IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Има акционери, които са ПРОДАЛИ купените от други такива акции, брат. Не се прави, че не разбираш.
    И знаеш ли, че сте им представяли заблуждаваща информация Знаеш ли, че една акция не струва едни пари, щото НЯКОЙ ТАКА КАЗВА, а струва тези пари, защото зад нея има АКТИВИ. Кво стана с активите, брат?
    Ивелинката ли лъже за 70те милиона, или баланса е "фалшив"?
    Избери едно от двете
    а защо не се възползва от ковида да обяви фалит, поради форсмажор и да си бие шута в топлите страни? нали и без това вече няма кой да му киха пари

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

акционерите ще търкат наровете в централния, защото са си купили акции? има ли такъв член в закона?! вашата цел да докажете някаква измама ли е или просто да получите вътрешно удовлетворение, че група хора са влезли в затвора, защото са се опитали да направят нещо.. защо михайлов не каза лятото еми фалирахме, заради ковида чао и не си замина с парите на шараните?
      Има акционери, които са ПРОДАЛИ купените от други такива акции, брат. Не се прави, че не разбираш.
      И знаеш ли, че сте им представяли заблуждаваща информация Знаеш ли, че една акция не струва едни пари, щото НЯКОЙ ТАКА КАЗВА, а струва тези пари, защото зад нея има АКТИВИ И ПАСИВИ. Кво стана с активите и пасивите, брат?
      Ивелинката ли лъже за 70те милиона, или баланса е "фалшив"?
      Избери едно от двете
      Чакай, че забравих. А къде, казваш, останаха 58-те милиона?
      Last edited by Kildirim_Bei; 15.02.2021, 12:55.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ще ни съдиш че сме разкрили понци схемата - пирамиди, фараони, исторически парк за милиони . Сега прочетох първите страници - още тогава сте разкрити, ама шаранчета има много с пари. Те ще пият една историческа(тракийска) вода, някои се надявам да търкат наровете в централния
        акционерите ще търкат наровете в централния, защото са си купили акции? има ли такъв член в закона?! вашата цел да докажете някаква измама ли е или просто да получите вътрешно удовлетворение, че група хора са влезли в затвора, защото са се опитали да направят нещо.. защо михайлов не каза лятото еми фалирахме, заради ковида чао и не си замина с парите на шараните?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Тази статия е от 2019 година. И на мен ми стана интересно кой какво е изтрил? И аз си ги пазя. Може ли едно споделяне да видя дали го имам в моя архив. Нужно е да се проверят всички профили тук, включително и моя, за да се види кои са хората зад тях и кои са свързани с фалшивите информации.
          Знаеш ли, това, че статията е от 2019 е още по-зле за вас, щото през 2020 не виждам откъде са могли да дойдат свежи пари в дружеството (не забравяй, че по баланс сте имали САМО 25 хиляди лв. суха пара към 01.01.2020), и освен от "облигаций", които според приятелчето ви georgnank са желязната "двойна гаранция" за акционерите (бахти, това трябва да влезе в учебниците ), или да продадете нещо от активите, с което балансовото ви число ще падне още повече, пара не знам откъде може да е дошла да си плащате заплатите и консумативите в цирка. Ама вас баланси и финансови данни не ги разбирате и не ви интересуват, щото се занимавате предимно с НЛП както сами казвате.

Невролингвистичното програмиране (НЛП) е псевдонаучен подход за общуване, личностно развитие и психотерапия създаден през 70-те години на 20 век. Заглавието се отнася за предполагаема връзка между неврологичните процеси („невро“), езика („лингвистично“), и поведенческите модели, които са изучени чрез преживяване („програмиране“) и могат да бъдат организирани за постигането на специфични цели в живота.

Такаааа, защо това е толкова важно във вашата секта?
          Как общувате с потенциалните шарани, какви поведенчески модели ползвате или им налагате и какви "специфични цели" в живота си постигате?
          Да прибирате от тях по 60 хилки за 200 "безплатни" акции? Това ли ви бяха специфичните цели в живота през последните 3-4 години?

Ти на какво ниво си с НЛП-то? Ивелинката е ясно че е "черен пояс" там Ти как си в класацията
          Last edited by Kildirim_Bei; 15.02.2021, 12:46.

Коментар

Тази статия е от 2019 година. И на мен ми стана интересно кой какво е изтрил? И аз си ги пазя. Може ли едно споделяне да видя дали го имам в моя архив. Нужно е да се проверят всички профили тук, включително и моя, за да се види кои са хората зад тях и кои са свързани с фалшивите информации.
            Ще ни съдиш че сме разкрили понци схемата - пирамиди, фараони, исторически парк за милиони . Сега прочетох първите страници - още тогава сте разкрити, ама шаранчета има много с пари. Те ще пият една историческа(тракийска) вода, някои се надявам да търкат наровете в централния
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

https://www.mediapool.bg/istorichesk...ews296143.html

т.е. почнали са ги. Жалко за хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                Лятото на 2019 година......
                [ATTACH=CONFIG]n3718631[/ATTACH]
                [ATTACH=CONFIG]n3718633[/ATTACH]
                [ATTACH=CONFIG]n3718632[/ATTACH]

Кой е големият инвеститор, Ивелинка? По първоначални данни за регистрацията на дружеството, с 80% от капитала в него е Анатоли Савов. После не е ясно, ти ще кажеш. Какво каза по въпроса на КФН?

