Първоначално изпратено от corner
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Радвам се че, някой се хвана да учи БГ "инвеститорите" на ум и разум а това, както знаем, е задача за наистина умели.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Когато парка се издъни, Ивелин ще започне някаква друга схема (ако още е на свобода, което много ме съмнява). Много от неговите хора, след като са опитали сладките и лесни плодове на схемите и измамите, ще станат инфлуенсъри, коучове или някакви други такива вредни паразити и ще продължат да ловят наивници. Школата на Тугедър ще народи много такива търтеи - даже вече има едни бивши патета, които са крипто схемаджии. Веднъж бил ли си измамник - трудно ще се откъснеш от това амплоа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kpendashev Разгледай мнение
Здравей,не знаеш повече от мен нямаш никакви наблюдения така че можем само да разсъждаваш като мен по оскъдни слухове
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ох. Измама е, ТОВА е важното. Мисля, разказвах ти преди седмица или две, ама си забравил.Last edited by kpendashev; 21.07.2024, 21:36.
Коментар
-
Е как ще обвиняваш хората, че са ти съсипали бизнеса, след като винаги си бил на загуба, това не мога да си обясня. Значи то цялото нещо е в киреча още преди да е създадено, генерирало милиони задължения за данъци, милиони минуси по облигации още преди години, по събитията имаше само участници патета и никой не стъпваше там и сега за един месец бам-симо тека е виновен. Липсва ми тотенхов, тази звезда на патешката мисъл, какво ли би казал сега . Много обичаше да се хвали, че паркаджиите подкупвали съдии прокурори и нападжии.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Когато парка се издъни, Ивелин ще започне някаква друга схема (ако още е на свобода, което много ме съмнява). Много от неговите хора, след като са опитали сладките и лесни плодове на схемите и измамите, ще станат инфлуенсъри, коучове или някакви други такива вредни паразити и ще продължат да ловят наивници. Школата на Тугедър ще народи много такива търтеи - даже вече има едни бивши патета, които са крипто схемаджии. Веднъж бил ли си измамник - трудно ще се откъснеш от това амплоа.
За другото си прав - много от хората му с времето натурално ще забегнат към други схеми. Шон Иса неуспешно се позанимава с други схеми и ИП е далечен спомен за него. Те реално като погледнеш в екипа си в момента имат млади патета - които си ги възпитават, както искат и по-опитни партньори, като Данчо Шорта и Киро Брейка, които са си изпечени схемаджий. Т.е. реално около тях се завъртат сами такива хора.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от notinvesting Разгледай мнениеОтносно Понци-тата, сигурно си гледа че дори и в силни държави, има хора, които цял живот скачат от едно Понци в други. Дори по някаква случайност кранчето да секне тук, Ивелин просто ще измисли няк'ва друга схема. Отделно то ИП е само част от 30-те му фирми и кой знае колко други, за които не знаем.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kpendashev Разгледай мнениеЗдравейте,не е точно ясно какво представлява ИП За клиентите възможност за инвестиция ли е с гарантирани дивиденти или възможност да се построи жилище вила на интересно място и колко ще е зависим клиента за къщата от ИП
Просто не съм запознат с нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
защото понзито рухва
явно доста хора не могат да си плащат кредитите, които да теглили, че да ги дават на фараона и питат ако не за дивиденти поне да им дават, за да не ги подгонят банките, но за да се случи това са нужни нови и нови канарчета, а те явно започват да се ослишват.
това е причината да реве за дарения...че да може да крепи понзито поне до следващите избори, но там вече не ги виждам как ще минат и 2% тези
Относно Понци-тата, сигурно си гледа че дори и в силни държави, има хора, които цял живот скачат от едно Понци в други. Дори по някаква случайност кранчето да секне тук, Ивелин просто ще измисли няк'ва друга схема. Отделно то ИП е само част от 30-те му фирми и кой знае колко други, за които не знаем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terminator2 Разгледай мнение
Това като го написа се сетих за едни видеа на Тогедър, които гледах.
https://www.youtube.com/watch?v=KrgMggygzEA
Историята се развива в рамките на 8 видеа. Опитват се да увъртат и не казват важните неща директно, но с малко четене между редовете се разбират.
1. Хващат едно обикновено, не много интелигентно момче. Живяло бедно и си мечтае за Шевролет Камаро и хубав живот.
2. Започва да продава застраховки за тях. В рамките на няколко месеца осъзнава, че това въобще не е доходоносно, защото изкарва максимум 1000лв на месец.
3. Преминава към обучението на новите момчета застрахователни консултанти. Все пак има епохалния опит от 3 месеца работа и 3000лв комисиони.
4. Мистериозно на 4.5 месеца вече е изкарал над 20 000лв кеш + 800лв/месец "пасивен" доход.
Обясняват го чрез 4000лв от застраховки + 16 000лв от "инвестиции" (малоумните инвестиции на Тогедър и Парка очевидно, ако изобщо е вярно), а "пасивния" доход 800лв е от инвестиционна възможност която бил заслужил чрез поемане на отговорност и работа. Тука според мен има елемент на MLM, обучава новите консултанти и взима процент от тях.
Иначе е интересно, че схемата там не се е раздухала повече - откъде идват реално тея "големи" пари, защото наистина от застраховки е ясно, че няма как това да стане. Трябвя да правят неща, които после да ги е срам да разправят и явно там идва Понци/MLM-a, за който говориш. Имаше и един друг младеж при тях, деот на 19 години (или нещо такова) беше направил първия и милион според тях.И той едни мотори разкарваше.
Интересно е, че голям част от контингента им е от млади момченца. Май най-лесно ги хващат и после задържат и манипулират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеивелин си беше измамник и преди да се включи в политиката...
А те(измамените) въобще къде са? Така и не ги видяхме.
Много ми е интересно има ли измамени от"пирамидата" Исторически Парк, тук в темата?
До тук обвиненията, към
Исторически Парк, че е "пирамида" са само на твърденията на 2-3 души - единият е психично-болен наркоман, другият е пишман-анаболно журналистче на хранилка при политиците...
Вчера им гледахме комисията в парламента - няма такава глупост! Един дебел полковник се изцепи и заяви, че Исторически Парк било пирамида, ама тоя същия си призна, че прибрал 40 хилядарки дивиденти от Исторически Парк... Хем пирамида, хем прибрал дивиденти...Last edited by Frosty; 21.07.2024, 16:32.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
Коментар