Първоначално изпратено от RimogarDD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеВие сте автоджамбазите на инвестициите и туризма.
Когато слушам преувеличените и гръмки приказки на тотко се чувствам като в Илиянци или на Горубляне.
Коментар
-
ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК - НОВИЯТ ЛУВЪР НА ЕВРОПА! https://www.facebook.com/HistoricalP...49591262406135 КУЛТУРНИЯТ ВУЛКАН ИЗРИГВА НА 1 МАЙ!
България се въздига, а троловете умират от яд и плюят отровни плюнки и лъжи!Last edited by totenkopf; 28.04.2021, 10:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеТотката като папагал повтаря жалкия си репертоар, в който верните твърдения и числа са има-няма 10%Аз не му давам повече от 1%, и то е защото измежду плявата дето сипе може би се е промъкнала някоя скъпоценна истина, но сме я пропуснали.
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеКога ще излезе ГФО-то? Да знам кога да се зредя с пуканки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеСега проверих пи дьо фу има по-малко тоалетните от ип - 78, а годишно го посещават 2.5 милиона души.. явно 70% от посетителите си тръгват напикани,поради липса на тоалетни.. и с пецката се е случило същото, ама си трае са не изложи чужденците)) Сенатори, 300к посетители, “вулкани на българщината” (ака автошоу)... ще спра до тук
)
Не знам колко са тоалетните във френския, но там като влезнеш в една има по 20 отделни кабинки-тоалетни, сума ти писоари и т.н
А при вас знам, защото...просто няма - видяно със собствените си очи) Има у баба ти Вида - на едно място 5-6 отделни кабинки. На централния ресторант до гьолчето - колко бяха - 2-3 общо?
И...това еХайде де - колко пъти да ви питам - оборете ме с една скица
Какво толкова сложно има се чудя....
Ама какво ли съм се запритеснявал за вас - то на човек докато му дойде нуждата отдавна ще се е прибрал вкъщиВашите приказки за цели дни в ИП са толкова верни, колкото и за сенаторите ви
Ох ще ме умориш - тази тема ми е толкова любима вече))))
Благодаря ви (говоря и в мн.ч, щото и Ивчо се ключова чат-пат с прословутите му тъпи въпроси), че успявате така добре да ни разсмеете - сигурен съм, че смехът, който генерирате, е повече от милионите, които крадете))
Last edited by Petsov; 27.04.2021, 22:12.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Похвално - дано не ги разочаровате... Поне е 1 кола - ще има къде да отидат до тоалетна в ИП))... (ще продължавам да питам за план или скица да видим къде са тия прословути 84 броя). Пак казвам - видяно със собствените си очи - има няма няколко локации с по няколко тоалетни... Успех с тия вашите 3к посетители на ден
И един съвет от мен - не им говорете за финансовите ви схеми кое как го реализирате - достатъчно лъжете и мажете с нашенските ''родолюбци'' мечтаещи за ранно пенсиониране (то нали му е такова прозвището на Ивелин - продавач на мечти...). Продава и печели, ама мечтите нещо...ги няма.
Кажи за ''вулкана на българщината'' - автосъбитието. Аз лично за първи път чувам подобна простотия - автошоу да е символ или пример за гордост за някаква историческа принадлежност. Обикновено хората правят други събития, ама нали вие трябва да си покажете брандираните коли за пустата ви реклама. Май много сте го закъсали милите ....
Защо снимките показват има-няма 300 човека? Снимки!!! Не някакви приказки, ами снимки!във вилнер имаме над 600 заявки без да броим тировете
средно по 1500лв на калпак, опа пак напълнихме джобчето, а вашото стои все така празно
очаква се и варненска таксиметрова фирма да включи в загрозяването на коли с българското знаме... то тия цветове бяло,зелено,червено сами по себе си са грозни... нали бе тролчета?
Last edited by totenkopf; 27.04.2021, 21:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеA, това обяснява много неща. Явно тия билки ги консумирате на сбирките в читалището.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеНа фона на гръмките приказки на тотката - тези кадри от последните постове са по-скоро тъжни
Вечерите на самодейността в селските читалища събират повече хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеТия прословути тоалетни, които обсъждате, като на траките ли са, или като на прабългарите?не са просволути.. просто тукашните тролове имат слаби сфинктери и мехури.. затова са притеснени,горките..
Last edited by totenkopf; 27.04.2021, 21:34.
Коментар
Коментар