1000 човека си оплел по твои думи. Не ми се говори колко живота си зачернил.

Казал си, че си събрал 70 млн. лв.
                По баланс имаш в "голата поляна" 12 млн. преко сили към 2019 г. Това което четеш горе, е от 2019 г. и баланса ти, последния публикуван, е оттогава.
                Къде скатахте 58 милиона лв.?
                Иначе отричаш, че могат да бъдат прибрани от някой, който е направил нещо. Какво нещо може да е направил някой? Ще ни разкажеш ли какво си имал предвид?

По кои сметки постъпват парите от шаранчетата? Кои са акционерите-прехвърлители?

Това, че представяте заблуждаваща информация на акционерите, се вижда от самолет в баланса ти в ТР, който ти си подписал.

т.е. почнали са ги. Жалко за хората.

Коментар

• Лятото на 2019 година......
                  Click image for larger version

Name:	MP-1.jpg
Views:	2
Size:	68.0 КБ
ID:	3718631

Name:	MP-3.jpg
Views:	1
Size:	49.9 КБ
ID:	3718633

Name:	MP-2.jpg
Views:	1
Size:	48.5 КБ
ID:	3718632

Кой е големият инвеститор, Ивелинка?
                  По първоначални данни за регистрацията на дружеството, с 80% от капитала в него е Анатоли Савов. После не е ясно, ти ще кажеш. Какво каза по въпроса на КФН?

1000 човека си оплел по твои думи. Не ми се говори колко живота си зачернил.

Казал си, че си събрал 70 млн. лв.
                  По баланс имаш в "голата поляна" 12 млн. преко сили към 2019 г.
                  Това което четеш горе, е от 2019 г. и баланса ти, последния публикуван, е оттогава.

Къде скатахте 58 милиона лв.?
                  Иначе отричаш, че могат да бъдат прибрани от някой, който е направил нещо.
                  Какво нещо може да е направил някой?
                  Ще ни разкажеш ли какво си имал предвид?

По кои сметки постъпват парите от шаранчетата? Кои са акционерите-прехвърлители?

Това, че представяте заблуждаваща информация на акционерите, се вижда от самолет в баланса ти в ТР, който ти си подписал.

Last edited by Kildirim_Bei; 15.02.2021, 12:26.

Коментар

• предлагам да се съберем и да отидем до селото на инспекция.. така от дивана само висите и по цял ден налучквате...
                    Last edited by X_Y; 15.02.2021, 11:53.

Коментар

Явно е неизгодно да имаш акции. Като видите някой, който се чуди на кой да ги даде, аз ще му ги взема. нека мен да ме боли главата после.
                      На каква цена ги вземате?

Коментар

• Жалко за акционерите, Ивелинка, подписаният от теб баланс в ТР е като надгробен камък на схемата
                        Кажи сега, къде скатахте 58-те милиона?
                        Къщетата в Неофит Рилски, дето изкупихте, кво ше ги правим?
                        Направи ли си ПСР-тест вече? че го искат по летищата
                        Last edited by Kildirim_Bei; 15.02.2021, 10:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Аз си изтрих поста, защото го намерих - просто е слязло доста надолу във фийда и затова на прима виста не съм го видял.
                          Ами там има лични данни. Те си знаят. А другото го изтриха. Защо ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Малко късна реакция. Аз си го закачих в рамка. Досега имат два поста дето са си за органите. Този и онзи с фалшивото съобщение за арести, дето също го изтриха.

Аз си изтрих поста, защото го намерих - просто е слязло доста надолу във фийда и затова на прима виста не съм го видял.

Коментар

• Схемата се гърчи, другарки и другари
                              Няма кой да дава парички вече, сектата са си определили процента необходимо присъщи разходи за играта, които са налели в бутафорията чрез заеми ("двойна гаранция", както си каза georgnank), ама те са на свършване, орлетата виждат зор за нови балъци, щото хората поизтъняха в тая криза, и не хвърлят лесно пари през терасите, и работата взе да отичаааа....
                              Затова са всички лични нападки,намеса на политика, световни заговори против схемата, и други подобни. Подготвят куфарите явно..... Нямат време даже да тролят по форумите, щото трябва да се замитат следи, колкото може, и да се правят ПСР тестове за пътуване към набелязаната дестинация, която съм сигурен, че няма спогодби за екстрадиране с ЕС чакаме да се обадят от новот място но жалко за акционерите.... там ситуацията по баланс е трагична.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata
                                Тая сутрин гледам, че Вожда е изтрил онзи пост във фейса и всичко под него - говоря за поста, в който се заядоха с монопола.
                                Малко късна реакция. Аз си го закачих в рамка. Досега имат два поста дето са си за органите. Този и онзи с фалшивото съобщение за арести, дето също го изтриха.

Коментар

Working...
                                X