Първоначално изпратено от ТодорЛ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаха, да това е класика.. нищо чудно така да е станало. Реват през цялото време на ръста и на локалния връх се накупят, че само с драскане сметки не се плащат, трябват и печалби
Не знам колко глупав трябва да си ,даже да си го помислиш
Купуват се подценени акции с фундамент,а не огромни балони пред пукане.Last edited by danetha; 22.03.2024, 13:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнениеЩо така никой не пише? Акцията падна с повече от лев, а мечките не се обаждат. Къде са Груеца, козлето, danetha, плажуващия? Да не би и те да накупиха в последния момент и сега да си траят? Друга причина не виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравкоdanetha - поредният профил на Петърчо!
"Юнакът" толкова се осра, че не смее вече да се яви с името си. Но продължава да плюе през безбройните си профили.
Смешен, жалък, Петърчо. Това е градацията.Life won't wait for you.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнениеНе ми се рови по-назад в темата, но колкото пъти си казал, че цената ще пада, тя скача. По-бездарен "синоптик" от теб не съм виждал
Иначе гледам бидовете изчезнаха.300 акции свалят 10%
НЯма излизанеФормацията е известна и като к** капан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнениеАха, като си толкова на "ти" с логиката - до какъв извод стигна от тази "класация"? Вероятно, че "препродавачите на контакти" са по-добри от милиони стартиращи компании, нали? И понеже си бъкан със знания (явно), може би се сещаш, че тази класация и този ръст нямат никакво значение. Важен е фундамента, сентимента и ... твоето мнение. Докато ти мислиш, че акцията е шит, значи всичко е наред.
Нещо ми убягна селскостопанския хумор в края на поста ти...вероятно си пренапънал твърде много скучаещата ти мозъчна клетка.И не се обяснявай като ученичка с някви глупости ,ами се подготви за 60лв
После е 49.Last edited by danetha; 20.03.2024, 07:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Не че нещо,но в статията се говори се за 3-тата най-поскъпваща акция.Даже и бавноразвиващ би разбрал ,че става въпрос за ръст,а не за пазарна капитализация .Ти защо се затрудняваш,не знам.
После,в света милиони компании буквално тръгват от ниска база,но не стават 3-тата най-поскъпваща акция,нали ? И знания,а още повече логиката много ти бягат.Да не си оня селскостопанския работник в Германия?И понеже си бъкан със знания (явно), може би се сещаш, че тази класация и този ръст нямат никакво значение. Важен е фундамента, сентимента и ... твоето мнение. Докато ти мислиш, че акцията е шит, значи всичко е наред.
Нещо ми убягна селскостопанския хумор в края на поста ти...вероятно си пренапънал твърде много скучаещата ти мозъчна клетка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Що се занимавате с глупости
Някой написал, че някоя компания била трета най-поскъпваща в света, абсолютно на 100% съм сигурен, че това е пълна глупост. Пишат журналисти и хората цъкат ли цъкатПо въпроса статия със скоби в заглавието няма да казвам нищо
Last edited by BSEtrader; 19.03.2024, 20:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнениеА ти исъзнаваш ли, че в статията се говори за РЪСТ, а не за пазарна капитализация на компанията.
Тръгвайки от ниска база е много лесно да имаш подобен ръст.
Не че нещо,но в статията се говори се за 3-тата най-поскъпваща акция.Даже и бавноразвиващ би разбрал ,че става въпрос за ръст,а не за пазарна капитализация .Ти защо се затрудняваш,не знам.
После,в света милиони компании буквално тръгват от ниска база,но не стават 3-тата най-поскъпваща акция,нали ? И знания,а още повече логиката много ти бягат.Да не си оня селскостопанския работник в Германия?Last edited by danetha; 19.03.2024, 19:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение... някаква никому неизвестна компания в третия свят, препродаваща някви ел. контакти...
И не е важно от кой свят е компанията (и ти си жител на "третия свят", явно), а на кого продава. Основните пазари на Шели са най-развитите страни от света. Та тамошните "туземци" явно харесват продуктите на измислената компания, колкото и невероятно да изглежда това за твоите разбирания. Ако и това не ти се вярва, отвори amazon и виж.
Между другото, не е толкова важно какво произвеждаш, а каква потенциална клиентска база имаш. Те и Durex не произвеждат хай-тек роботи и дронове
- 7 Харесвания
Коментар
-
...Говорим за 5-тата най-поскъпваща акция в света ! ...
- 10 Харесвания
Коментар
-
Много силен интелектуално пост,браво !
Говорим за 5-тата най-поскъпваща акция в света ! Знам че ти е трудно,но опитай да го осъзнаеш.
В света !!!
Представи си само Китайския или Американския фондови пазари и какви компании и продукти произвеждат.Надявам се, че имаш добра фантазия и можеш да си ги представиш.
Хората правят вече клонинги и бойни дронове с изкуствен интелект,милиони пъти буквално по- умни от теб,а ти ми говориш за очаквания и прогнози на някаква никому неизвестна компания в третия свят, препродаваща някви ел. контакти и която акция е 5-тата най-поскъпваща в света
Осъзнаваш ли колко абсурден е поста ти ?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар