IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Как да ме изненада , като съм записвал на увеличението на 3-4лв, но тогава четричките още нищо не ви показваха
    напиши го е евро, да е по лесно за смятане

Коментар

• В Германия лискат яко през очите,2500 акции още преди обед,тук ги следват.
      Нов месец,нови дъмпове,а БФБ масовика блее
      3-те офис служителя на Монтенега и те се покриха.

п.с За протокола,октомври завърши с най-ниско месечно затваряне от 8 месеца насам !!! съответно цената не била толкова ниска от 8 месеца насам,докато Монтенега и форумните шутове обещаваха 200,пък и нагоре лв Какво се обърка?
      Last edited by danetha; 01.11.2024, 12:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Казах го доста по-рано, но явно ти е слаба паметта

Трябваше да сложиш 2 хилки, за да ти ги прибера
        Защо го изтри? С фотошопа нещо си забравил или количества са колосални....

Коментар

Как да ме изненада , като съм записвал на увеличението на 3-4лв, но тогава четричките още нищо не ви показваха
          Къде ве.Тук са събрани едни от най-големите "капацитети" в инвестирането. Копи/пействат новини,за което се иска много . Кога сме ползвали чертички и сме правили пари,които никога няма и да видиш тонче,си бил 7-8 клас !
          Бил записал разбираш ли гения.И го казва след 100 години и кой знае за какъв обем говорим и колко е продал досега,но бил записал А преди ти да научиш какво е пари,камо ли акции,ние какво сме правили?
          Last edited by danetha; 01.11.2024, 07:35.

Коментар

Uaaauu- Какво съвпадение, а имам доста повече бройки от тогава

Коментар

Както вас ви изненада мечката ли?
              Last edited by tony1975; 31.10.2024, 22:31.

Коментар

Момчета докато палите свещ на мечката, да не ви изненадат биците
                Както вас ви изненада мечката ли?

Коментар

• Момчета докато палите свещ на мечката, да не ви изненадат биците

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Това не е много добър знак за бичетата
                    Предполагам и си продал малко над върха,но чак сега го казваш..
                    Казах го доста по-рано, но явно ти е слаба паметта

Трябваше да сложиш 2 хилки, за да ти ги прибера

Коментар

• Някой няма ли да коментира неконсолидирания отчет?

Коментар

Арматурата не издържа и Шменти груп пропадна под 200 дневната МА (пояснявам ,че е пълно с лайци,много важен индикатор за всяка една акция по света) за първи път от 2 години насам и цени под 10 евро !!!
                        "death cross" също ще последва след няколко дни.Все силно "бичи" знаци

Както винаги си забавен до степен N-та. Твоя death cross e по-скоро дедо крос ...
                        Толкова сме далеч от мечия сценарий, че от сега страдам за мъката, с която ще бъдеш обсипан за пореден път след някоя друга седмица, когато установиш, че чертичките отново не са се наредили в твоята желана посока.
                        *Цената тества бързите средни за пореден път и много бързо намира отново своята посока, която продължава да бъде на север. За момента и технически и фундаментално картинката изглежда далеч от твоя апокалипсис... НО ... какво разбираме ние лаиците

Коментар

• Арматурата не издържа и Шменти груп пропадна под 200 дневната МА (пояснявам ,че е пълно с лайци,много важен индикатор за всяка една акция по света) за първи път от 2 години насам и цени под 10 евро !!!
                          "death cross" също ще последва след няколко дни.Все силно "бичи" знаци

https://www.tradingview.com/x/s1fR5oHX

Last edited by danetha; 30.10.2024, 17:06.

Коментар

Сложи 2 хилки и пускам скрийншот на платформата.
                            Ако си продал над върха ще сложа и повече

Коментар

Сложи 2 хилки и пускам скрийншот на платформата.

Коментар

Средата на юли си продадох половината акции....и сега мисля да си ги върна, ако слезе още

Коментар

Working...
                                X