IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хората бяха дали в проеспекта си, че очакват 2020 да продадат над 1млн джаджи!! Ама Хари ще ви обясни, че това са глупости, от които никой няма нужда, а Амазон сигурно са ги подкупили да излъжат, че е топ продукт в категорията си по продажби (както онези дето писаха анализа на Сирма дето са им платили, за да кажат, че виждат висока оценка, а за Софарма явно не са платили достатъчно и затова там има Sell Recommendation). Не ги разбирате, момчета, Хари питайте

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Баси якото! Български продукти Номер 1 и 2 за категорията си в Амазон.ДЕ
      И аз се изкефих, ама да вземе някой да обясни на Хари какво е Бест Селър в Амазон, щото аз няма да мога.
      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

https://www.amazon.de/-/en/gp/bestse...s_2076408031_1

това ако не ти светка лампичката, че алтеркото имат продукт харесван навън....не знам какво да ти кажа.
        завърти ли се колелото в един сегмент - следват нови и нови добри новини. IoT технологиите тепърва навлизат в ежедневието ни.

изтърва.
        Баси якото! Български продукти Номер 1 и 2 за категорията си в Амазон.ДЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
          Само да кажа, че Коледата не е само време за подаръци, но и за колене на прасето.
          https://www.amazon.de/-/en/gp/bestse...s_2076408031_1

това ако не ти светка лампичката, че алтеркото имат продукт харесван навън....не знам какво да ти кажа.
          завърти ли се колелото в един сегмент - следват нови и нови добри новини. IoT технологиите тепърва навлизат в ежедневието ни.

изтърва.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Каквото казаха се случи Дано и плановете за бъдещето станат факт!
            Успех!

Коментар

бай Груюйо, Коледа идва, ако ме разбираш какво имам предвид.
              И какво е добре според теб, едно дружество да е изцяло фокусирано върху акциите си, а не върху продуктите си и да трябва да прибягва до нелепи "БЕЗПЛАТНИ" анализи? За кого са тези анализи? Понеже тоя анализ на Сирма беше много грозно натрапен нявсякъде и на сайта на борсата, и по форимите, случайно прочетох захлавието - Сирма растяла по-бързо от Телекомуникационна компания? Що за гавра с интелекта на хората, които следят борси, акции и компании. Какво искат да ни внушат, че Сирма е ИТ компания?
              Безос първите години на Амазон въобще не се итнересувал нито от печалбата на комапнията, нито от пердставянето на акциите, А САМО ВЪРХУ ПРОДУКТИТЕ И КЛИЕНТИТЕ СИ. А тук нещата са обърнати, никой не говори нищо за продуктите нито на Сирма, нито на Алтерко, то няма и какво да се каже, а се говори само за акциите, увеличениета на капитала, влизане за Софикс, някоя новинка, която отново нищо не казва за продуктите и развитието им, колко е растежна акцията. Радвай се, че и за Шпиди няма такъв анализ, защото ще значи че Коледата е дошла без време.
              На Шпиди анализът отдавна е направен, - еv/ebitda х 8. Но при ebitda, имаше около 10тина мил. разлика в консолидиран и неконсолидиран отчет 2019.
              ps има и диапазон от анализа
              Last edited by precakanoto; 20.11.2020, 13:10.

Коментар

• Само да кажа, че Коледата не е само време за подаръци, но и за колене на прасето.

