Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Това е уникална новина,наистина.
Само се чудя защо акцията се търгува под 200лв при такива невероятна новини.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеСкоро ще има устройства powered by Shelly!!! Мисля, че това е голяма новина!
https://www.facebook.com/share/p/s3CEcJj5i6BCcf65/
Само се чудя защо акцията се търгува под 200лв при такива невероятна новини.
Коментар
-
Скоро ще има устройства powered by Shelly!!! Мисля, че това е голяма новина!
https://www.facebook.com/share/p/s3CEcJj5i6BCcf65/
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениета затова ще си продават акциите на Шелли, за да се набият в някоя компания дето може и да направи 5% ръст, та затова очакваме лоши новини от там ...
Всеки балон се пръска рано или късно,няма как.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
И аз това се чудя? Каква е причината да очаквате лоши новини от там?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Защо трябва да се оттървеш от нещо, за да се набиеш на по- лошо място? Какви са тези глупости и тъпотии?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеТо аз елементарно ги гледам нещата. Последните няколко години с по над 50% растеж на приходите, за миналата година очакваме и над 50% растеж на печалбата. Никакъв дълг (милион и нещо по кредита за офиса) Огромен свободен паричен поток. Ръст на сегмента, в който оперира компанията и т.н. и т.н. ... И то видиш ли във Франкфурт бол компании с такъв фундамент, та затова ще си продават акциите на Шелли, за да се набият в някоя компания дето може и да направи 5% ръст, та затова очакваме лоши новини от там ... Еми който иска сяда на седалището и си чака лошите новини, накои отдавна сме на бързия влак!
- 1 like
Коментар
-
То аз елементарно ги гледам нещата. Последните няколко години с по над 50% растеж на приходите, за миналата година очакваме и над 50% растеж на печалбата. Никакъв дълг (милион и нещо по кредита за офиса) Огромен свободен паричен поток. Ръст на сегмента, в който оперира компанията и т.н. и т.н. ... И то видиш ли във Франкфурт бол компании с такъв фундамент, та затова ще си продават акциите на Шелли, за да се набият в някоя компания дето може и да направи 5% ръст, та затова очакваме лоши новини от там ... Еми който иска сяда на седалището и си чака лошите новини, накои отдавна сме на бързия влак!Last edited by Key Ru; 13.02.2024, 23:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
И да има какво? Какви новини могат да дойдат от Франкфурт? Седелището на компанията е в София
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеУтре да няма лоши новини от Франкфурт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеВреме му е и тук да се пръсне балона
(в памет на Ендер, но когото скоро беше 40 дни)
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар