IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скъп ли е наистина ядрения ток

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Показал си 2014г. през очите на "японски" сайт създаден преди две години.

Пък то говорим за 2018...

Ко искаш покажи и че ток няма, с графика на въглищата от 1787год....
    Ама разбира се , когато нещо не ти изнася просто го отричаш без аргументи..........жалка история.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ами в родината останаха инжинери като горнооряховския и финансисти за които е достатъчен довода че понеже тока от козлодуй е ефтин, то имаме нужда и от белене.

За твоята родина Краваристан си говори ...нашата я остави на мира

Коментар

Написано от компютър в 21-ви век, в мрежа която преди 30год. я нямаше никаква. Яко постижение! Так держать!

А как Германия стана износител на ток измествайки АЕЦ-те на Франция очевидно за теб доживот ще остане мистерия и жидомасонски заговор
        Германия заедно с Дания ИМА НАЙ - ВИСОКАТА ЦЕНА НА ЕЛ.ЕНЕЛГИЯ В ЕС !!!

И ти държиш това да се случи и в България явно......само че Германците са богати и могат да си го позволят , нашата икономика основана на евтин труд не може .....

Колко е сложно да го схванеш това...или просто капацитета не ти достига ???

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
          Лъжа!
          Показал съм го вече.
          Показал си 2014г. през очите на "японски" сайт създаден преди две години.

Пък то говорим за 2018...

Ко искаш покажи и че ток няма, с графика на въглищата от 1787год....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Кои къде бачка си е негов проблем ..аз помня едни велики фирми и банки дето един други уж големи специалисти им даваха кредитни реитинги ААА+ ......а вече ги няма по белия свят ......та и ядрените им специалисти са същото качество

Ма ти си вярвай в квото искаш там в Лос Краварес , не ми пречиш .....убавото е че и не гласуваш в БГ полека лека родината се чисти от такива кат вас ....
            Ами в родината останаха инжинери като горнооряховския и финансисти за които е достатъчен довода че понеже тока от козлодуй е ефтин, то имаме нужда и от белене.

Както казах, дори и циганите които могат или искат да правят нещо избягаха. Всички които имат възможност изпращат децата си в чужбина. Дори и на кокошкаря децата са в чужбина. Ми дъщеря ти къде е? Басирам се че не е в Пиздостан.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

А как Германия стана износител на ток измествайки АЕЦ-те на Франция очевидно за теб доживот ще остане мистерия и жидомасонски заговор
              Лъжа!
              Показал съм го вече.

Коментар

Няма нищо което да ме накара да мисля че бъдещето ще е по - различно от настоящето:...
                Написано от компютър в 21-ви век, в мрежа която преди 30год. я нямаше никаква. Яко постижение! Так держать!
                и да, със сигурност ползвайки 90% по-ефективното LED осветление което преди 10г. също не съществуваше...Обаче нъц! козлодуя евтин и нищо няма да се променя - ГРОТЕСКА

Last edited by satz; 08.06.2019, 17:09.

Коментар

Ами като бачкат в руски банки е така.
                  Не ти ли прави впечатление че всичко свързано с пиздостан е така?

Абе да не си завършил и ти финанси както оня инжинер от горна е завършил меи?
                  Кои къде бачка си е негов проблем ..аз помня едни велики фирми и банки дето един други уж големи специалисти им даваха кредитни реитинги ААА+ ......а вече ги няма по белия свят ......та и ядрените им специалисти са същото качество

Ма ти си вярвай в квото искаш там в Лос Краварес , не ми пречиш .....убавото е че и не гласуваш в БГ полека лека родината се чисти от такива кат вас ....

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

А я сега ни обясни каква е връзката между АЕЦ Козлодуй и Белене.
                    Връзката ли ...със сигурност по близка от на фотоволтайците дето постоянно спамиш за тях и аналозите им в България.

Коментар

Гледа ли този филм "Чернобил" ?
                      https://www.imdb.com/title/tt7366338/
                      Може ли аз?

Коментар

Глупости не ми се слушат , завършил съм финанси , часове по строителство не сме имали в програмата ........ лаладжии са всичките.
                        Половината ми колеги бачкат из банките, знам им експертния потенциал.....
                        Ами като бачкат в руски банки е така.
                        Не ти ли прави впечатление че всичко свързано с пиздостан е така?

Абе да не си завършил и ти финанси както оня инжинер от горна е завършил меи?

Коментар

Тока от АЕЦ Козлодуй е най-евтиния в България ........мъка а ???

Гледа ли този филм "Чернобил" ?
                          https://www.imdb.com/title/tt7366338/

Коментар

HSBC e една от най-големите банки в света. Най-големите банки в света не се занимават със каквото и да било строителство. Те финансират обаче всякакъв вид строителство. За да го направят обаче, техни специалисти проучват всеки един малък детайл, всяка стъпка от -в случая - това строителство.
                            Глупости не ми се слушат , завършил съм финанси , часове по строителство не сме имали в програмата ........ лаладжии са всичките.
                            Половината ми колеги бачкат из банките, знам им експертния потенциал.....

Коментар

Мисля че никои от писалия тоя доклад и бъкел не разбира от стройтелство на АЕЦ.

Самия проектант и строител на АЕЦ заяви че АЕЦ белене щеше да струва 6,3 милиарда евро и тази цена важи до 2017г., ама всякакви там учили - недоучили пишман анализатори дето къщичка за птиченца не са строили през живота си започнаха да ръсят "компетентно" мнение и да вадят измислени цифри от ръкавите си ......
                              HSBC e една от най-големите банки в света. Най-големите банки в света не се занимават със каквото и да било строителство. Те финансират обаче всякакъв вид строителство. За да го направят обаче, техни специалисти проучват всеки един малък детайл, всяка стъпка от -в случая - това строителство.
                              Та когато техен евентуален клиент поиска финансиране, това по-горе са стъпките.
                              Тези банки за това са най-големи, защото не си вадят цифри от ръкава. В случая онзи кириенко ли беше, киртаков ли беше, говори едно към гьотере, той е пиздостанец на заплата в пиздо организация и говори квот' там му кажат. Същото е и с руските тролове.
                              Но да не се отклоняваме от темата, разкажете пак колко е ефтин тока от козлодуй, че вече позабравих,

Коментар

Троле, ама ти и от доклада на HSBC ли разбираш, бе с твоя икономически техникум?

Я ни припомни колко е евтин тока от АЕЦ Козлодуй, че започнахме да забравяме.

Троле, за разлика от теб разбирам от много неща.

И да ще ти го повтарям докато го запомниш : Тока от АЕЦ Козлодуй е най-евтиния в България ........мъка а ???

Коментар

Working...
                                X