If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Търмък ще иска обезщетение от 100 милиона за проваления си бизнес . Вчера каза последно се обяснявам, днес ново видео със специалист от уолстрийт. Не е лесно.
ама той бизнеса е да ЛОВИ ШАРАНИ НА ГОЛА КУКИЧКА.
Тоз шум така изплаши шараните че нищо не кълве
За шараните и голата кукичка не знам, аз ловят, като дете, с въдицата жаби, като слагах на кукичката малка, зелена тревичка. Разклащаш пред очите на жабата и, само след секунди, тя скача и я нагълтва. Понеже се движи. Пробвай, безотказно действа.
Е как ще обвиняваш хората, че са ти съсипали бизнеса, след като винаги си бил на загуба, това не мога да си обясня. Значи то цялото нещо е в киреча още преди да е създадено, генерирало милиони задължения за данъци, милиони минуси по облигации още преди години, по събитията имаше само участници патета и никой не стъпваше там и сега за един месец бам-симо тека е виновен. Липсва ми тотенхов, тази звезда на патешката мисъл, какво ли би казал сега . Много обичаше да се хвали, че паркаджиите подкупвали съдии прокурори и нападжии.
ама той бизнеса е да ЛОВИ ШАРАНИ НА ГОЛА КУКИЧКА.
Тоз шум така изплаши шараните че нищо не кълве
Когато парка се издъни, Ивелин ще започне някаква друга схема (ако още е на свобода, което много ме съмнява). Много от неговите хора, след като са опитали сладките и лесни плодове на схемите и измамите, ще станат инфлуенсъри, коучове или някакви други такива вредни паразити и ще продължат да ловят наивници. Школата на Тугедър ще народи много такива търтеи - даже вече има едни бивши патета, които са крипто схемаджии. Веднъж бил ли си измамник - трудно ще се откъснеш от това амплоа.
Издънванеъо вече е започнало, макар да се очертава проточване. Лично аз, му стискам палци но не поради това, че беше почнал са ме заплашва. Радвам семче, някой се хвана да учи БГ "инвеститорите" на ум и разум а това, както знаем, е задача за наистина умели.
Е как ще обвиняваш хората, че са ти съсипали бизнеса, след като винаги си бил на загуба, това не мога да си обясня. Значи то цялото нещо е в киреча още преди да е създадено, генерирало милиони задължения за данъци, милиони минуси по облигации още преди години, по събитията имаше само участници патета и никой не стъпваше там и сега за един месец бам-симо тека е виновен. Липсва ми тотенхов, тази звезда на патешката мисъл, какво ли би казал сега . Много обичаше да се хвали, че паркаджиите подкупвали съдии прокурори и нападжии.
Когато парка се издъни, Ивелин ще започне някаква друга схема (ако още е на свобода, което много ме съмнява). Много от неговите хора, след като са опитали сладките и лесни плодове на схемите и измамите, ще станат инфлуенсъри, коучове или някакви други такива вредни паразити и ще продължат да ловят наивници. Школата на Тугедър ще народи много такива търтеи - даже вече има едни бивши патета, които са крипто схемаджии. Веднъж бил ли си измамник - трудно ще се откъснеш от това амплоа.
Лично аз не мисля, че паркът ще се издъни скоро, честно казано. Ще се разпърди работата и с това правителство, а комисията ще изчезне безславно. Ивелин ще се възкачи на бял кон и ще каже "ету, вижти, никой не успя никакъва измамЪ да намери, дори цяла комисия направихъ лошите и пак ни нъ хванаха." Ще плесне с раце, керванът ще си върви още няк'во време.
За другото си прав - много от хората му с времето натурално ще забегнат към други схеми. Шон Иса неуспешно се позанимава с други схеми и ИП е далечен спомен за него. Те реално като погледнеш в екипа си в момента имат млади патета - които си ги възпитават, както искат и по-опитни партньори, като Данчо Шорта и Киро Брейка, които са си изпечени схемаджий. Т.е. реално около тях се завъртат сами такива хора.
Относно Понци-тата, сигурно си гледа че дори и в силни държави, има хора, които цял живот скачат от едно Понци в други. Дори по някаква случайност кранчето да секне тук, Ивелин просто ще измисли няк'ва друга схема. Отделно то ИП е само част от 30-те му фирми и кой знае колко други, за които не знаем.
Здравейте,не е точно ясно какво представлява ИП За клиентите възможност за инвестиция ли е с гарантирани дивиденти или възможност да се построи жилище вила на интересно място и колко ще е зависим клиента за къщата от ИП
Просто не съм запознат с нещата
Ох. Измама е, ТОВА е важното. Мисля, разказвах ти преди седмица или две, ама си забравил.
Коментар