона сто двадесет и пет хиляди) лева общо или 0.81 (осемдесет и една стотинки) лева на акция от печалбата, реализирана от Дружеството, като 2 429 535.15 лева са от печалбата на Дружеството за 2021 г. и 7 695 464.85 лева от печалбата на Дружеството, реализирана съгласно изготвения 6-месечен финансов отчет за първото полугодие на 2022 г. и въз основа на изготвения от Управителния съвет Доклад относно спазване на изискванията по чл. 115в ЗППЦК
                            Супер! Благодаря за споделянето!

Коментар

• Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение

Откъде е информацията?

Last edited by Yori; 15.08.2022, 14:13.

Коментар

0.81 лв дивидент предлагат бруто
                                Откъде е информацията?

Коментар

Working...
                                X