Каква армия да се намесва за 20 кирлива консултанта 40 кила.... 5-6 бабаита ще ги изнесат с парцалите.... армия ти в ред ли си тоте
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
тоест целта на ивелин не е да избяга в топлите страни с парите на шараните, а да властва като абсолютен господар в някакво забито село с 300 човека ромлянско население и да стане средноковен феодал?
КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеОхх и този тотенкопф мопф или къвто е, е човек от сектата. Типичният стил започна да се показва и при него..... Ивелин ги учи да задават много много въпроси и то предимно глупави,все едно разговарят с 5 годишно дете. Не че акъла на консултантите е нещо уникално..... Понеже изгледах няколко клипа на тугедърци , просто от раз може да се хване кой е от сектата по начина на изразяване.
Така Авълайн не е избягал щото има друга цел освен парите и тя е да има хора на които да е "господар" апостол, командир, генерал прочие и прочие.
Абсолютната власт опянява, започва да допуска грешки... не мисли реално за последствията... та затова не си е бил камшика още за топлите страни.
Нещо като нашият бог слънце, който също няма да пусне власта.
Иначе като гледам ника на тотенкопф и символиката на това значение, със сигурност е някой дребен подмазвач на авълайна. От долните слоеве - каквито са и повечето алчни консултантиLast edited by totenkopf; 15.02.2021, 13:47.
Коментар
-
Охх и този тотенкопф мопф или къвто е, е човек от сектата. Типичният стил започна да се показва и при него..... Ивелин ги учи да задават много много въпроси и то предимно глупави,все едно разговарят с 5 годишно дете. Не че акъла на консултантите е нещо уникално..... Понеже изгледах няколко клипа на тугедърци , просто от раз може да се хване кой е от сектата по начина на изразяване.
Така Авълайн не е избягал щото има друга цел освен парите и тя е да има хора на които да е "господар" апостол, командир, генерал прочие и прочие.
Абсолютната власт опянява, започва да допуска грешки... не мисли реално за последствията... та затова не си е бил камшика още за топлите страни.
Нещо като нашият бог слънце, който също няма да пусне власта.
Иначе като гледам ника на тотенкопф и символиката на това значение, със сигурност е някой дребен подмазвач на авълайна. От долните слоеве - каквито са и повечето алчни консултанти
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Само ще те попитам нещо от баланса пак, не че разбираш, ама пак да попитам:
През 2019 сте имали близо 5 млн. лв. съществуващи дългосрочни задължения. Платили сте по тях САМО едни 6 хил. лв.
Е как става тая работа? Лихвите по облигациите ви са 40%. Що облигационерите не си искат парите?
Да не би щото са "наши хора"?
Коментар
-
тоест, тъй като е закъснял, той вече не може фалира и да избяга на бахамите и трябва да остане тук и да продължи на строи парка?
През 2019 сте имали близо 5 млн. лв. съществуващи дългосрочни задължения. Платили сте по тях САМО едни 6 хил. лв.
Е как става тая работа? Лихвите по облигациите ви са 40%. Що облигационерите не си искат парите?
Да не би щото са "наши хора"?
И още нещо да попитам. Ако карам една кола, купена изцяло с пари назаем, и нищо не съм платил по заема, тая кола моя ли е, или на кредитора?Last edited by Kildirim_Bei; 15.02.2021, 13:39.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Защото, най-вероятно, по мое мнение, е закъснял. Чети сега тука и се ограмотявай:
Задължение за длъжника да поиска откриване на производство по несъстоятелност
Настъпването на неплатежоспособност или свръхзадълженост е повод да се поиска обявяване на търговеца в несъстоятелност. Разбира се, главен интерес да се открие такова производство имат кредиторите на търговеца, тъй като това е шанса им да получат нещо. Но за длъжника е предвидено изрично законово задължение да открие производството, когато констатира неплатежоспособност или свръхзадълженост. Съгласно чл. 626, ал. 1 ТЗ срокът за изпълнение на това задължение е 30 дни. Неизпълнението на това задължение води до поне две неблагоприятни последици за длъжника.
ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ЗАЯВЯВАНЕ
Чл. 626. (1) (Доп. - ДВ, бр. 84 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2006 г.) Длъжник, който стане неплатежоспособен или свръхзадължен, е длъжен в 30-дневен срок да поиска откриване на производство по несъстоятелност.
Нека малко Кълдъръма сега да Ви обясни що е туй неплатежоспособност и свръхзадлъжнялост, че аз се уморих от толкова много глупости.
Коментар
-
Видях го това, ама уникално съвпадение, ада не си го оставил спящ малко, и да си го активирал пак
Last edited by totenkopf; 15.02.2021, 13:33.
Коментар
-
а ивелинката като е такъв тарикат, защо не се възползва от ковида да обяви фалит, поради форсмажор и да си бие шута в топлите страни с 58те милиона? нали и без това вече няма кой да му киха пари
Задължение за длъжника да поиска откриване на производство по несъстоятелност
Настъпването на неплатежоспособност или свръхзадълженост е повод да се поиска обявяване на търговеца в несъстоятелност. Разбира се, главен интерес да се открие такова производство имат кредиторите на търговеца, тъй като това е шанса им да получат нещо. Но за длъжника е предвидено изрично законово задължение да открие производството, когато констатира неплатежоспособност или свръхзадълженост. Съгласно чл. 626, ал. 1 ТЗ срокът за изпълнение на това задължение е 30 дни. Неизпълнението на това задължение води до поне две неблагоприятни последици за длъжника.
ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ЗАЯВЯВАНЕ
Чл. 626. (1) (Доп. - ДВ, бр. 84 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2006 г.) Длъжник, който стане неплатежоспособен или свръхзадължен, е длъжен в 30-дневен срок да поиска откриване на производство по несъстоятелност.
Нека малко Кълдъръма сега да Ви обясни що е туй неплатежоспособност и свръхзадлъжнялост, че аз се уморих от толкова много глупости.
- 3 Харесвания
Коментар
-
и как съм фен от 3 години като акаунта ми е на 3 месеца?!totenkopf
регистриран на 8 Декември 2020 г.да не си го оставил спящ малко, и да си го активирал пак
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
За 58-те милиона забрави ли? Къде са?
Ясно е, че не само Ивелинката е захлебил и не ги е взел той всички. Ти в кюпа ли си? Щото си фен тук отпреди 3 години
[ATTACH=CONFIG]n3718703[/ATTACH]totenkopf
регистриран на 8 Декември 2020 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеtotenkopf , учебника по НЛП ли четеш, да видиш как да отговориш?
Понякога си мисля, че се оттегляте от форума, да опресните познанията по НЛП или да се ъпдейтнете с нови
Ама Ивелинката ви прави семинарчета по НЛП нали? Еееее, как без тях
Та, докъде стигна ти лично с НЛПто?
а ивелинката като е такъв тарикат, защо не се възползва от ковида да обяви фалит, поради форсмажор и да си бие шута в топлите страни с 58те милиона? нали и без това вече няма кой да му киха пари
Коментар
-
totenkopf , учебника по НЛП ли четеш, да видиш как да отговориш?
Понякога си мисля, че се оттегляте от форума, да опресните познанията по НЛП или да се ъпдейтнете с нови
Ама Ивелинката ви прави семинарчета по НЛП нали? Еееее, как без тях
Та, докъде стигна ти лично с НЛПто?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Тази статия е от 2019 година. И на мен ми стана интересно кой какво е изтрил? И аз си ги пазя. Може ли едно споделяне да видя дали го имам в моя архив. Нужно е да се проверят всички профили тук, включително и моя, за да се види кои са хората зад тях и кои са свързани с фалшивите информации.
Древна римска сентенция.
Принципно дадена прокурорска проверка може да тече и понастоящем. Зависи от натовареността на системата.
Ще поживеем и ще видим какви ще са резултатите от нея.
- 1 like
Коментар
-
а защо не се възползва от ковида да обяви фалит, поради форсмажор и да си бие шута в топлите страни? нали и без това вече няма кой да му киха пари
Ясно е, че не само Ивелинката е захлебил и не ги е взел той всички. Ти в кюпа ли си? Щото си фен тук отпреди 3 години
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
Коментар