IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

нека надъхването продължи После, като спихне тип Недоверие, всички ще обясните (тип великия 4Д/Ендър) позитивно едно такова, а не някакси лузърско като оня тъпак Грую, как сте продали точно на върха или малко под него и сте влязли в нещо друго, от което, разбира се, пак ще спечелите. Всичко това следварително де - не е като да не сме го гледали този филм. А да, и след това ще продължите със самонадъхването, как тук не било за кибици, аха-аха банката в Молдова да почне да дава приказен дивидент, надвишаващ значително пазарната капитализация, после сплит на сплита и т.н., Ъъъъ, тук бяха приказните шейхове от Норвегия (нали имат петрол, значи са шейхове), де, ама нищо, сценарият е същият, като накрая ще се окаже, че не били компютри, а компоти и тогава пак отначало - влезли сме на дъното, продали сме на върха, на БФБ само лузърите груювци губят и т.н.
    Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    В този форум отдавна гледаме едни хора да разиграват следните сценарии:

Купили са си акции и те падат - егати мошениците, как ни лъжат
    Не са купили акции и те падат - егати пича съм, знаех си че така ще стане
    Купили са акции и те се качват - егати пича съм, знаех си че така ще стане
    Не са купили акции и те се качват - егати борсата, тия са имали вътрешна информация

И в крайна сметка ако печелят - супер съм, ако губят - другите са виновни. (Поздрaви на dddd, обича да коментира тази тема)
    Тук очаквам да се случват много хубави работи в бъдеще, следователно много плюене ще има...
    Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Пичове, можахте да оплюете акция поскъпнала за четири години от ИПО от 1.46 до 5.20. Отделно дадоха два добри дивидента. Ако това не ви кефи не знам какво. Трябват ни повече такива компании, но как да се листнат като прочетат форума и видят какво мислят инвеститорите. Какво да им дадат повече, че да са доволни. Ще бягат като дявол от тамян. Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Стига бе брат. Имам чувството, че сме в някакви секти и трябва едните да плюят другите. Аз съм на принципа от 10 големи шита, ако успееш да изкараш по 100 лв са 1000 лева, докато от по-малките шитове изкарваш повече това може само да ти е от полза. Който е купил на 3,60 и продал на 5,40 какво му е? Пък дори и само за малко да е влязъл. Обсъждали сме разни неща, питал съм те за съвет но защо като захванеш Спиди е едно друго всичко е л...но?..... аз съм навит и на някъв шибан пени сток да направя трипъл и да не го помириша никога повече ама да съм си взел моето.
      А, това е друго, съгласен съм на 100%. Просто изразявам различно мнение, каквото изразявах и за Недовоерие. Може и да греша (дано да греша), но както някои се дразнят от моят така наречен хейт (толкова лесно обясбебие за всичко), така аз се дразня от излишното надъхване. А хубави компании на БФБ има и това дали имам, или нямам акции от тях, няма никакво значение - Коравото корадо или Заложните жабоци са акции, каквито едва ли ще имам, и не съм имал, но пред резултратите и коректността на можовците им, нямам какво да кажа, колкото и едното да е някакви си радиатори, а другото да е заложна къща. Та така - на теб поне мога да пожелая успех и все нагоре с инвестициите, най-малкото защото знаеш, че нямам задни мисли Наздраве, че засядам
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Ех Пешо. Бях там където и сега. Купувах под 4 лева, купувам и над 4 лева. Гледай и се учи .
        Поздрави и успех.
        Прощавай, че съм подценил твоята прозорливост. И го казвам с най-нормални неутрални чувства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Извинявай, но къде беше преди месец когато можеше да вземеш с лев по-евтино, че чак сега видя промоция?
          Ех Пешо. Бях там където и сега. Купувах под 4 лева, купувам и над 4 лева. Гледай и се учи .
          Поздрави и успех.
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

