Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИ през Зоом пробвах. Там пък звук няма
не се притеснявай - включиха запис
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИ през Зоом пробвах. Там пък звук няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеНе мога да се свържа бе колеги. Да не би при мен да е причината?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеОнлайн среща с инвеститорите две седмици преди ОСА....Явно ще е интересно.
Коментар
-
Просто си мисля че ако има голям купувач, всичко Би станало изненадващо бързо ДроК+ 11с. Демек спекулантите трябва да са много бързи. Разбира се аз лично не вярвам че има голям купувач. Просто ритейла си купуваме и тука и в ДроКМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеКакто и да го въртя,както и да го гледам,все едно и също виждам
Единствено липсата на обем може да развали картината
Не е препоръка
https://i.imgur.com/VnRy019.jpg
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВасил Терзиев е кандидатът на "Промяната" за кмет на София.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар