IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А някаква отчетност в какво се инвестира има ли (ако се абстрахираме от ИП и къщите, макар че и там никак не е ясно в какво инвестираш).
    Най-малкото потенциално инвестиращ е длъжен да попълва данъчна декларация и да плаща данъци върху тези 1-2% месечно. Всеки светъл инвестиционен посредник дава ясна информация в какво точно са инвестирани дадени средстрава - по коя точка и кое приложение трябва да се декларират.

Защо ли изпитвам съмнения, че тези неща изобщо се обясняват на пациентите (пардон клиентите).
    Last edited by RimogarDD; 29.04.2021, 13:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Оо това е ново, нали уж не набираха. За коя схема те преследват - парка, къщите, розариума
      И преди 3 години си бяха същите - уж всичко точно, много силни били, много стабилни инвеститори имало и накрая като те подхванат и не пускат - искат да облажат от комисион, но иначе въздигат.
      Оо, набират, та пара се вдига.
      То винаги офертата е една и съща - почваш със застраховки (живот+инвестиционна) и различни инвестиции - краткосрочни, средносрочни и дългосрочни.
      Но предлагането на “акции” в ИП и купуването на къща с цел даване под наем са винаги номер 1 в офертата. Това им е основното перо все пак.
      После ти предлагат да инвестираш в различни “бизнеси” с доходност от 1-2% на месец...
      Схемата не спира и нон-стоп търсят “желаещи” да се пенсионират млади

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

Картините не са автентични? И те ли са бутафория? Ударихте дъното троловеее,сега ще кажете,че и художниците са прости баламурници, налиии?
        яяяя ми кажи кой въздига България по-силно от ИП? Готов съм да му връча 100 бона за принос към държавата
        И какво общо археология с картини?! Спрете тая трева,моля!
        Говорих за ИП бе момче. Чети малко по внимателно. Кой въздига България по-силно от ИП? Тези които поддържат истинските исторически места, забележителности, истинската култура и традиции. А примерно да строиш копие на тракийска гробища когато има истински в държавата е толкова безумно че не мисля че трябва да се обеснява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
          Споко Тоте - това скимтене във форума, както се изрази, ви лиши от една солидна сумичка като “инвестиция” от моя страна. Още ме гони вашето момче, ама вече разбра мисля...
          Така, че има смисъл от всичкото писане.
          Оо това е ново, нали уж не набираха. За коя схема те преследват - парка, къщите, розариума
          И преди 3 години си бяха същите - уж всичко точно, много силни били, много стабилни инвеститори имало и накрая като те подхванат и не пускат - искат да облажат от комисион, но иначе въздигат.

Коментар

Axaxaxax мале,мале михайлов изтървал 50те бимберика на пецката хахахах.. лелее,ако бяха твоите 50к, сега сигурно паркът вече щеше да е на 4та фаза хагахахах
            То не Иво, а на вашето агентче сигурно още му е мъка, щото вие живеете за комисионните, ама ...такъв е животът! Не винаги ви се връзват на тъпотиите

Дай някакво инфо за втората къща на сенатора - кога ще е готова?
            За колко време строите една къща, ако ви е платена на 100% авансово - от дата на получаване на парите до ключ и акт 16?

Коментар

Axaxaxax мале,мале михайлов изтървал 50те бимберика на пецката хахахах.. лелее,ако бяха твоите 50к, сега сигурно паркът вече щеше да е на 4та фаза хагахахах
              Че той (т.е., вие) и сега сте си добре. Да му мислят "акционерите".

Коментар

А, аз искам джорката да се изреже от темата.. понеже не може да запомни конкретна информация за повече от 24 часа и му се налага постоянно да задава въпроси на които е получил прав отговор предишния ден...
                И аз искам да почнат да ти фъргат под масата и блажно, а не само сух хлебец да ближеш, ама.... И досега ти никога за нищо не си дал прав отговор, ма както и да е

Кажи де - как ИП е набрал нов капитал? Каква нова лъжа ще изсипеш?
                Last edited by Jorkata; 29.04.2021, 08:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Това е ясно - аз искам Тотката да се изреже по темата

ТотюФ - можеш ли да ни обясниш на нас, простите и невежи тролчета, как точно ИП набира нов капитал? Нови акции ли емитирате или конвертирате облигации?
                  А, аз искам джорката да се изреже от темата.. понеже не може да запомни конкретна информация за повече от 24 часа и му се налага постоянно да задава въпроси на които е получил прав отговор предишния ден...

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Споко Тоте - това скимтене във форума, както се изрази, ви лиши от една солидна сумичка като “инвестиция” от моя страна. Още ме гони вашето момче, ама вече разбра мисля...
                    Така, че има смисъл от всичкото писане.

