IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Харко, тоя ток като че ли май бая е поскъпнал, а!
    Сигурно не си забелязал или може би това изобщо не е важно.
    Продължавате с овчото надъхване?
    какво общо има лещерко с тока? скъп или евтин?
    Всичко много лесно ще си дойде на мястото сега с Инфлацията. Заради липсата и доста години, се получиха такива изкривявания и залитания, КОИТО ВЕЧЕ СЕ ПОПРАВЯТ! НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА КУПУВА НА БАЗА ГОЛИ ОЧАКВАНИЯ9както при лещерко) ЗА РАСТЕЖ!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Колега, айде малко по-полека с овчия ентусиазъм. Ако беше 3 лв. цената иди дойде!
      Но на 450 милиона капитализация? 25 лв. цена? И не расте по 50%, както и няма как да се предполага, че ще расте! Изостават технологично, работят на елементрано ниво - елементарни сглобки! Нищо иновативно, някой патент или нещо такова да имат?
      На кой свят си? Всичко що беше балонизирано последните 13 г. - тех, мех, растежно - ще останат само големите - Амазон, Апъл, Мета, Гугъл. Малките вървяха покрай тях и сега са най-разпродаваните акциите. Ето ви пример:
      Zoom Video Communications Inc
      176.33 USD-166.17 (-48.52%)past year

П.С. На тема новите шефове дето назначиха по чужбина. И това ви го казах, не се радвайте на това - нови офиси, мениджери = НОВИ ПО-ГОЛЕМИ РАЗХОДИ!!!! Единственото което им трябва са нови и много повече ДЕВЕЛОПЕРИ, но и това не им трябва, защото и те ще са само разход - нямат поренциал да направят пробив, да имат нови пазари и т.н. - и затова и стои и кешът
      Харко, тоя ток като че ли май бая е поскъпнал, а!
      Сигурно не си забелязал или може би това изобщо не е важно.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

На мен ми изглежда, че с това си мнение, представителят на Елана е надминал себе си, като е поставил в топ 2 Алтерко! За мен Алтерко е топ 1 за тази година
        Защо смятам, че ще е топ 1 - Ми защото Димитър Димитров е страхотно човече. Господ здраве да му дава.
        Също - защото немското CEO го каза вкратце - пред франкфуртска борса,оповести прогноза за 50% ръст през 2022 ....
        Защо още смятам че е топ 1 ли (за мен) - Ми много ясно - защото нищо по-добро не виждам на бфб, което да расте с 50% (фундамент) през 2022...
        Моля конкуренцията да ме опровергае !
        Имаме така да се каже батъл - Elana VS Alterko
        Аз залагам на второто. При това с голям % от портфейла и с почти никакво съмнение
        Ако щете вярвайте, че не е препоръка
        Колега, айде малко по-полека с овчия ентусиазъм. Ако беше 3 лв. цената иди дойде!
        Но на 450 милиона капитализация? 25 лв. цена? И не расте по 50%, както и няма как да се предполага, че ще расте! Изостават технологично, работят на елементрано ниво - елементарни сглобки! Нищо иновативно, някой патент или нещо такова да имат?
        На кой свят си? Всичко що беше балонизирано последните 13 г. - тех, мех, растежно - ще останат само големите - Амазон, Апъл, Мета, Гугъл. Малките вървяха покрай тях и сега са най-разпродаваните акциите. Ето ви пример:
        Zoom Video Communications Inc
        176.33 USD-166.17 (-48.52%)past year

П.С. На тема новите шефове дето назначиха по чужбина. И това ви го казах, не се радвайте на това - нови офиси, мениджери = НОВИ ПО-ГОЛЕМИ РАЗХОДИ!!!! Единственото което им трябва са нови и много повече ДЕВЕЛОПЕРИ, но и това не им трябва, защото и те ще са само разход - нямат поренциал да направят пробив, да имат нови пазари и т.н. - и затова и стои и кешът

Коментар

• 2. Алтерко

"Предпочитана позиция от инвеститорите, но с доста по-слаби темпове на покачване, тъй като и ръстът на резултатите ще се забави осезаемо."

Цветослав Цачев, "Елана трейдинг"
          На мен ми изглежда, че с това си мнение, представителят на Елана е надминал себе си, като е поставил в топ 2 Алтерко! За мен Алтерко е топ 1 за тази година
          Защо смятам, че ще е топ 1 - Ми защото Димитър Димитров е страхотно човече. Господ здраве да му дава.
          Също - защото немското CEO го каза вкратце - пред франкфуртска борса,оповести прогноза за 50% ръст през 2022 ....
          Защо още смятам че е топ 1 ли (за мен) - Ми много ясно - защото нищо по-добро не виждам на бфб, което да расте с 50% (фундамент) през 2022...
          Моля конкуренцията да ме опровергае !
          Имаме така да се каже батъл - Elana VS Alterko
          Аз залагам на второто. При това с голям % от портфейла и с почти никакво съмнение
          Ако щете вярвайте, че не е препоръка
          Last edited by precakanoto; 07.01.2022, 12:49.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
              Дали защото интереса е голям или дистрибуцията незадоволителна..?
              Недей такива сложни казуси поставя....нашето момче чака при импулс да свърши продавача,за да мине на. Друго ниво!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Новата джаджа пак свършила и отново сме на Pre-order status
                Вероятно са в Корадо и ги монтират

Коментар

• Посоката е яко нагоре!
                  Тлъстите и мазни печалби тепърва предстоят!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Новата джаджа пак свършила и отново сме на Pre-order status
                    Дали защото интереса е голям или дистрибуцията незадоволителна..?
                    Last edited by Ender; 06.01.2022, 17:59.

Коментар

• Новата джаджа пак свършила и отново сме на Pre-order status

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение

Уф, и ние се наслушахме от 3 месеца на твойте сказки.
                        Гледам в анкетата на BigBear, че това е вече най-разпродадената акция!
                        Когато се изнесат спекулантчетата, най-неочаквано дори за тях, айде пак по баира
                        А гледам че вече цената стана 25. Хубаво ги подведохте - да си сипят акциите на 20 лв
                        И какво стана - който взе на 20 за няма месец и вече към 25% ръст
                        Ама колегата само се радва като пада. Сигурен съм че не е купил и една акция на 20. Само "кефа" му е останал ​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                          Уф, тия и друг път съм ги слушал! Ти обясняваш ли им нещата в немския форум?
                          Уф, и ние се наслушахме от 3 месеца на твойте сказки.
                          Гледам в анкетата на BigBear, че това е вече най-разпродадената акция!
                          Когато се изнесат спекулантчетата, най-неочаквано дори за тях, айде пак по баира
                          А гледам че вече цената стана 25. Хубаво ги подведохте - да си сипят акциите на 20 лв
                          И какво стана - който взе на 20 за няма месец и вече към 25% ръст
                          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                            Уф, тия и друг път съм ги слушал! Ти обясняваш ли им нещата в немския форум?
                            Да, разбира се.
                            Нещо друго искаш ли да научиш, че все си увиснал под котировките.

Коментар

• Уф, тия и друг път съм ги слушал! Ти обясняваш ли им нещата в немския форум?

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои!
                                Меченцата ги чака сеч и кеч.

Коментар

Working...
                                X