Коментар

• бай Груюйо, Коледа идва, ако ме разбираш какво имам предвид.
                  И какво е добре според теб, едно дружество да е изцяло фокусирано върху акциите си, а не върху продуктите си и да трябва да прибягва до нелепи "БЕЗПЛАТНИ" анализи? За кого са тези анализи? Понеже тоя анализ на Сирма беше много грозно натрапен нявсякъде и на сайта на борсата, и по форимите, случайно прочетох захлавието - Сирма растяла по-бързо от Телекомуникационна компания? Що за гавра с интелекта на хората, които следят борси, акции и компании. Какво искат да ни внушат, че Сирма е ИТ компания?
                  Безос първите години на Амазон въобще не се итнересувал нито от печалбата на комапнията, нито от пердставянето на акциите, А САМО ВЪРХУ ПРОДУКТИТЕ И КЛИЕНТИТЕ СИ. А тук нещата са обърнати, никой не говори нищо за продуктите нито на Сирма, нито на Алтерко, то няма и какво да се каже, а се говори само за акциите, увеличениета на капитала, влизане за Софикс, някоя новинка, която отново нищо не казва за продуктите и развитието им, колко е растежна акцията. Радвай се, че и за Шпиди няма такъв анализ, защото ще значи че Коледата е дошла без време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Грую се дразни, че Спиди не е в списъка за анализи на банката !
                    Груйче, само да кажа, че имам и в двете почти равностойно, но не достатъчно ! За съжаление влезнах сравнително късно в двете компании ! В Спиди дълго време не исках да влизам заради арменеца, но той взе че излезе сериозен , та така !
                    тцъ, нйе, просто усещам далавераджиите отдалече - някога така говорех за Мунчобатя, когато куроператова правеше дцф-чета как щели да станат 40 кинта парчето, Даниела рулираше и отговаряше във форума, всеки се беше нарепил с мунчобатовски акции и т.н. Е, видяхме ги докъде го добутаха. Тук също ми миришат, при това много - крайният резултат ще е плачевен, но междувременно може и някои да направят кинти (дано). И не, не го казвам от алтруизъм, а защото такива като тези тук (или градусите, или войводата, или мумифицираната фарма - странно, всички са на хранилката с безплатните прогнози от ебвр) отблъскват и продължават да отблъскват средностатистическият лешпер, дето е репил да се пробва що е туй нящо бъфъбъту. Като изгори, не повтаря, а и заразява още поне 3-ма. А това не е добре за моята инвестиция на други места - ето толкова е простичко

Иначе успех на всички тук, както винаги съм пожелавал, и дано успеете да продадете навреме - компаниите, които могат да се държат с години на бфб са единици (и почти всички са скъпи до много скъпи), тази не е сред тях. Не е препоръкЪ
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Груьо, ако Инвестора вкарат и те един изкуствен интелект, който да следи за речта на омразата, ще те банва редовно да знаеш
                      Грую се дразни, че Спиди не е в списъка за анализи на банката !
                      Груйче, само да кажа, че имам и в двете почти равностойно, но не достатъчно ! За съжаление влезнах сравнително късно в двете компании ! В Спиди дълго време не исках да влизам заради арменеца, но той взе че излезе сериозен , та така !

Коментар

Груьо, ако Инвестора вкарат и те един изкуствен интелект, който да следи за речта на омразата, ще те банва редовно да знаеш
                        truth is hate for those who hate the truth
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груьо, ако Инвестора вкарат и те един изкуствен интелект, който да следи за речта на омразата, ще те банва редовно да знаеш

Коментар

• Добро новина за държащите тук е, че ЕБВР ще им прави безплатни анализи - това е безспорен факт. Ся, доколко тези анализи са повлияли на познаваемостта на другите 3 фирми в списъка - не знам, но нали е за без пари, значи е супер. Моят въпрос е друг - като на база какъв критерий са избрани точно Мумифицирана фарма, пилетата, войводата и лешперко? На мен ми звучи като някой да е лобирал (ерго, бутнал под масата, за да го преведем на бг език), което, пак подчертавам, е добре за акционерите на хартия.

П.С. А, сега се сещам, че имаше много въпроси относно защо са платени толкова кинти по обслужването на СПО-то - ми 1+1=4-2

Коментар

Аз ви казам, че това което се случва с Алетрко на БФБ е дъно, вие говорите за успехи? Успехи за кого? Към него спокойно в същият кюп са Сирма, Корадо, Градусите. Сирма, изтрелват акциите рязко с 40% нагоре, после следва Софик и ПЛАТЕН АНАЛИЗ, КОЛКО СА НАЙ. като през това време някой разтоварва. Същото гледам се заформя и тук, изстрелване на акциите, после новинки от Америка, сигурно и от Китай ще има, после и Софикс. Отново и ПЛАТЕН АНАЛИЗ. На това аз викам дъно, вие му казвате успех.

O Давай МСимов!
                              Кога си прав - Прав си, няма спор! За Алтерко и Сирма - това ще да е ДЪНО и без платените анализи, щом и ти го аналваш

Коментар

• На заседанието си на 19.11.2020 г. КФН реши:

1. Вписва емисия акции, издадена от „Алтерко“ АД, с цел търговия на регулиран пазар на ценни книжа. Емисията е в размер на 2 999 999 броя нови обикновени, безналични, поименни, свободнопрехвърляеми акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев всяка и е в резултат на увеличение на капитала на дружеството от 15 000 000 лева на 17 999 999 лева.

Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                                Вече са вписани новите акции в ЦД. Преди малко проверих. Остават само тия двете...
                                Вписване на емисията нови акции в регистъра, воден от КФН (на или около) 24.11.2020 г.
                                Начало на търговията с нови акции на „Българска фондова борса“ АД (на или около) 08.12.2020 г.

Коментар

Working...
                                X