Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
В Германия лискат яко през очите,2500 акции още преди обед,тук ги следват.
Нов месец,нови дъмпове,а БФБ масовика блее
3-те офис служителя на Монтенега и те се покриха.
п.с За протокола,октомври завърши с най-ниско месечно затваряне от 8 месеца насам !!! съответно цената не била толкова ниска от 8 месеца насам,докато Монтенега и форумните шутове обещаваха 200,пък и нагоре лв Какво се обърка?Last edited by danetha; 01.11.2024, 12:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Казах го доста по-рано, но явно ти е слаба паметта
Трябваше да сложиш 2 хилки, за да ти ги прибера
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКак да ме изненада , като съм записвал на увеличението на 3-4лв, но тогава четричките още нищо не ви показваха. Кога сме ползвали чертички и сме правили пари,които никога няма и да видиш тонче,си бил 7-8 клас !
Бил записал разбираш ли гения.И го казва след 100 години и кой знае за какъв обем говорим и колко е продал досега,но бил записал А преди ти да научиш какво е пари,камо ли акции,ние какво сме правили?Last edited by danetha; 01.11.2024, 07:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Как да ме изненада , като съм записвал на увеличението на 3-4лв, но тогава четричките още нищо не ви показваха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Както вас ви изненада мечката ли?Last edited by tony1975; 31.10.2024, 22:31.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМомчета докато палите свещ на мечката, да не ви изненадат биците
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Това не е много добър знак за бичетата
Предполагам и си продал малко над върха,но чак сега го казваш..
Трябваше да сложиш 2 хилки, за да ти ги прибера
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеАрматурата не издържа и Шменти груп пропадна под 200 дневната МА (пояснявам ,че е пълно с лайци,много важен индикатор за всяка една акция по света) за първи път от 2 години насам и цени под 10 евро !!!
"death cross" също ще последва след няколко дни.Все силно "бичи" знаци
Както винаги си забавен до степен N-та. Твоя death cross e по-скоро дедо крос ...
Толкова сме далеч от мечия сценарий, че от сега страдам за мъката, с която ще бъдеш обсипан за пореден път след някоя друга седмица, когато установиш, че чертичките отново не са се наредили в твоята желана посока.
*Цената тества бързите средни за пореден път и много бързо намира отново своята посока, която продължава да бъде на север. За момента и технически и фундаментално картинката изглежда далеч от твоя апокалипсис... НО ... какво разбираме ние лаиците
- 6 Харесвания
Коментар
-
Арматурата не издържа и Шменти груп пропадна под 200 дневната МА (пояснявам ,че е пълно с лайци,много важен индикатор за всяка една акция по света) за първи път от 2 години насам и цени под 10 евро !!!
"death cross" също ще последва след няколко дни.Все силно "бичи" знаци
https://www.tradingview.com/x/s1fR5oHX
Last edited by danetha; 30.10.2024, 17:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеСложи 2 хилки и пускам скрийншот на платформата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Това не е много добър знак за бичетата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеСредата на юли си продадох половината акции....и сега мисля да си ги върна, ако слезе още
Коментар
Коментар