IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каква армия да се намесва за 20 кирлива консултанта 40 кила.... 5-6 бабаита ще ги изнесат с парцалите.... армия ти в ред ли си тоте

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

тоест целта на ивелин не е да избяга в топлите страни с парите на шараните, а да властва като абсолютен господар в някакво забито село с 300 човека ромлянско население и да стане средноковен феодал?
      Спирам да ти отговарям щото не понасям тоя стил на писане с глупави въпроси. Кажи къде са 58 МИЛИОНА лева??????? Не ми извъртай темата. Ти си този дето постояно пише въпроси по време на предаванята на Ивелин, не се прави на луд, защото си ми ясен че си баш сектант и се опитваш да изместиш темата..... а темата е:

КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
        Охх и този тотенкопф мопф или къвто е, е човек от сектата. Типичният стил започна да се показва и при него..... Ивелин ги учи да задават много много въпроси и то предимно глупави,все едно разговарят с 5 годишно дете. Не че акъла на консултантите е нещо уникално..... Понеже изгледах няколко клипа на тугедърци , просто от раз може да се хване кой е от сектата по начина на изразяване.

Така Авълайн не е избягал щото има друга цел освен парите и тя е да има хора на които да е "господар" апостол, командир, генерал прочие и прочие.
        Абсолютната власт опянява, започва да допуска грешки... не мисли реално за последствията... та затова не си е бил камшика още за топлите страни.
        Нещо като нашият бог слънце, който също няма да пусне власта.

Иначе като гледам ника на тотенкопф и символиката на това значение, със сигурност е някой дребен подмазвач на авълайна. От долните слоеве - каквито са и повечето алчни консултанти
        тоест целта на ивелин не е да избяга в топлите страни с парите на шараните, а да властва като абсолютен господар в някакво забито село с 300 човека ромлянско население и да стане средноковен феодал на когото да се кланят 20 консултанта и да му се молят пред слънцето? Това ми звучи като сепаратизъм и отцепване на територия от централната власт на рб.. не прокуратурата, ами армията трябва да се намеси и да отвоюва окупираната територия..
        Last edited by totenkopf; 15.02.2021, 13:47.

Коментар

• Охх и този тотенкопф мопф или къвто е, е човек от сектата. Типичният стил започна да се показва и при него..... Ивелин ги учи да задават много много въпроси и то предимно глупави,все едно разговарят с 5 годишно дете. Не че акъла на консултантите е нещо уникално..... Понеже изгледах няколко клипа на тугедърци , просто от раз може да се хване кой е от сектата по начина на изразяване.

Така Авълайн не е избягал щото има друга цел освен парите и тя е да има хора на които да е "господар" апостол, командир, генерал прочие и прочие.
          Абсолютната власт опянява, започва да допуска грешки... не мисли реално за последствията... та затова не си е бил камшика още за топлите страни.
          Нещо като нашият бог слънце, който също няма да пусне власта.

Иначе като гледам ника на тотенкопф и символиката на това значение, със сигурност е някой дребен подмазвач на авълайна. От долните слоеве - каквито са и повечето алчни консултанти

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Само ще те попитам нещо от баланса пак, не че разбираш, ама пак да попитам:
            През 2019 сте имали близо 5 млн. лв. съществуващи дългосрочни задължения. Платили сте по тях САМО едни 6 хил. лв.
            Е как става тая работа? Лихвите по облигациите ви са 40%. Що облигационерите не си искат парите?
            Да не би щото са "наши хора"?
            доколкото знам има само един реален облигационер и той е ивелин михайлов, а останалите са подставени лица

Коментар

тоест, тъй като е закъснял, той вече не може фалира и да избяга на бахамите и трябва да остане тук и да продължи на строи парка?
              Само ще те попитам нещо от баланса пак, не че разбираш, ама пак да попитам:
              През 2019 сте имали близо 5 млн. лв. съществуващи дългосрочни задължения. Платили сте по тях САМО едни 6 хил. лв.
              Е как става тая работа? Лихвите по облигациите ви са 40%. Що облигационерите не си искат парите?
              Да не би щото са "наши хора"?

И още нещо да попитам. Ако карам една кола, купена изцяло с пари назаем, и нищо не съм платил по заема, тая кола моя ли е, или на кредитора?
              Last edited by Kildirim_Bei; 15.02.2021, 13:39.
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Защото, най-вероятно, по мое мнение, е закъснял. Чети сега тука и се ограмотявай:

Задължение за длъжника да поиска откриване на производство по несъстоятелност

Настъпването на неплатежоспособност или свръхзадълженост е повод да се поиска обявяване на търговеца в несъстоятелност. Разбира се, главен интерес да се открие такова производство имат кредиторите на търговеца, тъй като това е шанса им да получат нещо. Но за длъжника е предвидено изрично законово задължение да открие производството, когато констатира неплатежоспособност или свръхзадълженост. Съгласно чл. 626, ал. 1 ТЗ срокът за изпълнение на това задължение е 30 дни. Неизпълнението на това задължение води до поне две неблагоприятни последици за длъжника.

ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ЗАЯВЯВАНЕ

Чл. 626. (1) (Доп. - ДВ, бр. 84 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2006 г.) Длъжник, който стане неплатежоспособен или свръхзадължен, е длъжен в 30-дневен срок да поиска откриване на производство по несъстоятелност.

Нека малко Кълдъръма сега да Ви обясни що е туй неплатежоспособност и свръхзадлъжнялост, че аз се уморих от толкова много глупости.
                тоест, тъй като е закъснял, той вече не може фалира и да избяга на бахамите и трябва да остане тук и да продължи на строи парка?

Коментар

Видях го това, ама уникално съвпадение, а да не си го оставил спящ малко, и да си го активирал пак
                  как става това да заспиш и да се събудиш и да пише после,че си регистриран с 3 години закъснение ахахахахахахахахах
                  Last edited by totenkopf; 15.02.2021, 13:33.

Коментар

а ивелинката като е такъв тарикат, защо не се възползва от ковида да обяви фалит, поради форсмажор и да си бие шута в топлите страни с 58те милиона? нали и без това вече няма кой да му киха пари
                    Защото, най-вероятно, по мое мнение, е закъснял. Чети сега тука и се ограмотявай:

Задължение за длъжника да поиска откриване на производство по несъстоятелност

Настъпването на неплатежоспособност или свръхзадълженост е повод да се поиска обявяване на търговеца в несъстоятелност. Разбира се, главен интерес да се открие такова производство имат кредиторите на търговеца, тъй като това е шанса им да получат нещо. Но за длъжника е предвидено изрично законово задължение да открие производството, когато констатира неплатежоспособност или свръхзадълженост. Съгласно чл. 626, ал. 1 ТЗ срокът за изпълнение на това задължение е 30 дни. Неизпълнението на това задължение води до поне две неблагоприятни последици за длъжника.

ЗАДЪЛЖЕНИЕ ЗА ЗАЯВЯВАНЕ

Чл. 626. (1) (Доп. - ДВ, бр. 84 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2006 г.) Длъжник, който стане неплатежоспособен или свръхзадължен, е длъжен в 30-дневен срок да поиска откриване на производство по несъстоятелност.

Нека малко Кълдъръма сега да Ви обясни що е туй неплатежоспособност и свръхзадлъжнялост, че аз се уморих от толкова много глупости.

Коментар

и как съм фен от 3 години като акаунта ми е на 3 месеца?! totenkopf
                      регистриран на 8 Декември 2020 г.
                      Видях го това, ама уникално съвпадение, а да не си го оставил спящ малко, и да си го активирал пак

Коментар

За 58-те милиона забрави ли? Къде са?
                        Ясно е, че не само Ивелинката е захлебил и не ги е взел той всички. Ти в кюпа ли си? Щото си фен тук отпреди 3 години
                        [ATTACH=CONFIG]n3718703[/ATTACH]
                        и как съм фен от 3 години като акаунта ми е на 3 месеца?! totenkopf
                        регистриран на 8 Декември 2020 г.

Коментар

totenkopf , учебника по НЛП ли четеш, да видиш как да отговориш?
                          Понякога си мисля, че се оттегляте от форума, да опресните познанията по НЛП или да се ъпдейтнете с нови
                          Ама Ивелинката ви прави семинарчета по НЛП нали? Еееее, как без тях
                          Та, докъде стигна ти лично с НЛПто?

а ивелинката като е такъв тарикат, защо не се възползва от ковида да обяви фалит, поради форсмажор и да си бие шута в топлите страни с 58те милиона? нали и без това вече няма кой да му киха пари

Коментар

• totenkopf , учебника по НЛП ли четеш, да видиш как да отговориш?
                            Понякога си мисля, че се оттегляте от форума, да опресните познанията по НЛП или да се ъпдейтнете с нови
                            Ама Ивелинката ви прави семинарчета по НЛП нали? Еееее, как без тях
                            Та, докъде стигна ти лично с НЛПто?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Тази статия е от 2019 година. И на мен ми стана интересно кой какво е изтрил? И аз си ги пазя. Може ли едно споделяне да видя дали го имам в моя архив. Нужно е да се проверят всички профили тук, включително и моя, за да се види кои са хората зад тях и кои са свързани с фалшивите информации.
                              Не, не може. Правото е за бдящите, а не за спящите. Iura scripta sunt vigilantibus, non dormientibus

Древна римска сентенция.

Принципно дадена прокурорска проверка може да тече и понастоящем. Зависи от натовареността на системата.

Ще поживеем и ще видим какви ще са резултатите от нея.

Коментар

а защо не се възползва от ковида да обяви фалит, поради форсмажор и да си бие шута в топлите страни? нали и без това вече няма кой да му киха пари
                                За 58-те милиона забрави ли? Къде са?
                                Ясно е, че не само Ивелинката е захлебил и не ги е взел той всички. Ти в кюпа ли си? Щото си фен тук отпреди 3 години
                                Click image for larger version

Name:	raydalio.jpg
Views:	2
Size:	55.8 КБ
ID:	3718703

Коментар

Working...
                                X