Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ аз затова питамИзпих тонове ром докато разбера, че това пречело а не помагало ...
Та си викам ако някой ги е ползвал да каже от първа ръка.
Той само за "летния" сезон, с младо ярешко
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение..но ако го закъсам много със съня тогава ще си взема !Изпих тонове ром докато разбера, че това пречело а не помагало ...
Та си викам ако някой ги е ползвал да каже от първа ръка.
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
В тая връзка....някой купувал ли си е такива очила?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеИ AYO върви много добре ! Ще приспиваме баскетболистите на Орландо с очилата, както и американската армия !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, за съжаление успях да "присъствам" само да първата част от уебинара....за втората ако някой има желание да сподели.....AYO добре ли се представиха?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, за съжаление успях да "присъствам" само да първата част от уебинара....за втората ако някой има желание да сподели.....AYO добре ли се представиха?Last edited by 15-; 19.02.2025, 17:10.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Благодаря.
Напоследък доста се чудя защо така се потопи тук. Без да имам някакви доказателства, моята теория е, че имаше двама големи продавачи, които си правиха конкуренция на асковете. В момента ми изглежда, че единият от двамата вече се разпродаде и остана само един. Отново има много бройки за продан /вероятно/, но конкуренцията като че ли вече е при купувачите.
- 1 like
Коментар
-
Собствен капитал- оценка на Дронамикс, делено на 2302000 акции е 17.76 на акция. И аз се чудя отдавна какво става тук. Писах и на ДВИ, откъдето както се и очакваше не получих конкретни отговори. Ще чакам уебинара. Иначе този дивидент е приятна изненада. И да, за първи път изплащат. Засега само Енхенсив и Бизнесмап изплащаха.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Благодаря.
Напоследък доста се чудя защо така се потопи тук. Без да имам някакви доказателства, моята теория е, че имаше двама големи продавачи, които си правиха конкуренция на асковете. В момента ми изглежда, че единият от двамата вече се разпродаде и остана само един. Отново има много бройки за продан /вероятно/, но конкуренцията като че ли вече е при купувачите.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар