Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зелена, интелигентна,IRR >> 30%

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Значи, чакаме Прокурор, следовател и т.н. Заедно или поотделно, без проблем.
  Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

  Коментар


  • Пък и да попитам, освен това болно припяване, някой да е проверил фактите? Каня ги и с прокуратура да дойдат та, понеже сме обявили, че търсим финансиране - и, както импитецият твърди, кого още да измамим” - компетентните органи, да вземат и да проверят пък, ако установят измама, да ни закопчават, 'баси. От друга страна, прокурорите, като орган за ред, ако ли пък регистрират,че сме прави, ще свидетелстват в наша полза по дело за набеждаване и клевета, в което, вдигам мизата до 50000 (петдесет хиляди) лева за всяко такова твърдение. Така, и профитролът импотех, и онзи, мнимият и нищо несъздал за жял живот Пеше, да ни овъзмездят за изсипаните си, бездоказателствени клевети и обиди. Разбира,се, не вярвам прокуратурата да,се самосезира но ето, има желаещи, те да го сторят, лошо няма.
   Last edited by Pyramid; 15.04.2020, 07:44.
   Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

   Коментар


   • Първоначално изпратено от Павел Влахов Разгледай мнение

    Тошо, знаеш че им говорим за потенциал, в който да си инвестират парите в дългосрочен план - с идеята за развитие и потенциал във времето. "Този контингент“ живее такава мъгла, че тотално вече не знаят на къде се движат и защо, с оглед на реалностите и трансформацията на икономическата концепция като цяло. Аз ли чета други неща или те гледат през някакви „счупени очила“ всичко, което се случва в икономиката и какви събития се задават. Искат да си изфантазират нещо, че всичко е ок и ще го караме по навик…само да преминел микроба и се връщали към стария си „начин“. Хубаво е да си вярваш, но понякога заблудата за нещо е опасно и болезнено, защото го осъзнаваш със закъснение. Вие откачени ли сте бе, не виждате ли какво става по дяволите??? Блеят и чакат някакъв хибрид „месия-плиткоумник-визионер“, да им каже как по още "по-лесен начин" да си вкарат парите в поредната самоубийствена посока, с волатилност, която подскача като топче за „пинг-понк“. Чакат, изчакват, тръпнат в очакване, още съвсем мъничко…да се обезценят парите, които грам не се движат в полезни посоки. Залостили са се в изключително нестабилни процеси, в които сме тотално зависими, все пак сме все още отворена икономика. В международен план хората мислят за катарзис, нашите чакат спекула и пир от...спадовете, хахахахахахаха. Миличките, чакат с „лежане“ и с минимално извършване на действие да получат…“дивидент“. Нещата с всеки изминал ден потъват заради тяхното бездействие и всичките налични в обръщение пари се превръщат в една аморфна и скоро гниеща маса, която губи своята стойност с брутална скорост. Мамини сладки те, наивни, чакат да се върнат към "динамичното си бездействие" и прибиране на "рентичка и печалбица". Това, която им предлагаме е прекалено конкретна и последователна посока за техния „велик и извисен ум“. Когато им кажеш, че става дума за „пестене на енергия“ и се ококорват, търсейки някакъв убийствен ефект от 100%. "Велики икономически умове“, които от ден на ден все повече ги полазват тръпки и ги избива студена пот. Будят се в тъмните и много ранни часове на деня, втренчени в екраните, с надеждата, че някоя инфографика и индекс, няма да е с поредното червено огромно число и минус отпред. Ако има кажем нещо смислено за проекта и за продуктите в него, за хиляден път познай какво ще стане - пак ще ни обявят за ненормални и ще кажат, че нищо не разбираме и нищо не правим. Нищо, това не ни пречи да си пишем и констатираме...Вярвам, че покрай забавлението, някой ще прозре нещо, колкото е да трудно да се повярва, че е възможно да има такива хора тук. Чувам, че по Коледа ставали чудеса, хайде да видим дали и по Великден стават такива...Подготвил съм си няколко любопитни абзаца, а и нали бях според оня..."филолог-реторик". Неизбежно е, виж с какви индивиди комуникираме все пак...
    Е, я виж само, как модитата са трили и днес, да останат моите постове от вчера без следа,и как онова Импотецието, пак е припявало. Определено, сайтът води баламурници на финансово заколение. На „спечелилите”от това - „ Честито” !

    Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

    Коментар


    • ИЗМАМНИЦИ.
     NOVUS ORDO SECLORUM

     Коментар


     • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Трейдъри-мейдъри, всички са изпростели и всички търсят някого да излъжат а не да дадат нещо ценно..Ей, преди минута, гледам няк'во маце пита, дали можело „да се изсържа с day trading” или да вложела едни 100 К и да чакала.
      АБЕ, ПАРАЗИТИ НЕИЗТРЕБЕНИ, ДАЛАВЕРАТА С ШАШМИТЕ СВЪРШИ! ИЛИ ПРАВИШ НЕЩО ПОЛЕЗНО, ИЛИ СИ НА БОКЛУКА.
      Тошо, знаеш че им говорим за потенциал, в който да си инвестират парите в дългосрочен план - с идеята за развитие и потенциал във времето. "Този контингент“ живее в такава мъгла, че тотално вече не знаят на къде се движат и защо, с оглед на реалностите и трансформацията на икономическата концепция като цяло. Аз ли чета други неща или те гледат през някакви „счупени очила“, всичко което се случва в икономиката и какви събития се задават. Искат да си изфантазират нещо, че всичко е ок и ще го караме по навик…само да преминел микроба и се връщали към стария си „начин“. Хубаво е да си вярваш, но понякога заблудата за нещо е опасно и болезнено, защото го осъзнаваш със закъснение. Вие откачени ли сте бе, не виждате ли какво става по дяволите??? Блеят и чакат някакъв хибрид „месия-плиткоумник-визионер“, да им каже как по още "по-лесен начин" да си вкарат парите в поредната самоубийствена посока, с волатилност, която подскача като топче за „пинг-понг“. Чакат, изчакват, тръпнат в очакване, още съвсем мъничко…да се обезценят парите, които грам не се движат в полезни посоки. Залостили са се в изключително нестабилни процеси, в които сме тотално зависими, все пак сме все още отворена икономика. В международен план хората мислят за катарзис, нашите чакат спекула и пир от...спадовете, хахахахахахаха. Миличките, чакат с „лежане“ и с минимално извършване на действие да получат…“дивидент“. Нещата с всеки изминал ден потъват заради тяхното бездействие и всичките налични в обръщение пари се превръщат в една аморфна и скоро гниеща маса, която губи своята стойност с брутална скорост. Мамини сладки те, наивни, чакат да се върнат към "динамичното си бездействие" и прибиране на "рентичка и печалбица". Това, което им предлагаме е прекалено конкретна и последователна посока за техния „велик и извисен ум“. Когато им кажеш, че става дума за „пестене на енергия“ и се ококорват, търсейки някакъв убийствен ефект от 100%. "Велики икономически умове“, които от ден на ден все повече ги полазват тръпки и ги избива студена пот. Будят се в тъмните и много ранни часове на деня, втренчени в екраните, с надеждата, че някоя инфографика и индекс, няма да е с поредното червено огромно число и минус отпред. Ако им кажем нещо смислено за проекта и за продуктите в него, за хиляден път познай какво ще стане - пак ще ни обявят за ненормални и ще кажат, че нищо не разбираме и нищо не правим. Нищо, това не ни пречи да си пишем и констатираме...Вярвам, че покрай забавлението, някой ще прозре нещо, колкото и да е трудно да се повярва, че е възможно да има такива хора тук. Чувам, че по Коледа ставали чудеса, хайде да видим дали и по Великден стават такива...Подготвил съм си няколко любопитни абзаца, а и нали бях според оня..."филолог-реторик". Неизбежно е, виж с какви индивиди комуникираме все пак...
      Last edited by Павел Влахов; 15.04.2020, 10:35.

      Коментар


      • Трейдъри-мейдъри, всички са изпростели и всички търсят някого да излъжат а не да дадат нещо ценно..Ей, преди минута, гледам няк'во маце пита, дали можело „да се изсържа с day trading” или да вложела едни 100 К и да чакала.
       АБЕ, ПАРАЗИТИ НЕИЗТРЕБЕНИ, ДАЛАВЕРАТА С ШАШМИТЕ СВЪРШИ! ИЛИ ПРАВИШ НЕЩО ПОЛЕЗНО, ИЛИ СИ НА БОКЛУКА.
       Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

       Коментар


       • Ох.
        Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

        Коментар


        • Прочее, аз не разбрах, Матеев, дали изгледахте видео материалите.
         Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

