Само на мен ли ми замириса на опърлена перушина,- илиии
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
https://digitalk.bg/biznes/2023/07/1...ektronni_pari/
Време е да "пуснат" и втория еднорог...Life won't wait for you.
Коментар
-
https://kanbanize.com/kanban-resourc...sqFKxbCbfph3R0
Продължават да трупат клиенти...Life won't wait for you.
Коментар
-
Разликата е от земята до небето. Единия е основател и изпълнителен директор, който взе едни пари през бийм и нито си спазва обещанията, нито достига то планираните ръстове. А другия нито е основател, нито е на ръководна длъжност, компанията се справя чудесно и на всичкото отгоре, както казаха колегите, вече я напусна.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Колега може би си пропуснал информацията, че Терзиев излиза от Илевън точно поради тази причина !Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
защо софрониев не може пак терзиев може
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНай-накрая мислещ кмет за София!
Бих се радвал и в Пловдив да се сложи край на тази агония - ТотЮ, Зико и т.н.
В началото на следващата седмица се очаква "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Спаси София" да обявят общата си кандидатура за кмет на София – на предприемача Васил Терзиев .
Коментар
-
Най-накрая мислещ кмет за София!
Бих се радвал и в Пловдив да се сложи край на тази агония - ТотЮ, Зико и т.н.
В началото на следващата седмица се очаква "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Спаси София" да обявят общата си кандидатура за кмет на София – на предприемача Васил Терзиев .В началото на следващата седмица се очаква "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Спаси София" да обявят общата си кандидатура за кмет на София – на предприемача Васил Терзиев . Решението идва след <a...Last edited by RUBLA; 22.06.2023, 12:49.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Не можах Тони. Благодаря. Така или иначе просто щях да изгубя малки време.
Коментар
Коментар