Я да кажа нещо за валия сенатор републиканец Ранд Пол - в долната статия да забелязваш какво казват водещи републиканци за състоянието в БГ?
                    Как точно водещи републиканци говорят така за БГ, а техният Ранд Пол (републиканец) решава да си инвестира паричките при нас
                    Нещо странно да ти се струва точно републиканец бивш кандидат-президент да си вкарва паричките при нас? Че дори и в схема, която точно коментират - непрозрачност, проблеми с властите (щото Ивчо е съден вече както установихме), корупция (както постоянно се тупаш в гърдите):
                    https://segabg.com/hot/category-fore...yata-bulgariya

Дай някакво инфо за втората къща на сенатора - кога ще е готова?
                    За колко време строите една къща, ако ви е платена на 100% авансово - от дата на получаване на парите до ключ и акт 16?

Коментар

• От три месеца чета темата при възможност, и най-накрая успях да наваксам. Чете се отначало, после се появяват разни профили, отговарящи на конкретни въпроси с разводняващи такива, което сочи явно желание за тролене. Както и да е, прескачайки ги е по-бързо.
                      Миналата седмица случайно ми попаднаха покрай общи клиенти отчети на 2 компании от групата, едните бяха за 2020 - празна работа, сравнително сходни. Активът е вземания от свързани лица и малко транспортни средства, пасивът е задължения към свързани лица, отрицателен собствен капитал задължения към финансова институция. Допускам че са лизинги, тъй като не виждам как банка би финансирала клиент с такова финансово състояние.
                      Самият ИП се финансира също със заеми от свързани лица, които в ГФО за 2020 ще са набъбнали. Какви са условията като падеж, заемодател, съответно неговата финнасова възможност да ги предоставя, лихвени нива, могат само от ИП да кажат.
                      Интересно ми е, и ще очаквам ГФО на ИП АД и целия обръч от фирми, какви са им чисто търговските задължения. Защото все пак имат доставчици на консумативи и стоки за продажба, и ще се види просрочени ли са, или успяват да им плащат - дали от вход и продажба на сувенири, или със заеми - също ще стане ясно. Ще е много хубаво и консолидиран отчет да се види.
                      Много "ще", но мъглата е плътна и организаторите на парка упорито не искат да я разсеят с конкретика и факти. Ясно е защо.
                      По празниците ще се видя с познат, който май е влязъл с някакви пари в авантюрата, и ще го разпитам, за да получа информация от първа ръка. Обеща ми и финансова информация за някаква фирма около ИП, ще видя какво ще донесе.
                      Успех с троловете, то даже не е и забавно да им се четат публикациите.

Коментар

ТотюФ - можеш ли да ни обясниш на нас, простите и невежи тролчета, как точно ИП набира нов капитал? Нови акции ли емитирате или конвертирате облигации?
                        Нека предположа отново?
                        - Нов "заем". Измежду продавачите на "акции". Вземат едни кинти от едни измамени хора и сключват "заем", като дават тези пари вече, ОТ СОБСТВЕНО име. И, с 99% сигурност, с лихва. Така, мамят и банките, т.к.тези "заеми", се вписват вече, като ТЕХНИ СОБСТВЕНИ активи, и така, "градят добра кредитна история".
                        Допускам 1% "благотворително", което НЕ премахва измамата пред "акционерите*, доколкото, иначе, при емисията на акции, цялата сума би трябвало да се влее в капитала. А сега, нищо подобно, той си остава отрицателен, на дълбока счетоводна загуба, с която, да си намаляват данъчната основа за следващ 3-годишен период. Така виждам нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

няма увеличение на капитала
                          няма оса по темата
                          няма обявено

просто с парите наканарчетата се строи, а накрая всичко е за схемаджиите

просто не мога да повярвам колко балъци има, които като видят нещо не си дават сметка, че измама може да има въпреки това....

Коментар

няма увеличение на капитала
                            няма оса по темата
                            няма обявено

просто с парите наканарчетата се строи, а накрая всичко е за схемаджиите

просто не мога да повярвам колко балъци има, които като видят нещо не си дават сметка, че измама може да има въпреки това....
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Исторически парк се разраства и набира нови капитали постоянно, а вие какво направихте да го спрете, жалки тролчета? Скимтете си тука, никой няма да чуе скимтежа ви
                              Last edited by Jorkata; 28.04.2021, 18:09.

Коментар

Картините не са автентични? И те ли са бутафория? Ударихте дъното троловеее,сега ще кажете,че и художниците са прости баламурници, налиии?
                                яяяя ми кажи кой въздига България по-силно от ИП? Готов съм да му връча 100 бона за принос към държавата
                                И какво общо археология с картини?! Спрете тая трева,моля!
                                Не внимаваш Той ти говори едно, а ти си пееш твоята песен
                                Трола вика дръжте трола - голям си

Евала за картините - виждал съм ги и са много добри. Успех с продажбите.

И стига с това въздигане на България - ясно е, че това ви е selling point-a, с който зарибявате.

Да кажа отново - проекта е много хубав.
                                Схемата, по която се набират средства и се инвестират - НЕ! Чиста пирамидална структура и липса на каква да е прозрачност.
                                Проспект - напомпан до небесата, за да оправдае бясните цени, които сте сложили.
                                И разбира се всичко това обвито с това “въздигане”.

Дотогава дано повече хора се поинтересуват и почнат да задават въпроси. Защото само така ще стигат до истината

Коментар

Working...
                                X