         Коментар


         • Както се топи краве масло на припек, така се топи сега и стойността на ВАШИТЕ пари. Не ги ли инвестирате в реална, фактическа стойност, вие, измисени „специалисти”, губите много повече.
          Та, слушайте тези нещастници тук, дето реват „измамници”, не правете нищо, и се очертава да Го издухате, като никога досега. „Искал да спечели”.
          -Лошо няма, ама се вкарахте в такъв филм, дето да ви държи влага с години. „Спекуланти”. ХА ! Ейся.
          На „печелившите” - ЧЕСТИТО !
          Last edited by Pyramid; 12.04.2020, 19:03.
          Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

          Коментар


          • Гласях се да питам и мнимия „инж.Пеше” кой и къде е регламентирал, че отвежданата в цикъла на Ренкин топлина от кондензация на пАрата задължително „трябва” да се изхвърля и нейното оползотворяване е „неефективно”. Щях да го питам, също така, вижда ли, къде се губи най-много енергия в енергийната ни система и какво означава това „изгубване”, ама като гледам, нито му стиска, нито знае верния отговор, нито, какво следва от него. Затова, няма да го питам. Едва ли иска да се (до)изложи.

           Затуй, ей нА, СМИЛЯВАМ СЕ. НЕ ПИТАМ.
           (т.к.знаем отговора)
           Last edited by Pyramid; 12.04.2020, 03:35.
           Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

           Коментар


           • Да видим, кой от всички, дето ни поучават, си е дал сметка за какво, изобщо, става дума и кои от приказките му, НЕ са били(не)уместни. Щото не видях, някой да осъзнава, колко черна работа сме свършили и колко години усилия сме ви спестили. Хайлази. Предприемаческа култура - 0 (НУЛА)
            Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

            Коментар


            • Я да видим, колцина тук сме се срещали и се познаваме ЛИЧНО ?
             Last edited by Pyramid; 12.04.2020, 03:17.
             Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

             Коментар


             • Първоначално изпратено от Павел Влахов Разгледай мнение

              Хахахахаха, този с "нощното напикаване" и "умствените полюции" се появи отново. Наистина този взе да ми става симпатичен - като тихите шизофреници е, особено като го оставят сам и без надзор, едва тогава започва да буйства. Тошо, добре че сме ние двамата с теб, че да му придадем малко смисъл на живота му. Много е забавен, не отричам. Пускам сълза в негова чест. Той е нещо като "перпетуум мобиле
              ​​​на тъпотата". Явно като малък е поел
              ​интензивна доза от удари с кафеварката по главата, от там има като страничен ефект умствени тикове - първо коментира нещо, после го осмисля и накрая се напикава, защото е осъзнал, че нищо не е измислил, хахахаха.
              Миии... толкова може, Павле. И той, и Пешето, и Зац, и Хоботьов...Хиляди „критики”, и нищо съществено като..конкуренция да кажем, поне да представят нещо, което да ангажира вниманието и мисълта във форума. Алтернатива някаква, която обяснява, откъде чакания ефект или защо поне, е по-дпбра. Щото, да изкараш нещо такова, трябва да си го обмислил, проиграл, изпитал...
              А ТЕ НЯМАТ. НИЩИЧКО. НЮ-НЮ!
              Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

              Коментар


              • Модератор, сериозно ли мислите, че тези ... форумци, така да речем, са създали нещо, та така ревностно ги защитавате? Ами вижте им действията. И сравнете с нашите.
               Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

               Коментар


               • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                Е-Е-Е-Ей го нА. И този тук никаквец, и онези, дето му се водят по „акъла”. И такива да ни дават „оценка”, и да ни игнорират?
                Ами то ясно кой докъде води.
                Хахахахаха, този с "нощното напикаване" и "умствените полюции" се появи отново. Наистина този взе да ми става симпатичен - като тихите шизофреници е, особено като го оставят сам и без надзор, едва тогава започва да буйства. Тошо, добре че сме ние двамата с теб, че да му придадем малко смисъл на живота му. Много е забавен, не отричам. Пускам сълза в негова чест. Той е нещо като "перпетуум мобиле на тъпотата". Явно като малък е поел интензивна доза от удари с кафеварката по главата, от там има като страничен ефект умствени тикове - първо коментира нещо, после го осмисля и накрая се напикава, защото е осъзнал, че нищо не е измислил, хахахаха.
                Last edited by Павел Влахов; 12.04.2020, 00:34.

                Коментар

                Working...
                X