нека надъхването продължи После, като спихне тип Недоверие, всички ще обясните (тип великия 4Д/Ендър) позитивно едно такова, а не някакси лузърско като оня тъпак Грую, как сте продали точно на върха или малко под него и сте влязли в нещо друго, от което, разбира се, пак ще спечелите. Всичко това следварително де - не е като да не сме го гледали този филм. А да, и след това ще продължите със самонадъхването, как тук не било за кибици, аха-аха банката в Молдова да почне да дава приказен дивидент, надвишаващ значително пазарната капитализация, после сплит на сплита и т.н., Ъъъъ, тук бяха приказните шейхове от Норвегия (нали имат петрол, значи са шейхове), де, ама нищо, сценарият е същият, като накрая ще се окаже, че не били компютри, а компоти и тогава пак отначало - влезли сме на дъното, продали сме на върха, на БФБ само лузърите груювци губят и т.н.
            Груйче, не гледай в чуждото канче Завистта е лош съветник в дългосрочен план, не носи борсов профит

Апропо, ако не си съгласен с моето твърдение - опровергай го, дай по-перспективно предложение, ще се накефя да инвестирам в нещо по-перспективно

Коментар

Стига бе брат. Имам чувството, че сме в някакви секти и трябва едните да плюят другите. Аз съм на принципа от 10 големи шита, ако успееш да изкараш по 100 лв са 1000 лева, докато от по-малките шитове изкарваш повече това може само да ти е от полза. Който е купил на 3,60 и продал на 5,40 какво му е? Пък дори и само за малко да е влязъл. Обсъждали сме разни неща, питал съм те за съвет но защо като захванеш Спиди е едно друго всичко е л...но?..... аз съм навит и на някъв шибан пени сток да направя трипъл и да не го помириша никога повече ама да съм си взел моето.

Коментар

Какъв е смисъла от този пост?

п.с. забрави да поздравиш всички спечелили и да кажеш, че си добронамерен и други такива глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Вероятно цялата инвестиционна общност ще следи дружеството с интерес, защото трудно да се посочи по-перспективно към развитие дружество на бфб, или аз поне не виждам подобно
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Колеги, днес някой натиска цената . Ето има предлагане на 4.9 което цял ден стои. Предлага се добра възможност за вход. Прецених че цената е добра за мен и допълних.
                    Ако някой отново изпусне шанса да не вземе пак да скимти ?
                    Извинявай, но къде беше преди месец когато можеше да вземеш с лев по-евтино, че чак сега видя промоция?

Коментар

Идва месеца на супер промоциите и на черният петък,
                      Дано ръководството се е сетило че сега е момента. Сега хората търсят и развътват кесиите. .
                      Вероятно цялата инвестиционна общност ще следи дружеството с интерес, защото трудно да се посочи по-перспективно към развитие дружество на бфб, или аз поне не виждам подобно

Коментар

• Идва месеца на супер промоциите и на черният петък,
                        Дано ръководството се е сетило че сега е момента. Сега хората търсят и развътват кесиите. .

Коментар

• Колеги, днес някой натиска цената . Ето има предлагане на 4.9 което цял ден стои. Предлага се добра възможност за вход. Прецених че цената е добра за мен и допълних.
                          Ако някой отново изпусне шанса да не вземе пак да скимти ?

Коментар

• https://www.investor.bg/novini/261/a...radini-313981/

Коментар

• Ако са заредили достатъчно стока - сега с ограниченията би трябвало да имат още повече продажби.
                              Дано са успели с наличностите.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение

Напълно съм съгласен с теб.
                                А по темата, мисля, че ако всичко е по план, ръстът тук тепърва започва и следващите години ще са много приятни за акционерите.
                                Поздрави, Знаещ,

Интересно как се събираме с коментари по тази позиция повече никове дето сме обсъждали интересни компании преди ... 15 години (мале как минават годините). В последните години сякаш не съм те засичал да пишеш, надявам се да се намират компании, които да върнат интереса ти към БФБ.

Успех от мен!

Коментар

Working...
                                X