изтрито заради дебилна модерация
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеПри post money investment това е малко над 2 %Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Поздравления за хубавия клип и добре свършената работа! Успех с Рунд А!Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Изкефихме се най- после. Поговорихме и малко щуротии, изтърсихме и по някоя глупост във форума . Хайде сега малко по- сериозно. Майтапа на страна. Защо ДроК е По- волатилен от 11с? Мисля ама не съм сигурен че при нови рундове капитала на 11c леко се разводнява, докато при ДроК държи над 2 % от капитала при post money investment.
Last edited by MrSi; 25.05.2023, 19:21.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Точно! Дивидента как беше... за пица с бира /ако помниш онзи образ Монти/
А за екзотични екскурзии и бързи машини.. капиталовата печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДържиш оптиката отворена и на прицел гургулицата!!!
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Най вече следя кой какви дивиденти ни дава за да се ориентирам какви пари биха получили при екзити.Защото екзити ще почнат вече да се случват. Примерно колко би струвала компания, която дава 3-4 млн. лева дивидент 2-3 години подред?
Държиш оптиката отворена и на прицел гургулицата!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Точно! Дивидента как беше... за пица с бира /ако помниш онзи образ Монти/
А за екзотични екскурзии и бързи машини.. капиталовата печалбаLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
Коментар