Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ами в родината останаха инжинери като горнооряховския и финансисти за които е достатъчен довода че понеже тока от козлодуй е ефтин, то имаме нужда и от белене.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНаписано от компютър в 21-ви век, в мрежа която преди 30год. я нямаше никаква. Яко постижение! Так держать!
А как Германия стана износител на ток измествайки АЕЦ-те на Франция очевидно за теб доживот ще остане мистерия и жидомасонски заговор
И ти държиш това да се случи и в България явно......само че Германците са богати и могат да си го позволят , нашата икономика основана на евтин труд не може .....
Колко е сложно да го схванеш това...или просто капацитета не ти достига ???Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнениеЛъжа!
Показал съм го вече.
Пък то говорим за 2018...
Ко искаш покажи и че ток няма, с графика на въглищата от 1787год....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Кои къде бачка си е негов проблем ..аз помня едни велики фирми и банки дето един други уж големи специалисти им даваха кредитни реитинги ААА+ ......а вече ги няма по белия свят ......та и ядрените им специалисти са същото качество
Ма ти си вярвай в квото искаш там в Лос Краварес , не ми пречиш .....убавото е че и не гласуваш в БГполека лека родината се чисти от такива кат вас ....
Както казах, дори и циганите които могат или искат да правят нещо избягаха. Всички които имат възможност изпращат децата си в чужбина. Дори и на кокошкаря децата са в чужбина. Ми дъщеря ти къде е? Басирам се че не е в Пиздостан.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеА как Германия стана износител на ток измествайки АЕЦ-те на Франция очевидно за теб доживот ще остане мистерия и жидомасонски заговор
Показал съм го вече.
Коментар
-
Няма нищо което да ме накара да мисля че бъдещето ще е по - различно от настоящето:...
и да, със сигурност ползвайки 90% по-ефективното LED осветление което преди 10г. също не съществуваше...Обаче нъц! козлодуя евтин и нищо няма да се променя - ГРОТЕСКА
А как Германия стана износител на ток измествайки АЕЦ-те на Франция очевидно за теб доживот ще остане мистерия и жидомасонски заговорLast edited by satz; 08.06.2019, 17:09.
Коментар
-
Ами като бачкат в руски банки е така.
Не ти ли прави впечатление че всичко свързано с пиздостан е така?
Абе да не си завършил и ти финанси както оня инжинер от горна е завършил меи?
Ма ти си вярвай в квото искаш там в Лос Краварес , не ми пречиш .....убавото е че и не гласуваш в БГполека лека родината се чисти от такива кат вас ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
А я сега ни обясни каква е връзката между АЕЦ Козлодуй и Белене.
Коментар
-
А я сега ни обясни каква е връзката между АЕЦ Козлодуй и Белене.
Гледа ли този филм "Чернобил" ?
https://www.imdb.com/title/tt7366338/
Коментар
-
Глупости не ми се слушат , завършил съм финанси , часове по строителство не сме имали в програмата ........ лаладжии са всичките.
Половината ми колеги бачкат из банките, знам им експертния потенциал.....
Не ти ли прави впечатление че всичко свързано с пиздостан е така?
Абе да не си завършил и ти финанси както оня инжинер от горна е завършил меи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТока от АЕЦ Козлодуй е най-евтиния в България ........мъка а ???
Гледа ли този филм "Чернобил" ?
https://www.imdb.com/title/tt7366338/
Коментар
-
HSBC e една от най-големите банки в света. Най-големите банки в света не се занимават със каквото и да било строителство. Те финансират обаче всякакъв вид строителство. За да го направят обаче, техни специалисти проучват всеки един малък детайл, всяка стъпка от -в случая - това строителство.
Половината ми колеги бачкат из банките, знам им експертния потенциал.....
Коментар
-
Мисля че никои от писалия тоя доклад и бъкел не разбира от стройтелство на АЕЦ.
Самия проектант и строител на АЕЦ заяви че АЕЦ белене щеше да струва 6,3 милиарда евро и тази цена важи до 2017г., ама всякакви там учили - недоучили пишман анализатори дето къщичка за птиченца не са строили през живота си започнаха да ръсят "компетентно" мнение и да вадят измислени цифри от ръкавите си ......
Та когато техен евентуален клиент поиска финансиране, това по-горе са стъпките.
Тези банки за това са най-големи, защото не си вадят цифри от ръкава. В случая онзи кириенко ли беше, киртаков ли беше, говори едно към гьотере, той е пиздостанец на заплата в пиздо организация и говори квот' там му кажат. Същото е и с руските тролове.
Но да не се отклоняваме от темата, разкажете пак колко е ефтин тока от козлодуй, че вече позабравих,
Коментар
-
Троле, ама ти и от доклада на HSBC ли разбираш, бе с твоя икономически техникум?
Я ни припомни колко е евтин тока от АЕЦ Козлодуй, че започнахме да забравяме.
И да ще ти го повтарям докато го запомниш : Тока от АЕЦ Козлодуй е най-евтиния в България ........мъка а ???Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар